2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ne yapayım doktora mi gitsem bunu yaşayan var mı? Herhangi bir fikri olan? Çok kötüyüm çalışıyorum masa başı ondandır dedim ama şiddetlendi :KK43:
Şiddetliyse ihmal etme tabi. Ne olur olmaz için rahatlar en azından. Geçmiş olsun😞

Cok tesekkur ederiz teyzesi 😍 Doktor 2 hafta sonra muayene edecek. Duruma gore o gun ya da muayeden 10 gun sonra detayli usg yapacakmis. ☺ Masallah bebek iyi gidiyor su an acigi kapatip fark atmis dedi. Hadi darisi basina guzelim, guzel haberler alirsin sen de insallah. 💕
İnşallah canım benim..Hep böyle güzel gidecek insallah 🙏
Peki Doktorunla Nifty testi ile konuştun mu yani fikri ne?

Kızlar inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ne yapayım doktora mi gitsem bunu yaşayan var mı? Herhangi bir fikri olan? Çok kötüyüm çalışıyorum masa başı ondandır dedim ama şiddetlendi :KK43:
valla bende bugün biraz iş yaptım düştümyatağa kalkamıyorum

İnşallah canım benim..Hep böyle güzel gidecek insallah 🙏
Peki Doktorunla Nifty testi ile konuştun mu yani fikri ne?

İnsallah canim.
Evet konustum, doktorum benim durumumda ikili testin muhakkak yapilmasi gerektigini soyledi. Bende myom var, 1 tanesi 7cm, diger ikisi kucuk. Fakat beni normal kadin dogum muayene etmeyi kabul etmiyor. Nifty test cok baska, para tuzagi dedi ustelik, sasirdim.
Ben detayli ultrasona tamam dedim, ikili testi istemiyorum diye yineledim. Bi usg’ye bakalim devamini konusuruz dedi. Ben sadece bebegi degil oncelikli seni gozetmek durumundayim dedi bir de.

İnsallah canim.
Evet konustum, doktorum benim durumumda ikili testin muhakkak yapilmasi gerektigini soyledi. Bende myom var, 1 tanesi 7cm, diger ikisi kucuk. Fakat beni normal kadin dogum muayene etmeyi kabul etmiyor. Nifty test cok baska, para tuzagi dedi ustelik, sasirdim.
Ben detayli ultrasona tamam dedim, ikili testi istemiyorum diye yineledim. Bi usg’ye bakalim devamini konusuruz dedi. Ben sadece bebegi degil oncelikli seni gozetmek durumundayim dedi bir de.
Benim doktorum da 2'li testi yaptırmak istiyor musun dedi ,çok üstelemedi yani ..
Evet Nifty testini biraz araştırırken olumsuzluk yaşayanları da okudum fakat memnun kalanları da çok fazla.
Bende de 3 cm lik kist görüldü ama doğum esnasında atarsin dedi .Ayrıntılı Usg yi bende düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım.
Senin doktorun kim canım?

Benim doktorum da 2'li testi yaptırmak istiyor musun dedi ,çok üstelemedi yani ..
Evet Nifty testini biraz araştırırken olumsuzluk yaşayanları da okudum fakat memnun kalanları da çok fazla.
Bende de 3 cm lik kist görüldü ama doğum esnasında atarsin dedi .Ayrıntılı Usg yi bende düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım.
Senin doktorun kim canım?

Anladim canim.Bakalim, detayli ultrasona gore hareket edecegiz. Esim basta gerek yok diyordu. Doktorun dediklerini duyunca yaptiralim moduna girdi.
Acibadem Altunizade - Perinatolog Prof. Dr. Ahmet Nuri Danisman canim. Memnunum kendisinden gereksiz hicbir bilgi vermez. Mukayese etmeyelim diye olcu vs de paylasmaz 😂 yuzunden okuyorum artik. Masallah derse guzel, masallal masallah derse cok iyi anlamina geliyor 😂

Benim de vardı işten erken çıktım dinlendim sıcak suyla yıkadım rahatladım biraz. Kuyruk sokumu denen yer ağrıyo bi de benim :-/

Biz de bugün bir adet popo görmeye gidip 400tl verip geldik😁arkasını dönmüş kızımda bı heves gelmişti hiç bişey anlamadım bu kardeşten diyor😁bu arada haftasindan geri olanlar bosa kendilerini üzmesin biz iki hafta geriydik şu an tam haftasında artık ..benim mide bulantılarım özellikle yazı okuyunca tavannyapiyor ondan çok katilamiuorum buraya inşallah bikac haftaya azalırsa katılacağım grup çok pozitif hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun

Eklentiler

• IMG_20200123_194556.jpg
    IMG_20200123_194556.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 54
Kuzum bak dün doktorla konuştuk doktor dediki bebek hi hafta eşimde dediki hızlı büyüyor doktor öyle bişey yok bebek hızlı büyümez bu haftalarda gerçek yaşını gösterir dedi sizin bebeginiz erken dollenme dedi yani onun demesine göre benim son adet tarihim 27 ekim üstüne gordum heralde Bend e hiç bise anlamadım normalde 5 kasımda adet oldum ama benimki erken dollnmr olduğu en baştan beri belliydi ben sadece bi kez kan verdim adetin 3. Veya 4.günü değerim 3600 felan çıkmıştı sana daha önce de söyledim tarihlerine göre ya ilerleyen haftalarda yerine gelecek yada doktor açıklamasını yapması lazımdı 😑
Vallahi öyle bisey söylemedi kötü bisey de demedi ama açıklama yapmalıydı yinede 7 haftaya uyumlu dedi bebeği de gösterdi falan herşey yolunda dedi o kadar ilk gebeliğim pek bi bilgim de yok panikliyorum.

Of en sevmediğim şey birinin karnıma dokunmasi benmi anormalim acaba 🤣🤣 sen rahatsız oluyormusun
Yabancı ya da sevmediğim biri yaparsa rahatsız olurum. Ama sevdiğim kişilerin bebekle iletişim kurmaya çalışması hoşuma gider. Sonuçta anne karnında herseyi hissediyorlar sevildiklerini bilmeyede hakları var die düşünüyorum. 😊

Biz de bugün bir adet popo görmeye gidip 400tl verip geldik😁arkasını dönmüş kızımda bı heves gelmişti hiç bişey anlamadım bu kardeşten diyor😁bu arada haftasindan geri olanlar bosa kendilerini üzmesin biz iki hafta geriydik şu an tam haftasında artık ..benim mide bulantılarım özellikle yazı okuyunca tavannyapiyor ondan çok katilamiuorum buraya inşallah bikac haftaya azalırsa katılacağım grup çok pozitif hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun

Ohh poposunu 400’e gosteriyorsa yuzunu kac liraya gosterir bilemedim. Aferin ekonomist olacak bu gistik. Masallah. 🧿

Vallahi öyle bisey söylemedi kötü bisey de demedi ama açıklama yapmalıydı yinede 7 haftaya uyumlu dedi bebeği de gösterdi falan herşey yolunda dedi o kadar ilk gebeliğim pek bi bilgim de yok panikliyorum.

canim sabah demistim ya 4 gun geriden geliyorum diye, bak 2 haftada acigi kapatip 1 gun ileri gitmis bile. Hic sikma tatli canini. 💕

Inşallah içerdeki kanama biter böylelikle bebiste sımsıkı tutunur anasına 😊 yat annesi sende dinlen üzme kızını ay enam baya sogukmus burasıda soguk ya yazi ozledim 😐😐
Amin canim insallah
Evet bende ozluyorum sicak,cicekli zamanlari 😕

Anladim canim.Bakalim, detayli ultrasona gore hareket edecegiz. Esim basta gerek yok diyordu. Doktorun dediklerini duyunca yaptiralim moduna girdi.
Acibadem Altunizade - Perinatolog Prof. Dr. Ahmet Nuri Danisman canim. Memnunum kendisinden gereksiz hicbir bilgi vermez. Mukayese etmeyelim diye olcu vs de paylasmaz 😂 yuzunden okuyorum artik. Masallah derse guzel, masallal masallah derse cok iyi anlamina geliyor 😂
Çok teşekkürler..Detaylı Ultrason için düşünebilirim canım..❤

Çok teşekkürler..Detaylı Ultrason için düşünebilirim canım..❤

Benim doktoru mu guzelim? İkili test + detayli usg icin 2950 tl ucret cikiyor. Ama sagolsun doktorum indirim yaptiracak. Benim ozel saglik sigortasi gebelikte 1 yili doldurmadigi icin teminat disi. Mecbur ucretli gidiyorum canim. Doktorumun kendi muayene ucreti 775 TL.

Back