- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
canım bence seninki erkek. oğlumunda böyle uzundu.. fasulye gibi kesesi..Hafta hafta attım ama sırası karıştıfasulye gibi başlamış sonra değişmiş gibi kese yada bebek büyüdüğü için öylemi olmuş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence seninki erkek. oğlumunda böyle uzundu.. fasulye gibi kesesi..Hafta hafta attım ama sırası karıştıfasulye gibi başlamış sonra değişmiş gibi kese yada bebek büyüdüğü için öylemi olmuş
![]()
Olabilir belki birde ilk hamilelikte gobek kaldiysa boraz olsa onunda etkisi vardir.Bende aslında biraz şaşkınım
İlkinde ciddi anlamda şöyle bir 6 aylık olana kadar göbek diye birşey yoktu bende.
İlkinde bu attığım resimdeki gibi olması 24-26 haftalık Halime eşdeğer desem yalan olmaz.
Bunda da beklemiyordum o yüzden. Birde sende bilirsin bu haftalarda gaz dolar akşam göbek büyük olur ama sabah iner çoğunlukla. Öyle diye kendimi kandırıyordum ama yok çıkmış
Bunuda biraz aralarının yakın olmasına bağlıyorum alakası var mı bilmiyorum ama.
Gerçekten ilk ve ikinci bebişde baya farkediyormuş canımseninki benimkinden büyük
bu da benim göbüşüm ben de 12+4 üm ve her zaman söylediğim gibi +5 kilo ile hamileliğime devam ediyorum
![]()
Brnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdımGöbüş büyümeden çekilmeye başla insan pişman oluyor sonradan oğlumda baştan itibaren neden çekmedim diye pişman oldum çünkü ben16dan sonra ara ara çekmişim, ona da şükür gerçi
Geçmiş olsun canım ben sadece hap olarak kullanıyorum bana etki etti şükür. İğne daha etkilidir direk kana karışıyor çünkü. İnşallah iyi gelir
Yakın arayla hamile kalınca rahim büyümekten hiç korkmuyor sanırımBebek 4 cm ama göbek aldı başını gidiyor
allahtan kışa denk geldi belli olmuyor monttan hırkadan yoksa öğrenmeyen kalmazdı erkenden
Maşallah canım sizede
Artık ben buradayım demeye başladılar![]()
Şükür ki göbek kalmadı zaten hamilelikte sadece 5 kilo almıştım dediğim gibi. Doğumdan çıktıktan sonra herkes 6 aylık hamile gibiyken hala, benim doğum yaptığıma inanmamıştı diğer doğum yapanlar. Dümdüzdü göbeğim.Olabilir belki birde ilk hamilelikte gobek kaldiysa boraz olsa onunda etkisi vardir.
Aynı durumdayım. Sürekli tunik, kazak, taytBrnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdım
Sıkıldım sureklı tayttan:)))Aynı durumdayım. Sürekli tunik, kazak, taytAllahtan baharda çok güzel hamileler olucaz. Giyeriz elbiselerimizi oh mis
Aşırı rahat bende zaten olduğu için 6. Haftalarda giymeye başladım hemen hamile pantolonunu. İş yerinde diğerleri sıkıyor çünkü oturunca. Artık geçilebilir tabi. İnsan çünkü kilo almasa dahi genişliyor. H&M lcw pantolon bakabileceğin yerler. Benimkiler oradan. Geçen işyerinde giymek için bir tane daha aldım toplam 3 olduBrnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdım
Aynen dun arkadasımda hm ve lcwda cok cesıt var dedi bende oraya bakmayı dusunuyordum sadece bıraz erken mı dıe dusunuyordum ama olmuyor en azından pant alsam uzerıne cesıt cesıt kazaklarla kombınlerım:)taytı pentıden termal tayt almıstım cok memnunum ama hamıle taytı degıl hıc usutmuyorAşırı rahat bende zaten olduğu için 6. Haftalarda giymeye başladım hemen hamile pantolonunu. İş yerinde diğerleri sıkıyor çünkü oturunca. Artık geçilebilir tabi. İnsan çünkü kilo almasa dahi genişliyor. H&M lcw pantolon bakabileceğin yerler. Benimkiler oradan. Geçen işyerinde giymek için bir tane daha aldım toplam 3 olduKış olunca tayt giyemedim dışarıda çok üşüyorum çünkü aşırııı
![]()
Kışı bitirmeye az kaldı ama bakAynen dun arkadasımda hm ve lcwda cok cesıt var dedi bende oraya bakmayı dusunuyordum sadece bıraz erken mı dıe dusunuyordum ama olmuyor en azından pant alsam uzerıne cesıt cesıt kazaklarla kombınlerım:)taytı pentıden termal tayt almıstım cok memnunum ama hamıle taytı degıl hıc usutmuyor
Ben haftasonu bı bakayım şu pantolanlara en ıyısı:)Kışı bitirmeye az kaldı ama bak
Yazın dediğin gibi tayt, şort, elbise daha tiril tiril olurSana kalmış canım sen daha iyi bilirsin bedeninin durumunu nasıl rahat edeceğini
Tayt da sıkmıyor mu canım ya? Beni o bile sıkıyor..Aynen dun arkadasımda hm ve lcwda cok cesıt var dedi bende oraya bakmayı dusunuyordum sadece bıraz erken mı dıe dusunuyordum ama olmuyor en azından pant alsam uzerıne cesıt cesıt kazaklarla kombınlerım:)taytı pentıden termal tayt almıstım cok memnunum ama hamıle taytı degıl hıc usutmuyor
Yok canım tayt cok rahat oluyorTayt da sıkmıyor mu canım ya? Beni o bile sıkıyor..
Sen e bebek civil tarzi magazalara git canim dene orda oyle daha saglikli olurAma amasorlu olanlarda çok kaba hiç kibsrina denk gelemedim 1.56 lik boyla bana olmuyorlar![]()
Ben hamile pant ve hamile taytiyle cok rahat ediyorum canim tavsiye ederim.Brnımde cok cıktı karnım ustelık baya sert taş gıbı:)normalde kılo aldıgımsa bıle sadece basenden alan bırıydım asla gobegım olmazdı suan gobekten pant gıyemıyorum hep tayt kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum erken mı dıede tereddutluyum ama pantolanlarımın karın kısmı benı cok gerıyor tayt ustune kazak gıymektende sıkıldım kıyafet konusunda napacagımk şaşırdım yaz olsa efil efil elbıselerı gıyerdım
Tamam canım bakıcam haftasonu tesekkur ederımBen hamile pant ve hamile taytiyle cok rahat ediyorum canim tavsiye ederim.
Subat in her gunune ozel indirim oluyor canim. Baska sitelerde yapiyor orasi yapinca. Boyle ihtiyaclari olan subati beklesin benceE bebek tarzı diğer mağazalar ne zaman indirim yapıyor acaba? Biliyor musun?
Hzmile tayti var ebebekte,Tayt da sıkmıyor mu canım ya? Beni o bile sıkıyor..