- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Ben onu 1500-2000₺ falan biliyordum.
Benim beğendiğim Inglesina Trilogy 5800₺ . Keşke canlı canlı görebilsem
E bebekte falan cok fazla model oluyor canım baktin mi ordakilere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoyko tek seferde kapanıyor mu? Benim izlediğim modelin videosunda 2 parça şeklinde kapanıyordu. Bu yüzden hiç düşünmemiştim onu.Canim ben ogluma Yoyko nun trawel sistemli olan bi arabasini almistim cok memnunum ondan.
Arkadaslarimda casual cadillac var o da saglam araba
Luna vardi bi arkadasimda oda guzel.
Bende bi tane daha trawel sistem var ama onun modelini tam bilmiyorum oda guzel. Eve gecince yazarim modelini.
Oglum 3 yasinda hala daha kullaniyorum yoykodan cok memnunum.
Siirt’te yaşıyorum canım. Burada hiçbir şey yok ki e bebek olsunE bebekte falan cok fazla model oluyor canım baktin mi ordakilere
Benim pierr garden klasik bebek arabasiydi 2 oglani buyuttu dahada saglam duruyor. Ben simdiri travel arabalari sevmiyorum.Kızlar erken olduğunun farkındayım ama bebek arabası araştırmaya başladım.
Karar vermesi en zor olan şeymiş. Aynı zamanda karar verdikten sonra ara ara bakıp indirim yakalamaya çalışacağım.
Tecrübeli anneler çocuklarınızda hangi arabaları tercih ettiniz?![]()
Ben daha hiç canlı canlı bakmadım, hep internetten.
Dooana kullanım süresi çok kısaymış ama çok güzel.
Benim kalbim inglesina trilogy❤‘de. Travel sistem olmasına rağmen tek elle kapatıp-açılıyor. Her gün ona bakıyorum![]()
Pierrecardin tam bir tasarım harikası, çok beğeniyorum. Ama şikayeti çok. Herkes çok çabuk deforme olduğunu yazmış.Benim pierr garden klasik bebek arabasiydi 2 oglani buyuttu dahada saglam duruyor. Ben simdiri travel arabalari sevmiyorum.
Tek seferde kapaniyor mu diye sordun ya arabayi hic kapatmamis oldugumu fark ettim 3 senedirYoyko tek seferde kapanıyor mu? Benim izlediğim modelin videosunda 2 parça şeklinde kapanıyordu. Bu yüzden hiç düşünmemiştim onu.
Hangi acidan güvensiz geliyor canim
İşte bu benim için çok büyük eksik. Çocuk kucağındayken bile tek elle tak diye kapatabilmeliyimTek seferde kapaniyor mu diye sordun ya arabayi hic kapatmamis oldugumu fark ettim 3 senedirama iki elinle kapaniyor oyle bi kucaginda bebek bi kucaginda arabayi kapatamiyosun canim. Ama kolay mi kapanısı kolay onu biliyorum. Benim araba kapının onunde acik vaziyette duruyor hep icine oglumu koyup cikiyorum guvenlikli bi yerde oturuyoruz tabiki. Yoksa direk calınır. O yuzden cok kapatmaya gerek duymadim.
Hımm yani tabi herkesin gorusu farklidir ama bence kullananlardan yorum al mutlaka. Bende iki tane trawel sistem var ikiside guvenli geliyor bana mesela ama eger icine sinmiyorsa hangi arabayi alirsan al en dikkat edecegin sey cift yönlü olmasi olsun bence canim. Cocugu ruzgardan falan iyi koruyor cunku.Ya ikitane cücük var onlara geçiriyorsun başka yerden tutmuyor ya o yüzden bebek gerçi kilosuna göre yapılmış ama ne biliyim guvenemem
Ben de doona düşünüyorun aynı şekilde daha sonra bastona geçerim diye düşündüm. Ama biraz daha araştırmak lazım yine deValla bebem ben dooana düşünüyorum boyum kisa diye sonra biraz büyünce bastona geverim diye düşündüm![]()
Onu da çok beğeniyorum. Bir de hamilton vardı galiba. Önemli olan tek elle kapanıp açılması ve oturma yerinin de katlanması. Ama diğer yandan bu kadar para vermek mantıklı mı ondan da emin değilim. Eğer fikrim değişirse orta karar kraft ya da casual ın travel sistemlerine de bakıcağım.Ben daha hiç canlı canlı bakmadım, hep internetten.
Dooana kullanım süresi çok kısaymış ama çok güzel.
Benim kalbim inglesina trilogy‘de. Travel sistem olmasına rağmen tek elle kapatıp-açılıyor. Her gün ona bakıyorum
![]()
İşte bu benim için çok büyük eksik. Çocuk kucağındayken bile tek elle tak diye kapatabilmeliyimİnglesina Trilogy hala kalbim onda
![]()
Canım çok sağol bilmukabeleEvet canim, bizim kusak farkli olunca 90 ve sonra dogumlu citirlardan farkli dusunuyoruz haliyle. Gelmene cok sevindim ayni dili konusuyoruz resmenSansa semtler de yakin cikti.
İnsallah bebislerimiz de arkadas olurlar![]()
Hımm yani tabi herkesin gorusu farklidir ama bence kullananlardan yorum al mutlaka. Bende iki tane trawel sistem var ikiside guvenli geliyor bana mesela ama eger icine sinmiyorsa hangi arabayi alirsan al en dikkat edecegin sey cift yönlü olmasi olsun bence canim. Cocugu ruzgardan falan iyi koruyor cunku.
Bi arkadasim benimle ayni zamanda normal bebek arabalarindan almisti ikimizde her disari ciktigimizda keske bu arabayi almasaydim seninki jepp benimki sahin gibi bunu aldigim gune diye basliyordugercektende dedigi gibi bence cok fark ediyor canim. Cevremde iki kisi var normal sistem bebek arabasi olan ikiside pismanlik diyor. Ama herkese gore degisir normalden memnun olanda vardir trawelden memnun olmayanda.
Ben aşırı memnunum iyiki boyle almısım diyorum hep
Kadikoy diyince akan sular durur ama kizlar :)))) bende size katılırım İstanbula geldikce. Cok severim KadıköyüCanım çok sağol bilmukabele
Evet çok yakınız ..İnşallah bir sağlıkla doğsunlar tanıştırır, onları parklara, lunaparklaragötürürüz
![]()
Ben de doona düşünüyorun aynı şekilde daha sonra bastona geçerim diye düşündüm. Ama biraz daha araştırmak lazım yine de
Onu da çok beğeniyorum. Bir de hamilton vardı galiba. Önemli olan tek elle kapanıp açılması ve oturma yerinin de katlanması. Ama diğer yandan bu kadar para vermek mantıklı mı ondan da emin değilim. Eğer fikrim değişirse orta karar kraft ya da casual ın travel sistemlerine de bakıcağım.
Mercanın dediği araba mesela onu düşünürum oda travel ama daha güvenli geldi banaesimede kalsa amasorlu olsun diyor ama istedikleri boyum kadar zaten
![]()
Siirt’te yaşıyorum canım. Burada hiçbir şey yok ki e bebek olsun
Boşuna demiyorum resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz diye![]()
Hımm yani tabi herkesin gorusu farklidir ama bence kullananlardan yorum al mutlaka. Bende iki tane trawel sistem var ikiside guvenli geliyor bana mesela ama eger icine sinmiyorsa hangi arabayi alirsan al en dikkat edecegin sey cift yönlü olmasi olsun bence canim. Cocugu ruzgardan falan iyi koruyor cunku.
Bi arkadasim benimle ayni zamanda normal bebek arabalarindan almisti ikimizde her disari ciktigimizda keske bu arabayi almasaydim seninki jepp benimki sahin gibi bunu aldigim gune diye basliyordugercektende dedigi gibi bence cok fark ediyor canim. Cevremde iki kisi var normal sistem bebek arabasi olan ikiside pismanlik diyor. Ama herkese gore degisir normalden memnun olanda vardir trawelden memnun olmayanda.
Ben aşırı memnunum iyiki boyle almısım diyorum hep