Şubatta ebebek indirimi oluyor bakalım bu sene olacak mı çünkü aralıkta yaptılar bi indirim.
Ben aralıkta olan indirimde joie litetrax 4 travel sistem aldım. Yine gruptan arkadaşımın hala memnun olduğunu söylemesi üzerine. işin içine girip araştırdıkça insan karar verememeye başlıyor çünkü. Bende aldım öyle. İlerleyen yaşlarında da bi tane hafif baston araba alırız diye düşündüm.
Yok biliyorum senin muhabbetinide biliyorum da farklı doktora gittim dimi sen bu sefer ? Neyse bekle bakalım ya iyiyse sorun yok 10 'la 12 hafta arası haftasını buluyor meraketme ❤
iilay
dediğim bu canım. Bu ölçü ve ağırlık olarak da küçük. Uçakların kabin bölümüne alınan nadir arabalardan. Ama ben de detaylı incelemedim daha. Fiyatı da 5000 gibi bir şeydi sanırım.
kızlar bişey sorucam
şimdi ben geçen hafta kontrole gittim
ikili test yaptırdım, sonucu şükür normal riskin altında çıkmış.
bunu da şimdi hastaneyi arayıp testi doktora sordurup öğrendim.
doktor da yoğun mı ne kontrolde görüşürüz dedi.
şimdi siz sonuçla gidip tekrardan muayene oldunuz mu, sonucu mu gösterdiniz nasıl oldu?
kızlar bişey sorucam
şimdi ben geçen hafta kontrole gittim
ikili test yaptırdım, sonucu şükür normal riskin altında çıkmış.
bunu da şimdi hastaneyi arayıp testi doktora sordurup öğrendim.
doktor da yoğun mı ne kontrolde görüşürüz dedi.
şimdi siz sonuçla gidip tekrardan muayene oldunuz mu, sonucu mu gösterdiniz nasıl oldu?
iilay
dediğim bu canım. Bu ölçü ve ağırlık olarak da küçük. Uçakların kabin bölümüne alınan nadir arabalardan. Ama ben de detaylı incelemedim daha. Fiyatı da 5000 gibi bir şeydi sanırım.
Şubatta canım
Bakalım olacak mı ama emin değilim
Dediğim gibi bu sene aralıkta bi süpriz indirim yaptılar çünkü.
Diğer markalardan da emin değilim takip etmek lazım
Nisan topiğinde bu halı-ayna önünde çok resim paylaşmıştım hey gidi. Geçen sene oğlumu taşıyordum hala bu zamanlarda, bu rahimde..
Neyse efenim. Resmî arada ki fark için attım.
Akşamları göbeğim 5 aylık kıvamına geliyor ancak sadece dün attığım resimdeki kadar büyüdü. Şuann sata göre 10+4 haftalık ancak erken döllenmeye göre (ultrasona göre) 11+2 günlüğüz. Sizlerden de bekliyorum göbüş vee iyi geceler diliyorumm herkese☺