2020 Ağustos ayı gelinleri buyrun toplanalım 🤗

Hayırlı olsun inşallah bende temmuz geliniyim hazırlıklarını tamamladın mı ne durumda ☺️

Hayırlı olsun inşallah bende temmuz geliniyim hazırlıklarını tamamladın mı ne durumda ☺
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
Çoğu hazırlığımı tamamladım eve göre mobilya seçmek kaldı tek :KK54:
Bir de gelinlik damatlık kınalık v.b bu kadar :KK16: onlarıda haziran temmuz ayında halledicem inşallah
Sende durumlar nasıl :KK73:

Benimde sadece beyaz eşya ve mobilyalar halloldu herşey duruyo hala😄 teşekkür ederim canım hayırlısıyla atlatırız inşallah.😊 ama çok zor bi süreç ya stresli bayagı😊

Merhaba aksilik olmazsa benimde 29 Ağustosta düğünüm var 🙏😊 Herşey yoluna girsin bir an öncede gönlümüze göre yapalım içimizde ukte kalmasın inşallah 🤗

o_OBen onu unutmuşum birden şaşırdım ağustos deyince :-)
Nikah olmuş, kim takar düğünü, diyorsun. :KK70:
Ramazanda evlenmek, balayımın karantinaya denk gelmesi ve evde geçmesi, düğün tarihimin salgın yüzünden belirsizleşmesi ve bizimkilerin nikahı kıyıp gitmeme izin vermesi, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Nikah olmuş, kim takar düğünü, diyorsun. :KK70:
Ramazanda evlenmek, balayımın karantinaya denk gelmesi ve evde geçmesi, düğün tarihimin salgın yüzünden belirsizleşmesi ve bizimkilerin nikahı kıyıp gitmeme izin vermesi, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
En azından bayramda karantinada eşinle beraber olacaksın . Bu iyi bir şey 🙏

Mayıs 2020 geliniydim normalde ama corona vurunca Ağustos 2020 gelini oldum. Burda mısınız kızlar azcık sohbet edelim :KK51:

X