Kadikoy diyince akan sular durur ama kizlar :)))) bende size katılırım İstanbula geldikce. Cok severim Kadıköyü ❤ Her geldigimde oraya gitmek isterim. Ailem İstanbulda benim. Bende evlenene kadar orda yasiyordum simdi Bursadayim. Kadıkoyun yeri bende ayrıdır. Oranın havası cok baska
Canim sen tek hamlede kapatilmasini istiyorsan senlik tamamen. Ama baktigim zaman fiyati 1000-1500 tarzi olanlardan farkı tek elle kapanmasi sadece. Fiyatlari arasinda cok ucurum yoksa al bence guzel gayet
Joie Chrome travel sistem bebek arabam. 2 buçuk senedir kullanıyorum. Alma nedenim, yürüyüşü çok seviyorum ve burda asfaltlar berbat. Taş yollar çok ve travel olmayan bir bebek arabası hele hele bastonlarla asla gidilmez tekerlekleei dağılı verir. Bu arada güçlü ve bozuk yollarda bile iyi gidiyor. Hediye chicco baston geldi asla kullanamadım aynen duruyor. Dezavantajı; her travel gibi ağır (belki bu dahada ağırdır) . Diyelim önden rüzgar geldi , bebeğin yönünü kendine çevirmen lazım direk çeviremiyorsun oturma yerini komple kaldırman lazım. Koldan yön değiştimeler iyi olabilir.
Canim sen tek hamlede kapatilmasini istiyorsan senlik tamamen. Ama baktigim zaman fiyati 1000-1500 tarzi olanlardan farkı tek elle kapanmasi sadece. Fiyatlari arasinda cok ucurum yoksa al bence guzel gayet
Joie Chrome travel sistem bebek arabam. 2 buçuk senedir kullanıyorum. Alma nedenim, yürüyüşü çok seviyorum ve burda asfaltlar berbat. Taş yollar çok ve travel olmayan bir bebek arabası hele hele bastonlarla asla gidilmez tekerlekleei dağılı verir. Bu arada güçlü ve bozuk yollarda bile iyi gidiyor. Hediye chicco baston geldi asla kullanamadım aynen duruyor. Dezavantajı; her travel gibi ağır (belki bu dahada ağırdır) . Diyelim önden rüzgar geldi , bebeğin yönünü kendine çevirmen lazım direk çeviremiyorsun oturma yerini komple kaldırman lazım. Koldan yön değiştimeler iyi olabilir.
Kadikoy diyince akan sular durur ama kizlar :)))) bende size katılırım İstanbula geldikce. Cok severim Kadıköyü ❤ Her geldigimde oraya gitmek isterim. Ailem İstanbulda benim. Bende evlenene kadar orda yasiyordum simdi Bursadayim. Kadıkoyun yeri bende ayrıdır. Oranın havası cok baska
Amasor de cok onemli mesela canim yine aklinda olsun. Hangi markaya bakarsan onceliklerin arasinda olmali. Cunku arabada uyuyabiliyorlar minikler. Yuruyus yapiyor oldugunda uyanikta olsa uyuyorda olsa cok onemli bence sarsılmaması yavrumuzun
Kızlar erken olduğunun farkındayım ama bebek arabası araştırmaya başladım.
Karar vermesi en zor olan şeymiş. Aynı zamanda karar verdikten sonra ara ara bakıp indirim yakalamaya çalışacağım.
Tecrübeli anneler çocuklarınızda hangi arabaları tercih ettiniz?
Şubatta ebebek indirimi oluyor bakalım bu sene olacak mı çünkü aralıkta yaptılar bi indirim.
Ben aralıkta olan indirimde joie litetrax 4 travel sistem aldım. Yine gruptan arkadaşımın hala memnun olduğunu söylemesi üzerine. işin içine girip araştırdıkça insan karar verememeye başlıyor çünkü. Bende aldım öyle. İlerleyen yaşlarında da bi tane hafif baston araba alırız diye düşündüm.
Ben de doona düşünüyorun aynı şekilde daha sonra bastona geçerim diye düşündüm. Ama biraz daha araştırmak lazım yine de
Onu da çok beğeniyorum. Bir de hamilton vardı galiba. Önemli olan tek elle kapanıp açılması ve oturma yerinin de katlanması. Ama diğer yandan bu kadar para vermek mantıklı mı ondan da emin değilim. Eğer fikrim değişirse orta karar kraft ya da casual ın travel sistemlerine de bakıcağım.
Hamilton hiç duymadım bakayım ona.
Kraft falan hoşuma gitmedi hiç neden bilmiyorum.
Birde arabalar alınınca ikinci çocukta kullanacak diye hiç acımayı düşünmüyorum:)))