- 1 Mart 2020
- 43
- 20
- Konu Sahibi SassyMuffin
Ağustos 19da düğünüm var hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun inşallah bende temmuz geliniyim hazırlıklarını tamamladın mı ne durumda ☺
Benimde sadece beyaz eşya ve mobilyalar halloldu herşey duruyo hala teşekkür ederim canım hayırlısıyla atlatırız inşallah. ama çok zor bi süreç ya stresli bayagı
Ben de Temmuz geliniyim. Durumlar düzelmezse ertelemeyi düşünüyor musunuz ne yapacaksınızHayırlı olsun inşallah bende temmuz geliniyim hazırlıklarını tamamladın mı ne durumda
Kız sen perşembe günü gelinsin yaAğustos Gelini geldi hanııııım
Ama düğünüm ağustosta :))Kız sen perşembe günü gelinsin ya
Ben onu unutmuşum birden şaşırdım ağustos deyinceAma düğünüm ağustosta :))
Sen niye benim sırlarımı herkesin içinde söylüyosun
Nikah olmuş, kim takar düğünü, diyorsun.Ben onu unutmuşum birden şaşırdım ağustos deyince
En azından bayramda karantinada eşinle beraber olacaksın . Bu iyi bir şeyNikah olmuş, kim takar düğünü, diyorsun.
Ramazanda evlenmek, balayımın karantinaya denk gelmesi ve evde geçmesi, düğün tarihimin salgın yüzünden belirsizleşmesi ve bizimkilerin nikahı kıyıp gitmeme izin vermesi, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Darısı başınıza, ama karantina olmadan, sağlıklı günlerde inşallah, şuan burada anlatamayacağım büyük mağduriyetlerim var. :)En azından bayramda karantinada eşinle beraber olacaksın . Bu iyi bir şey
İnşallah canım inşallah seven sevdiğine kavuşsunDarısı başınıza, ama karantina olmadan, sağlıklı günlerde inşallah, şuan burada anlatamayacağım büyük mağduriyetlerim var. :)