- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.087
- 258
Yok ya canim zaten doktorun kapisinda basladi kan akmayaTekrar gitseydin doktora bi kontrol etseydiallah korur mucizeni meraketme ❤
hadi yaaa
ay ben komple boyatmak istiyorum gerçekten
neyse 6 ay daha sıkıcam dişimi
sonra mora bile boyayabilirim
Masallah canim cok Sukur Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahHanimlar, bugun randevum vardi.
Allah’a sukur 4 gun geriden gelen bebegim haftasini tamamlamis, 1 gun ileri bile gitmis.Doktor boyunu da kalp atisini da begendi. Yeni fotomuz burada ^_^ Ne kadar da guzel bir kiz degil mi? (Doktor demedi tabi bunu) Tahminleri alayim hanimlar.
ulasimiz teyzesi, sence son durum ne? Biraz fasulyeye benzettim gibi ama anlamiyorum ben. Burada 9+2 (SAT’a gore 9+1’iz).
Eki Görüntüle 2580218
ay ne güzel yaa
ben de 52 gibi hamile kaldım
56 ya kadar çıktım
Hanimlar, bugun randevum vardi.
Allah’a sukur 4 gun geriden gelen bebegim haftasini tamamlamis, 1 gun ileri bile gitmis.Doktor boyunu da kalp atisini da begendi. Yeni fotomuz burada ^_^ Ne kadar da guzel bir kiz degil mi? (Doktor demedi tabi bunu) Tahminleri alayim hanimlar.
ulasimiz teyzesi, sence son durum ne? Biraz fasulyeye benzettim gibi ama anlamiyorum ben. Burada 9+2 (SAT’a gore 9+1’iz).
Eki Görüntüle 2580218
Yok ya canim zaten doktorun kapisinda basladi kan akmaya ☺Annesine izin vermiyor gezmeye yat diyor hep
Hem bugun bilmiyorum ilactan mi ne asiri bulantim var ,disarisida buz -5derece
Hanimlar, bugun randevum vardi.
Eki Görüntüle 2580218
Masallah banada kiz gibi geldi bakalim ne olcakHanimlar, bugun randevum vardi.
Eki Görüntüle 2580218
Tek yumurta ikizi kızlarıma hamileyim. 31+2 haftalıklar. Birisinin kilosu 1520 birisi 1370 kilo. Kiloları az mı çok mu bilemiyorum doktorum biraz geriden gidiyorlar diyor ama sizin bebekleriniz kaç kilo? (tek yumurta ikizlerine hamile anneler cevap verirse sevinirim..)
Masallah canim cok Sukur Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
ay ne kadar minnoş bir bebek buuuu
valla bana da kız gibi gözüktü ama
ben de çok kıza heveslenmişken doktor "bence bu "hakkı"ya benziyor" diyince biraz garip olmadım değil.
bu arada çok sevindim ohhh zaten bu aralar geriden gelme ileriye gitme çok önemli değilmiş.
zaten bak gününden önceye de gelmiş güzeller güzeli.
Masallah banada kiz gibi geldi bakalim ne olcak
Değiştirdim canımKuzu benim satida degistirirmisin 27 ekim doğum tarihide 2 ağustos oldu
Maşallaaah kızınaHanimlar, bugun randevum vardi.
Eki Görüntüle 2580218
Maşallah maşallahHanimlar, bugun randevum vardi.
Eki Görüntüle 2580218
Aaa çok sevindim yemek yiyebildin mi? Ağız tadın nasıldı?Insallan ise yarar cnm Bend e başta sabah kullanmıştım ise yaramıyor sanmistimbugün rahattım yarin bakalım nasıl olcam
Buraya atabilir misin?Bana %60 kiz dedi doktor o tezi curutucem öyle olursa
Maşallah maşallah
Güzeller güzeli bir kız olacak gibi..Sağlıkla gelsin insallah
Yaaa bana da askerlik yasi gelmis dediSagolasin canimin ici. Kirazdan kupeler takmak istiyorum ben. Hakki gelirse pipisine takarim ne yapayim. Hevesimi alamayacak miyim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?