2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bende kahve leke oluyordu 7 gün ilaç kullandım ağızdan ama çok rahatsız etti doktor dün bırak demişti dün içmedim bugün kahve- pembe akıntı oldu vajinadan alacağım ilacı doktora sordum ama çok endişelendim 😢

Vajinadan at kuzum korkma Bend e vajina kullandım 15 gün etkileri çok fazla yutunca

Kızlar bende kahve leke oluyordu 7 gün ilaç kullandım ağızdan ama çok rahatsız etti doktor dün bırak demişti dün içmedim bugün kahve- pembe akıntı oldu vajinadan alacağım ilacı doktora sordum ama çok endişelendim 😢
Canım geçmiş olsun fitil şeklinde olunca rahatsız etmeden faydası oluyormuş. Progesteronsa kullan canım ara verme

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kilo aldım ve karnım çıktı. Kendime çok kızıyorum daha ilk aylardan aldığım için :(
Valla ben 5 kilo aldım canım ilk üç ayda🙈 şu an diyetisyene gidiyorum amacımız kilo almamak. 168 boyum 54 ile hamile kaldım🤔 ben de kızıyorum kendime ama ne yalan söyliyim durdurulamaz bir iştahım ve 0 mide bulantım vardı🥺

Hanimlar, bugun randevum vardi.

Allah’a sukur 4 gun geriden gelen bebegim haftasini tamamlamis, 1 gun ileri bile gitmis. 😍 Doktor boyunu da kalp atisini da begendi. Yeni fotomuz burada ^_^ Ne kadar da guzel bir kiz degil mi? 😂😂😂 (Doktor demedi tabi bunu) Tahminleri alayim hanimlar.

ulasimiz ulasimiz teyzesi, sence son durum ne? Biraz fasulyeye benzettim gibi ama anlamiyorum ben. Burada 9+2 (SAT’a gore 9+1’iz).
Eki Görüntüle 2580218
Cok cok sevındımmm cok guzel buyumus masallah fındık♥️♥️♥️

Kızlar erken olduğunun farkındayım ama bebek arabası araştırmaya başladım.
Karar vermesi en zor olan şeymiş. Aynı zamanda karar verdikten sonra ara ara bakıp indirim yakalamaya çalışacağım.
Tecrübeli anneler çocuklarınızda hangi arabaları tercih ettiniz?😊

Karar vermesi en zor olan şeymiş. Aynı zamanda karar verdikten sonra ara ara bakıp indirim yakalamaya çalışacağım.

Valla bebem ben dooana düşünüyorum boyum kisa diye sonra biraz büyünce bastona geverim diye düşündüm 🤣

Evet korktum zaten ara vermem artık sağolasın canım 😊
Canim ben ilk gebeligimde 5 ay simdide 1 aydır vajinal alıyorum bu ilaci sabah aksam. Yan etkileri biraz fazla evet doktora sordun mu devam edeyim mi diye? Belki igne falanda verir. Ben ignesini de ayri vuruluyorum

He bide erken olarak önceden bende öyle düşünüyordum ama kendi cocun olunca sorumluluk sende olunca öyle olmuyor okdr çok şey varki alincak herşey pahali şimdiden yapmaya başlamak lazım anca biter doğuma 🤣

Valla bebem ben dooana düşünüyorum boyum kisa diye sonra biraz büyünce bastona geverim diye düşündüm 🤣

Ben daha hiç canlı canlı bakmadım, hep internetten.
Dooana kullanım süresi çok kısaymış ama çok güzel.

Benim kalbim inglesina trilogy❤️‘de. Travel sistem olmasına rağmen tek elle kapatıp-açılıyor. Her gün ona bakıyorum😂

He bide erken olarak önceden bende öyle düşünüyordum ama kendi cocun olunca sorumluluk sende olunca öyle olmuyor okdr çok şey varki alincak herşey pahali şimdiden yapmaya başlamak lazım anca biter doğuma 🤣
Benim için en pahalı olan şey bebek arabası olacak sanırım. Beğendiklerim hep pahalı😂

Ben daha hiç canlı canlı bakmadım, hep internetten.
Dooana kullanım süresi çok kısaymış ama çok güzel.

Benim kalbim inglesina trilogy❤‘de. Travel sistem olmasına rağmen tek elle kapatıp-açılıyor. Her gün ona bakıyorum😂

Ben bebek mağazalarını çok sevdim için süreli gezeriz eşimle travel sistemleri önceden seviyordum da şimdi istemiyorum çok güvensiz geliyor bana 😐 rahat 6 7 aya kafdsr kullsnilir doona ya normal puset gibi değil gerçi bebegede göre değişir heralde bide 3200 azda değil fiyatı bilmiyorum 🤣

Canim ben ogluma Yoyko nun trawel sistemli olan bi arabasini almistim cok memnunum ondan.
Arkadaslarimda casual cadillac var o da saglam araba
Luna vardi bi arkadasimda oda guzel.
Bende bi tane daha trawel sistem var ama onun modelini tam bilmiyorum oda guzel. Eve gecince yazarim modelini.
Oglum 3 yasinda hala daha kullaniyorum yoykodan cok memnunum.

Ben bebek mağazalarını çok sevdim için süreli gezeriz eşimle travel sistemleri önceden seviyordum da şimdi istemiyorum çok güvensiz geliyor bana 😐 rahat 6 7 aya kafdsr kullsnilir doona ya normal puset gibi değil gerçi bebegede göre değişir heralde bide 3200 azda değil fiyatı bilmiyorum 🤣
Ben onu 1500-2000₺ falan biliyordum.
Benim beğendiğim Inglesina Trilogy 5800₺ . Keşke canlı canlı görebilsem

Ayy kuzum ya çok duygulandım Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🙏

Kafa dengi olması , durumlara mantıklı, soğuk kanlı yaklaşması çok önemli Bizim gibi ileri yaş gebeleri biraz sakinlik istiyor..🙂

Evet canim, bizim kusak farkli olunca 90 ve sonra dogumlu citirlardan farkli dusunuyoruz haliyle. Gelmene cok sevindim ayni dili konusuyoruz resmen 😍 Sansa semtler de yakin cikti. 💕
İnsallah bebislerimiz de arkadas olurlar 😍

Hangi acidan güvensiz geliyor canim

Back