2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanimlar, bugun randevum vardi.

Allah’a sukur 4 gun geriden gelen bebegim haftasini tamamlamis, 1 gun ileri bile gitmis. 😍 Doktor boyunu da kalp atisini da begendi. Yeni fotomuz burada ^_^ Ne kadar da guzel bir kiz degil mi? 😂😂😂 (Doktor demedi tabi bunu) Tahminleri alayim hanimlar.

ulasimiz ulasimiz teyzesi, sence son durum ne? Biraz fasulyeye benzettim gibi ama anlamiyorum ben. Burada 9+2 (SAT’a gore 9+1’iz).
DE1CF824-D904-42F4-8517-DA7D56F03FCD.jpeg

Tekrar gitseydin doktora bi kontrol etseydi 😑 allah korur mucizeni meraketme ❤
Yok ya canim zaten doktorun kapisinda basladi kan akmaya ☺️Annesine izin vermiyor gezmeye yat diyor hep
Hem bugun bilmiyorum ilactan mi ne asiri bulantim var ,disarisida buz -5derece 🥶

Allah’a sukur 4 gun geriden gelen bebegim haftasini tamamlamis, 1 gun ileri bile gitmis. 😍 Doktor boyunu da kalp atisini da begendi. Yeni fotomuz burada ^_^ Ne kadar da guzel bir kiz degil mi? 😂😂😂 (Doktor demedi tabi bunu) Tahminleri alayim hanimlar.

ulasimiz ulasimiz teyzesi, sence son durum ne? Biraz fasulyeye benzettim gibi ama anlamiyorum ben. Burada 9+2 (SAT’a gore 9+1’iz).
Eki Görüntüle 2580218
Masallah canim cok Sukur Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 😍🥰

ay ne güzel yaa
ben de 52 gibi hamile kaldım
56 ya kadar çıktım :110:

Kız neresi güzel kusmak kadar illet bişey mi var 🤣🤣🤣 bende alırım kusmam bitsin ben almaya müsait insanım boyda kısa bide alttan alttan alıyorum komik bi yapım oluyor 🤣🤣 ama şimdi ona bile razıyım yeterki kusmayim diyorum inşallah doğurunca veririz kiloları ben ilk defa 52 yi gördüm üstüne hamile kaldım 🤣🤣

Eki Görüntüle 2580218

Oh maşallah bebise ❤❤ hep böyle sağlıcakla gitsin inşallah

Yok ya canim zaten doktorun kapisinda basladi kan akmaya ☺Annesine izin vermiyor gezmeye yat diyor hep
Hem bugun bilmiyorum ilactan mi ne asiri bulantim var ,disarisida buz -5derece 🥶

Inşallah içerdeki kanama biter böylelikle bebiste sımsıkı tutunur anasına 😊 yat annesi sende dinlen üzme kızını ay enam baya sogukmus burasıda soguk ya yazi ozledim 😐😐

Eki Görüntüle 2580218

ay ne kadar minnoş bir bebek buuuu
valla bana da kız gibi gözüktü ama :KK200:
ben de çok kıza heveslenmişken doktor "bence bu "hakkı"ya benziyor" diyince biraz garip olmadım değil. :D
bu arada çok sevindim ohhh zaten bu aralar geriden gelme ileriye gitme çok önemli değilmiş.
zaten bak gününden önceye de gelmiş güzeller güzeli.

Eki Görüntüle 2580218
Masallah banada kiz gibi geldi bakalim ne olcak 💖

Selam kizlar nasilsiniz. Cinsiyeti ogrenenler varsa hayirli olsun. Ogrenemeyenlerede rabbim biran once ogrenmeyi nasip etsin. Takip edemiyorjm malesef sayfayi ama birakmiyorumda 😊

Tek yumurta ikizi kızlarıma hamileyim. 31+2 haftalıklar. Birisinin kilosu 1520 birisi 1370 kilo. Kiloları az mı çok mu bilemiyorum doktorum biraz geriden gidiyorlar diyor ama sizin bebekleriniz kaç kilo? (tek yumurta ikizlerine hamile anneler cevap verirse sevinirim..)

Masallah, ama bizimkiler henuz cok kucuk teyzesi. Diger gruplarda size yardimci olabilirler sanirim. Allah bagislasin. 💕

Masallah canim cok Sukur Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 😍🥰

Amin canim insallah. 🎈 Hep beraber insallah.

ay ne kadar minnoş bir bebek buuuu
valla bana da kız gibi gözüktü ama :KK200:
ben de çok kıza heveslenmişken doktor "bence bu "hakkı"ya benziyor" diyince biraz garip olmadım değil. :KK70:
bu arada çok sevindim ohhh zaten bu aralar geriden gelme ileriye gitme çok önemli değilmiş.
zaten bak gününden önceye de gelmiş güzeller güzeli.

Yaaa bana da askerlik yasi gelmis dedi 😂 Sagolasin canimin ici. Kirazdan kupeler takmak istiyorum ben. Hakki gelirse pipisine takarim ne yapayim. Hevesimi alamayacak miyim yani? 🍒

Masallah banada kiz gibi geldi bakalim ne olcak 💖

Ay hadi dua niyetine olsun insallah. Saglikla, sihhatle gelsinler insallah. 😍

Eki Görüntüle 2580218
Maşallaaah kızına😍

Eki Görüntüle 2580218
Maşallah maşallah 🧿
Güzeller güzeli bir kız olacak gibi..Sağlıkla gelsin insallah 🥰

Maşallah maşallah 🧿
Güzeller güzeli bir kız olacak gibi..Sağlıkla gelsin insallah 🥰

Cok tesekkur ederiz teyzesi 😍 Doktor 2 hafta sonra muayene edecek. Duruma gore o gun ya da muayeden 10 gun sonra detayli usg yapacakmis. ☺️ Masallah bebek iyi gidiyor su an acigi kapatip fark atmis dedi. Hadi darisi basina guzelim, guzel haberler alirsin sen de insallah. 💕

Kızlar inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ne yapayım doktora mi gitsem bunu yaşayan var mı? Herhangi bir fikri olan? Çok kötüyüm çalışıyorum masa başı ondandır dedim ama şiddetlendi :KK43:

Back