2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım evet olabilir.Gittigim hastanede Detaylı Ultrason için dışardan doktor çağıracaklardı..verdigin bilgiler için çok sağol muayne ücreti biraz fazlaymış ama riskli gebelik için değer diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 20200117_151404.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 25
Ayy ben 115 veriyom diye söyleniyom bide , söylenmicem bundan böle helali hoş olsun

Bunlar nasıl rakamlar çok fazla değil mi yaa. Bende özele gidiyorum medical parka ama muayene ücreti 95 ikili tarama 144 lira.
Daha bunların üzerinden indirimde yapılıyor bize. Sizinkiler çok çok çok aşırı geldi bana

Doktordan gercekten memnunum canim. Muayene ucreti maalesef perinatoloji olunca hastane farketmeksizin bu fiyatlara cikiyor. Arastirmalarimda en yeni cihazlarin bu hastanede oldugunu gordum. Perinatolog ararken ozellikle Nuri hocaya bakarken onun da bu hastanede oldugunu gordum. calistigim yere 5 dk yurume mesafesi olunca tamam dedim bu bir isaret ^_^

15 gune kadar konteol muayenesi de var canim, ucretsiz. Oyle bakinca fiyat uygun geliyor goze.

Benimki perinatolog, bir de profesor farki devreye girince boyle oluyor. Yoksa hastanede kadin dogum icin 280 tl gibi bir sey aliniyormus normalde. Bu da 38 yasinda myomlu gebelik yasamanin bedeli iste, ne diyeyim.Dogumu burada yapmayacagim ama, ailemin yaninda insallah. Burada yapsam 25.000 TL de dogum ucreti var.
Agustos ayi kurtajim icin 15000 tl idi o da ozel fiyat Su an cogu unlu kisi burada dogum yapiyormus, onun da etkisi olsa gerek.

Ayy ben 115 veriyom diye söyleniyom bide , söylenmicem bundan böle helali hoş olsun

Soylemesi ayip bu aksam yedigim somon icin 75 tl odedim. 115 tl ne ki, 1 haftalik balik parasi degil Bence de soylenmeyin ya kendimi niye erken evlenmedim diye aucluyorum su an. İste bunlar hep gec evlenmenin bedeli

İyi başka yerde doğurunca 2 muayene ücretine doğumu kapatmış olursun Şaka bir yana sağlıklı olsunlarda neyimiz var ise onların sonunda. Feda olsun herşeyimiz kuzucuklara.

Memnun olman çok iyi..ve sana yakın olması kavuşacağın güzellik için gerçekten de bir işaret
Az önce bir baktım, Oğlumu Ankara da Zekai Tahir Burak doğum evinde doğurmuştum Nuri Bey de ordan gelmiş.
O hastanede eşimin kuzeni çalışıyor o ordan İstanbula 4-5 Profesörün geçtiğini söylemişti Hepsi Alanında çok iyi demişti Nuri beyde bu doktorlardan demek ki ..
En yakın zamanda kuzene soracağım

İyi başka yerde doğurunca 2 muayene ücretine doğumu kapatmış olursun Şaka bir yana sağlıklı olsunlarda neyimiz var ise onların sonunda. Feda olsun herşeyimiz kuzucuklara.

Kismetse Sakarya ya da İzmir’de olacak. Oralar uygun olur dedigin gibi

Aaa çok sevindim yemek yiyebildin mi? Ağız tadın nasıldı?

Valla yedim bi kaç gündür yiyorum ben iki gündür hiç kusmadım zofer bi haftadan sonra etki gösteriyor ben salak gibi kestim o ara çok zorladı beni hapı içsem dahi kustum ama iki gündür rahatım simdi diğerin etkisi var hala yarın bitmiş olcak prilam fayda etcekmi önümüzdeki günler söylerim oo tursu yedim salak gibi midemi nasıl yalıyor dua bide üstüne cips yiyorum

Evet canim, oradayken docentmis henuz. Sadece bu degil, genelde doktorlar icin kriterim var. En gec 1985’de fakulte mezunu olmali mesela. Sonra mezun olanlara pek sans vermiyorum.

Buraya atabilir misin?

Hafta hafta attım ama sırası karıştı fasulye gibi başlamış sonra değişmiş gibi kese yada bebek büyüdüğü için öylemi olmuş

Eklentiler

• 20200122_190950.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20191219-WA0000.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 20191230_101818.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200107_114209.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 30

Siradaki sarki sana gelsin:
Kendim ettim kendim buldum

ay çok güldüm buna gerçekten, ah ah çocuklar için neler yapılıyor taaa en başından

Evet çok haklısın ve bu arada iyi analiz ediyorsun

Akademik yanim fena degildir canim. Her disiplinin belli ekolu var. Aklima yatmayanla olmuyor bu is Hele ki boynunda steteskopla Instagram’a story atanlardan Allah korusun (2010 ve sonrasi mezunlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…