2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Subat in her gunune ozel indirim oluyor canim. Baska sitelerde yapiyor orasi yapinca. Boyle ihtiyaclari olan subati beklesin bence
Lcwda da var pantolon tayt hamileleler için ve beli ayarlaniyo cok rahat ben ilk öğrendiğimde almistim ki şu an normal pantolon kullanamiyorum iyiki de erkenden almissim 😊

Günaydın annişler,çok yazmışsınız yahu😂dün en son serum takıldı sonrasında akşama kadar uyumuşum,zor geçiyor ya😕bende yüksek bel lastikli pantolon aldım biraz idare eder,göbüşler çıkınca yüksek beller rahatsız ediyor daha doğrusu ben sıkılıyordum,lastikleri en altta tutuyordum

Gerçekten ilk ve ikinci bebişde baya farkediyormuş canım😍 seninki benimkinden büyük😍 bu da benim göbüşüm ben de 12+4 üm ve her zaman söylediğim gibi +5 kilo ile hamileliğime devam ediyorum🙈
Ben simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak

Günaydın annişler,çok yazmışsınız yahu😂dün en son serum takıldı sonrasında akşama kadar uyumuşum,zor geçiyor ya😕bende yüksek bel lastikli pantolon aldım biraz idare eder,göbüşler çıkınca yüksek beller rahatsız ediyor daha doğrusu ben sıkılıyordum,lastikleri en altta tutuyordum
Gecmıs olsun canım neden serum takıldı

Geçmiş olsun canım, şimdi daha iyisindir inşallah. :KK200:

Ben simdiden alti aylik gibiyim normalde göbegim vardi zaten allahtan en son tartildigimda sadece 2 kilo almistim bakalim bugün ne cikacak

Ben kg verdiğim halde göbeğim çıktı. Hafiften vardı zaten. Ama şimdi gören direkt hamile olduğumu anlıyor. Şalla vs kapatmaya çalışıyorum. 2 Hafta önce ben de H&M'den almıştım pantalon ve tayt. Ama o kadar üşüyorum ki, taytı pantalonun altına giyiyorum. :KK45:

Geçmiş olsun canim dikkat et. Ben su şişesiyle geziyorum yoksa ben de gunde 2 bardak su ya içerim ya icmem

bu arada bir arkadaş, ilk hamileliğinde önce damar atması gibi hissettiğini söylemişti, şimdi kim söyledi hatırlayamadım.
Bende de o damar atmaları başladı. :anneadayı:
Ay gelsin artık hareketleri hissedeceğimiz zamanlar :KK200:
Gözün aydın canım💕

Geçmiş olsun canım, şimdi daha iyisindir inşallah. :KK200:

Ben kg verdiğim halde göbeğim çıktı. Hafiften vardı zaten. Ama şimdi gören direkt hamile olduğumu anlıyor. Şalla vs kapatmaya çalışıyorum. 2 Hafta önce ben de H&M'den almıştım pantalon ve tayt. Ama o kadar üşüyorum ki, taytı pantalonun altına giyiyorum. :KK45:
Aynen canim ben ilk öğrendiğim andan itibaren pantolon altina tayt giyiyorum. H&M dekiler güzel ben de bakmistim ama ne yazik ki kayseride magazasi yok netten de almak istemiyorum

Aman üşütmeyelim kızlar :) pantolon, tayt ne giyersem giyeyim en kalınından bir külotlu çorap muhakkak giyerim :D

Bu arada, bu şişkinliklere, erken çıkan göbeklere bir sebep de ayakları üşütmek olabilir mi acabaa :/
Ya öyle bir şişiyorum ki çatlak kremi kullanmaya başlasam yeridir :D

Subat in her gunune ozel indirim oluyor canim. Baska sitelerde yapiyor orasi yapinca. Boyle ihtiyaclari olan subati beklesin bence
Normalde aralıkta indirim yapmıyor ebebek. Dediğin gibi şubatta yapıyorlar hergüne bir-iki marka şeklinde
Bu sefer aralıkta yükselen indirimler adı altında hergün indirim yapınca şubatta bir daha olmayabilir dediler bizede iilay iilay
Dediğin gibi ebebek yapınca babymall civil joker hep erkenden yılbaşı indirimine girdi.
Ama Yine umarım olur şubatta. Aklımda birkaç şey var onları alacağım😅

Kızlar İstanbul'da olup hastane önerebilecek olan var mı? Normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum. Doğum fiyatlarına bakmaya başladınız mı siz de?

Aynen canim ben ilk öğrendiğim andan itibaren pantolon altina tayt giyiyorum. H&M dekiler güzel ben de bakmistim ama ne yazik ki kayseride magazasi yok netten de almak istemiyorum

Hadi ya, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin o halde. Ben alıp yollayayım diyeceğim onun da internetten almaktan bir farkı olmayacak...

Aman üşütmeyelim kızlar :) pantolon, tayt ne giyersem giyeyim en kalınından bir külotlu çorap muhakkak giyerim :KK70:

Bu arada, bu şişkinliklere, erken çıkan göbeklere bir sebep de ayakları üşütmek olabilir mi acabaa :/
Ya öyle bir şişiyorum ki çatlak kremi kullanmaya başlasam yeridir :KK70:

O kadar üşüyorum ki, çift kat çorap giyiyorum, tayt + pantalon. İnsanın göbeği olmasa bu kombin çıkartır zaten. :KK70:

Eşim az önce aramış diyor ki, yüzün için hindistan cevizi yağı aldım, göbiş için susam yağı. Zaten evde yağım var, başladım kullanmaya, ne gerek var deyince, sen de bir şeye aşermiyorsun ki hamileliğini anlamıyorum azıcık naz yap dedi. Canım ne çekse diye düşünüyorum, akıl verin kızlar. :halay:

Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.

Geçmiş olsun canım
Allah affetsin uyanir uyanmaz uyku düşünüyorum 😂😂😂😂
Ne kadar da ben😅
Şimdi işe gidene kadar uyumayı düşünüyorum 1-2 saat 🙈

Kızlar bu gün gastroenteroloji kontrolum vardı cok kustugum ıcın dr uma gittim Usg ile mide barsak safra bobrek herseye baktı.Böbreklerimde kristaller oluşmaya başlamış su içmiyormusun dedi ee içiyorum ama içtiğini kusunca demekki . Emedur yerine de metpamid verdi.
Geçmiş olsun canim

Hadi ya, Allah gönlüne göre bulmanı nasip etsin o halde. Ben alıp yollayayım diyeceğim onun da internetten almaktan bir farkı olmayacak...

O kadar üşüyorum ki, çift kat çorap giyiyorum, tayt + pantalon. İnsanın göbeği olmasa bu kombin çıkartır zaten. :KK70:

Eşim önce aramış diyor ki, yüzün için hindistan cevizi yağı aldım, göbiş için susam yağı. Zaten evde yağım var, başladım kullanmaya, ne gerek var deyince, sen de bir şeye aşermiyorsun ki hamileliğini anlamıyorum azıcık naz yap dedi. Canım ne çekse diye düşünüyorum, akıl verin kızlar. :halay:

Yukarıdaki yorumları okurken İstanbul'da olduğunuz aklımda kalmış, ben 1.5 yıl önce taşındım İstanbul'dan ve yerinizde olsam Beşiktaş Biber burger veya Viginia Angus'ta hamburger aşererdim sanırım :D
(Allahım lüften kimsenin canı çekmesin :))

Hazır hafta sonu da gelmişken...

Eşim önce aramış diyor ki, yüzün için hindistan cevizi yağı aldım, göbiş için susam yağı. Zaten evde yağım var, başladım kullanmaya, ne gerek var deyince, sen de bir şeye aşermiyorsun ki hamileliğini anlamıyorum azıcık naz yap dedi. Canım ne çekse diye düşünüyorum, akıl verin kızlar. :halay:
Aynen sağol canim düşünmen yeter. Rahatima biraz düşkünüm o yuzden tayt pantolon aliyorum hamileler icin cok rahatlar. Koskoca Kayseri de bi H&M olmamasi cok sacma guzel marka 😃

Back