Canım son 22 ocak olan galiba onda Bariz Fasulye gibi ve uzun görünüyor..Erkek annesi olacaksın gibi:))Hafta hafta attım ama sırası karıştıfasulye gibi başlamış sonra değişmiş gibi kese yada bebek büyüdüğü için öylemi olmuş
Kesinlikle çok haklısın ne varsa Eski Babacan doktorlarda varAkademik yanim fena degildir canim. Her disiplinin belli ekolu var. Aklima yatmayanla olmuyor bu isHele ki boynunda steteskopla Instagram’a story atanlardan Allah korusun (2010 ve sonrasi mezunlar)
banada kız gibi dedi.fasülye benimde
Kesinlikle çok haklısın ne varsa Eski Babacan doktorlarda var
Olsun yine de çabuk büyümüş maşallah geç erken fark etmez sağlıkla kucağınıza alalım da
Vallahi öyle bisey söylemedi kötü bisey de demedi ama açıklama yapmalıydı yinede 7 haftaya uyumlu dedi bebeği de gösterdi falan herşey yolunda dedi o kadar ilk gebeliğim pek bi bilgim de yok panikliyorum.
Yabancı ya da sevmediğim biri yaparsa rahatsız olurum. Ama sevdiğim kişilerin bebekle iletişim kurmaya çalışması hoşuma gider. Sonuçta anne karnında herseyi hissediyorlar sevildiklerini bilmeyede hakları var die düşünüyorum.
Amin canim insallah
Evet bende ozluyorum sicak,cicekli zamanlari
Siradaki sarki sana gelsin:
Kendim ettim kendim buldum
Canım son 22 ocak olan galiba onda Bariz Fasulye gibi ve uzun görünüyor..Erkek annesi olacaksın gibi:))
Sağlıkla kavuşun inşallah
Çok iyiymiş ya ..Çok haklı yüzme şimdilikEvet, mesela bu doktora yuzsem nasil olur demistim. Oyle asortik islere gerek yok. Her gun 1 saat yuru. Belki 500 atarsin 1 saatte dert degil. Ama yuru, normal doguma yeter demisti.Sonra bana bakil yuzeceksen de mikrop kapma sende oyle bi bakis sezdim demisti. Simdi bir sey diye sadece yuruyorum Gizli gizli yuzsem anlat diye cekiniyorum. Kalp atis hizini soruyorum mesela, masallah masallah diyro. Bebegin boyu diyorum ona da ayni. Neyseki yolunu buldum, hemsiresine veriyorum telefonu ekrani videoya cektiriyorum. Sonra her detaya bakiyorum. Anlayana kadar bi sure boyle giderim.
Evet üstteki 3'lü olan Erkek gibi duruyor.Doktorun dediyse Evet bu zinciri sen kıracaksın tatlımAnlamadım hangisini diyorsunuz en büyük olan dune ait bilmiyorum başlarda çok erkek hissetmiştim bu ara bise hissetmiyorum bi zamandır kızım dedim bi kaç kere dünde doktor %60 kiz deyince değişmez diye düşünüyorum bakalım 20 gün sonra belli olcakamin abla hep beraber kavuşalım miniklerimize❤
Evet üstteki 3'lü olan Erkek gibi duruyor.Doktorun dediyse Evet bu zinciri sen kıracaksın tatlım
Bilmiyorum eşimden başkası ellemeye kalkınca deli oluyorum kendi annem dokunsun bile istemem gerçi ben bana dokunulmasindan hoşlanmıyorumben tuhafım galiba
Çok iyiymiş ya ..Çok haklı yüzme şimdilikbebiş bir 4 aylık olsun benim doktorum da 3 ay kadar yürüme bile demişti. Tabi benim 3 defa kanama durumum olmuştu.
Kan sulandirici iğne kullanıyorum
Aynen benim doktorumda aynı her cümlesinde maşallah maşallah diyor ve kalp sesini bile dinlemedim .12 haftada dinleteceğim dedi:)Tabi ben üstelemedim o da sadece kalp atışını gösterdi yine maşallah diyerek:)
Çok güzel gerçekten
Amin ins 2 oglum var bakalom nasip olacakmis birde prenses.sizin de Ultrason a göre kız gibi görünüyor yuvarlak kese:) Tabi hafta hafta fasulyeye de dönebilir .Sağlığıyla kucağınıza alın inşallah
Ben kiz diyorum teessuf ederim.Bakalım herkes erkek diyor şubatın ortasinda belli olur
Al benden de
Gecenki gebeligimde kanama yasamistim bi o zaman bana yat dedi. Onun harici hep yuruyeceksin dedi. Altunizade’den Kadikoy’e yuruyorum her gun 4 km50 dakikayla basladim, 1 saat 20 dakikaya cikti bile simdiden. Kafa dengi geliyor bana, seviyorum. attigini bilmek de yeter canim, surekli dinlemek de bebek icin sakincali deniyor. Nuri hoca 3 sn’de kesiyor hemen. Ben de videoyu kesip birlestiriyorum pespepe anca anliyorum
Bi masallah da benden gelsin minige.
Ayy kuzum ya çok duygulandım Sağlıkla kavuşun inşallahAl benden de
Gecenki gebeligimde kanama yasamistim bi o zaman bana yat dedi. Onun harici hep yuruyeceksin dedi. Altunizade’den Kadikoy’e yuruyorum her gun 4 km50 dakikayla basladim, 1 saat 20 dakikaya cikti bile simdiden. Kafa dengi geliyor bana, seviyorum. attigini bilmek de yeter canim, surekli dinlemek de bebek icin sakincali deniyor. Nuri hoca 3 sn’de kesiyor hemen. Ben de videoyu kesip birlestiriyorum pespepe anca anliyorum
Bi masallah da benden gelsin minige.
Ben kiz diyorum teessuf ederim. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?