- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
-
- Konu Sahibi eylulyorgunu
2014 doğumlu büyük oğlum 1.sınıfa başladı haftada 2 gün okul 10saatte uzaktan on-line eğitim oluyor..50gunlukte bebeğim var ekstra ekstra zor bi sene geçiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..1. sınıfa bu yıl başlayan çocuğu olan anneler, bu zor süreçte (hem pandemi hem de 1.sınıfın zorluğunda) birbirimize destek olalım. Okul, Eba tv ve Eba canlı ders üçgeninde çalışmalar nasıl gidiyor. Zorlanıyorlar mı ? Onlar için yeni hayat başlarken biz de tekrar ilkokulu onlarla okumuş gibi olacağız. Herkese bol başarılar ve bolca sabırlar...
Eki Görüntüle 2698945
2014 doğumlu büyük oğlum 1.sınıfa başladı haftada 2 gün okul 10saatte uzaktan on-line eğitim oluyor..50gunlukte bebeğim var ekstra ekstra zor bi sene geçiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
Mavi denizbenim kızım da 2014 doğumlu haftada 2 gün okul 10 saat canlı ders var. Öğretmeniniz yayın önerdi mi yardımcı set
Evet mavi deniz okuma yazma seti aldırdı.benim kızım da 2014 doğumlu haftada 2 gün okul 10 saat canlı ders var. Öğretmeniniz yayın önerdi mi yardımcı set
Mavi deniz
Evet mavi deniz okuma yazma seti aldırdı.
Istanbuldayiz..öğrenmenimiz bu seti aldırdı içeriği güzel beğendik bizdesizin il neresiydi biz de topses aldık güzel set memnunuz
10 saat değilde tam 10 ders ..haftada 4 gün var canlı dersler. Şuan "L" sesindeler10 saat zoom dersi mi yapıyorsunuz? Biz haftada iki saat yapmamisizdir.. Topses kullanıyoruz biz de. E e harfleri bitti haftaya L baslanacakmis inşallah
10 saat zoom dersi mi yapıyorsunuz? Biz haftada iki saat yapmamisizdir.. Topses kullanıyoruz biz de. E e harfleri bitti haftaya L baslanacakmis inşallah