2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende aslında biraz şaşkınım
İlkinde ciddi anlamda şöyle bir 6 aylık olana kadar göbek diye birşey yoktu bende.
İlkinde bu attığım resimdeki gibi olması 24-26 haftalık Halime eşdeğer desem yalan olmaz.
Bunda da beklemiyordum o yüzden. Birde sende bilirsin bu haftalarda gaz dolar akşam göbek büyük olur ama sabah iner çoğunlukla. Öyle diye kendimi kandırıyordum ama yok çıkmış🙈
Bunuda biraz aralarının yakın olmasına bağlıyorum alakası var mı bilmiyorum ama.
Olabilir belki birde ilk hamilelikte gobek kaldiysa boraz olsa onunda etkisi vardir.

Gerçekten ilk ve ikinci bebişde baya farkediyormuş canım😍 seninki benimkinden büyük😍 bu da benim göbüşüm ben de 12+4 üm ve her zaman söylediğim gibi +5 kilo ile hamileliğime devam ediyorum🙈

ay ne kadar güzel çıkmış göbecik
ama çok fitmişsin zaten hiç kilo almış birine benzemiyorsun fotoğrafta

Göbüş büyümeden çekilmeye başla insan pişman oluyor sonradan oğlumda baştan itibaren neden çekmedim diye pişman oldum çünkü ben😅 16dan sonra ara ara çekmişim, ona da şükür gerçi😂

Geçmiş olsun canım ben sadece hap olarak kullanıyorum bana etki etti şükür. İğne daha etkilidir direk kana karışıyor çünkü. İnşallah iyi gelir

Yakın arayla hamile kalınca rahim büyümekten hiç korkmuyor sanırım 😂 Bebek 4 cm ama göbek aldı başını gidiyor 😅 allahtan kışa denk geldi belli olmuyor monttan hırkadan yoksa öğrenmeyen kalmazdı erkenden 😟

Maşallah canım sizede 😍
Artık ben buradayım demeye başladılar 💜
Brnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdım

Olabilir belki birde ilk hamilelikte gobek kaldiysa boraz olsa onunda etkisi vardir.
Şükür ki göbek kalmadı zaten hamilelikte sadece 5 kilo almıştım dediğim gibi. Doğumdan çıktıktan sonra herkes 6 aylık hamile gibiyken hala, benim doğum yaptığıma inanmamıştı diğer doğum yapanlar. Dümdüzdü göbeğim.
Şuan geçen sene hamile kaldığım kilonun dahi altındayım.
Zaten resimleri de attım canım 7. Haftadan falan.

Brnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdım
Aynı durumdayım. Sürekli tunik, kazak, tayt :D Allahtan baharda çok güzel hamileler olucaz. Giyeriz elbiselerimizi oh mis

Aşırı rahat bende zaten olduğu için 6. Haftalarda giymeye başladım hemen hamile pantolonunu. İş yerinde diğerleri sıkıyor çünkü oturunca. Artık geçilebilir tabi. İnsan çünkü kilo almasa dahi genişliyor. H&M lcw pantolon bakabileceğin yerler. Benimkiler oradan. Geçen işyerinde giymek için bir tane daha aldım toplam 3 oldu😍 Kış olunca tayt giyemedim dışarıda çok üşüyorum çünkü aşırııı 🙈

Aşırı rahat bende zaten olduğu için 6. Haftalarda giymeye başladım hemen hamile pantolonunu. İş yerinde diğerleri sıkıyor çünkü oturunca. Artık geçilebilir tabi. İnsan çünkü kilo almasa dahi genişliyor. H&M lcw pantolon bakabileceğin yerler. Benimkiler oradan. Geçen işyerinde giymek için bir tane daha aldım toplam 3 oldu😍 Kış olunca tayt giyemedim dışarıda çok üşüyorum çünkü aşırııı 🙈
Aynen dun arkadasımda hm ve lcwda cok cesıt var dedi bende oraya bakmayı dusunuyordum sadece bıraz erken mı dıe dusunuyordum ama olmuyor en azından pant alsam uzerıne cesıt cesıt kazaklarla kombınlerım:)taytı pentıden termal tayt almıstım cok memnunum ama hamıle taytı degıl hıc usutmuyor

Aynen dun arkadasımda hm ve lcwda cok cesıt var dedi bende oraya bakmayı dusunuyordum sadece bıraz erken mı dıe dusunuyordum ama olmuyor en azından pant alsam uzerıne cesıt cesıt kazaklarla kombınlerım:)taytı pentıden termal tayt almıstım cok memnunum ama hamıle taytı degıl hıc usutmuyor
Kışı bitirmeye az kaldı ama bak
Yazın dediğin gibi tayt, şort, elbise daha tiril tiril olur😂 Sana kalmış canım sen daha iyi bilirsin bedeninin durumunu nasıl rahat edeceğini

Bu ıkısı hosuma gıttı ,gercı suan erken ama sadece pantolon alınabılır şuan

Eklentiler

• 97CE37C2-4DFF-4F78-9D40-2152D28BAF40.png
    97CE37C2-4DFF-4F78-9D40-2152D28BAF40.png
    254 KB · Görüntüleme: 36
  • 4C9FD67B-1427-401B-8D01-DBC2F6D0DCD5.png
    4C9FD67B-1427-401B-8D01-DBC2F6D0DCD5.png
    252,7 KB · Görüntüleme: 34
Tayt da sıkmıyor mu canım ya? Beni o bile sıkıyor..

Ben hamile pant ve hamile taytiyle cok rahat ediyorum canim tavsiye ederim.

Back