2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar erken olduğunun farkındayım ama bebek arabası araştırmaya başladım.
Karar vermesi en zor olan şeymiş. Aynı zamanda karar verdikten sonra ara ara bakıp indirim yakalamaya çalışacağım.
Tecrübeli anneler çocuklarınızda hangi arabaları tercih ettiniz?😊
İnglesina trilogy alcaz çevremdekılerden gordugum ve cok begenılıyor kullanımı rahat

Nisan topiğinde bu halı-ayna önünde çok resim paylaşmıştım hey gidi. Geçen sene oğlumu taşıyordum hala bu zamanlarda, bu rahimde..

Neyse efenim. Resmî arada ki fark için attım.
Akşamları göbeğim 5 aylık kıvamına geliyor ancak sadece dün attığım resimdeki kadar büyüdü. Şuann sata göre 10+4 haftalık ancak erken döllenmeye göre (ultrasona göre) 11+2 günlüğüz. Sizlerden de bekliyorum göbüş vee iyi geceler diliyorumm herkese☺🤰🏻

Üşengeçliğimden hala çekilmemiş olmam🙈
Yarın yapacağım ama..

Kesinlikle isim çok etkiliyor her insanı, ismin içindeki harflerin tınısı bile çok önemliymiş.. Çalışkan ve uslu erkek çocuğu örnekleri var mı acep?🙈
Benim oğlumun adı Muhammed arda çok akıllı ve Zeki bir çocuk tek sıkıntım çoklkkk konuşması ve hiç hata yaptığını kabul etmemesi galiba burçlarda karakteri etkiyor olabilir Aslan Burcu 😁😄😄

Herkese günaydın kızlar dün akşam lekem olduğu için doktora gittim ağızdan aldığım Progestanı kesti ve 5 tane iğne verdi her gün bir tane vurulacak kullanıp etkisini gören varmı 😔

Bunlar nasıl rakamlar 😳 çok fazla değil mi yaa. Bende özele gidiyorum medical parka ama muayene ücreti 95 ikili tarama 144 lira.
Daha bunların üzerinden indirimde yapılıyor bize. Sizinkiler çok çok çok aşırı geldi bana
Hangi medical parka gidiyorsun canım? Doktorundan memnun musun?

Nisan topiğinde bu halı-ayna önünde çok resim paylaşmıştım hey gidi. Geçen sene oğlumu taşıyordum hala bu zamanlarda, bu rahimde..

Akşamları göbeğim 5 aylık kıvamına geliyor ancak sadece dün attığım resimdeki kadar büyüdü. Şuann sata göre 10+4 haftalık ancak erken döllenmeye göre (ultrasona göre) 11+2 günlüğüz. Sizlerden de bekliyorum göbüş vee iyi geceler diliyorumm herkese☺🤰🏻

oy canım maaşallah
baya çıkmış benim böyle değil şu an

Gerçekten ilk ve ikinci bebişde baya farkediyormuş canım😍 seninki benimkinden büyük😍 bu da benim göbüşüm ben de 12+4 üm ve her zaman söylediğim gibi +5 kilo ile hamileliğime devam ediyorum🙈

Eklentiler

• AE6E392F-50D3-426A-AC9D-E00A9BA30DE4.jpeg
    AE6E392F-50D3-426A-AC9D-E00A9BA30DE4.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 70
Herkese günaydın kızlar dün akşam lekem olduğu için doktora gittim ağızdan aldığım Progestanı kesti ve 5 tane iğne verdi her gün bir tane vurulacak kullanıp etkisini gören varmı 😔
İçini ferah tut canım. Bu grupta çok kişinin lekelenmesi oldu çok şükür hiç birşey olmadı. 🙏🏼

İçini ferah tut canım. Bu grupta çok kişinin lekelenmesi oldu çok şükür hiç birşey olmadı. 🙏🏼
İnş çok teşekkür ediyorum o yüzden yazdım insan kendisi gibi aynı şeyleri yaşayıp güzel sonuç alanları görünce içine umut doluyor 😌

:KK11:
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Darısı cinsiyeti öğrenmemiş tüm arkadaşlarıma🙏🏻
Merhabalar kızlar hepinize.Ben de Allah izin verirse Agustos annesiyim 🙏 grubu sadece okuyorum. Pek aktif yazamiyorum.O nifty testini ben de yaptirmayi dusunuyorum. Su 9. Hafta icindeyim. Siz ne zaman yaptirdniz? Ve İstanbul daysaniz gittigniz labaratuvari onerir misiniz? Nelere dikkat etmemiz lazim bu konularda bilgi verebilir misniz? Belki başkaları da yararlanir 🤗 teşekkürler

:KK11:

Merhabalar kızlar hepinize.Ben de Allah izin verirse Agustos annesiyim 🙏 grubu sadece okuyorum. Pek aktif yazamiyorum.O nifty testini ben de yaptirmayi dusunuyorum. Su 9. Hafta icindeyim. Siz ne zaman yaptirdniz? Ve İstanbul daysaniz gittigniz labaratuvari onerir misiniz? Nelere dikkat etmemiz lazim bu konularda bilgi verebilir misniz? Belki başkaları da yararlanir 🤗 teşekkürler

Bastaki emojiler yanlis olmus :KK15:

Üşengeçliğimden hala çekilmemiş olmam🙈
Yarın yapacağım ama..
Göbüş büyümeden çekilmeye başla insan pişman oluyor sonradan oğlumda baştan itibaren neden çekmedim diye pişman oldum çünkü ben😅 16dan sonra ara ara çekmişim, ona da şükür gerçi😂
Geçmiş olsun canım ben sadece hap olarak kullanıyorum bana etki etti şükür. İğne daha etkilidir direk kana karışıyor çünkü. İnşallah iyi gelir
oy canım maaşallah
baya çıkmış benim böyle değil şu an
Yakın arayla hamile kalınca rahim büyümekten hiç korkmuyor sanırım 😂 Bebek 4 cm ama göbek aldı başını gidiyor 😅 allahtan kışa denk geldi belli olmuyor monttan hırkadan yoksa öğrenmeyen kalmazdı erkenden 😟
Gerçekten ilk ve ikinci bebişde baya farkediyormuş canım😍 seninki benimkinden büyük😍 bu da benim göbüşüm ben de 12+4 üm ve her zaman söylediğim gibi +5 kilo ile hamileliğime devam ediyorum🙈
Maşallah canım sizede 😍
Artık ben buradayım demeye başladılar 💜

Benim 3. Olcak ama bakalim daha cikmadi gobegim. Erkeklerde zaten hic dogru karnim buyumedi hic hamile oldugumu son ayda felan anladilar bilmeyenler o dereceydim 😊

Geçmiş olsun canım, burada çoğu arkadaşın başından geçti. Hala kanamayla devam edenler var. Doktorum bol su ve istirahat demişti bana. Morali ve umudu yüksek tutmak en güzel tedavi. :KK200:

Hoşgeldiniz. :KK73:

Benimki perinatolog, bir de profesor farki devreye girince boyle oluyor. Yoksa hastanede kadin dogum icin 280 tl gibi bir sey aliniyormus normalde. Bu da 38 yasinda myomlu gebelik yasamanin bedeli iste, ne diyeyim.Dogumu burada yapmayacagim ama, ailemin yaninda insallah. Burada yapsam 25.000 TL de dogum ucreti var.
Agustos ayi kurtajim icin 15000 tl idi o da ozel fiyat 😂😂😂 Su an cogu unlu kisi burada dogum yapiyormus, onun da etkisi olsa gerek.

ay canım gerçekten uçuk rakamlar
ama insanlar bazen sırf hamile kalmak için bu parayı harcıyorlar ne yapacaksın
o nedenle sağlıklı doğum olsun da gerisi gerçekten halloluyor bir şekilde

ay canım gerçekten uçuk rakamlar
ama insanlar bazen sırf hamile kalmak için bu parayı harcıyorlar ne yapacaksın
o nedenle sağlıklı doğum olsun da gerisi gerçekten halloluyor bir şekilde

Hani demiştim ya, araştırmaya gittiğimde tahlil için, iğrenç bir koltuğa, örtü vermeden, benden önceki hastanın sedyede kalan pedini kaldırıp, temizini sermemi istediler diye. İşte onları düşününce verdiğim para helal olsun diyorum. Hijyen her şeydir. Bir de şu an ayda 2 defa yani 1550 TL veriyorum, fakat doktor 12. haftadan sonra ayda bir göreceğini söyledi. O zaman daha makul olur. Sağlıkla gelsinler yeter ki.

Benim 3. Olcak ama bakalim daha cikmadi gobegim. Erkeklerde zaten hic dogru karnim buyumedi hic hamile oldugumu son ayda felan anladilar bilmeyenler o dereceydim 😊
Bende aslında biraz şaşkınım
İlkinde ciddi anlamda şöyle bir 6 aylık olana kadar göbek diye birşey yoktu bende.
İlkinde bu attığım resimdeki gibi olması 24-26 haftalık Halime eşdeğer desem yalan olmaz.
Bunda da beklemiyordum o yüzden. Birde sende bilirsin bu haftalarda gaz dolar akşam göbek büyük olur ama sabah iner çoğunlukla. Öyle diye kendimi kandırıyordum ama yok çıkmış🙈
Bunuda biraz aralarının yakın olmasına bağlıyorum alakası var mı bilmiyorum ama.

Masallah asla bole. Pantolan gıyemıyorum sızınkı hamıle pant mu

Back