- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
- Konu Sahibi Vildan kuzum
3 AY ÖNCE DÜZENLİ BESLENMEYE BAŞLAYIN
SPOR ALIŞKANLIĞINIZI SORGULAYIN
EN ÖNEMLİSİ AKDENİZ MODELİ İLE BESLENİN
SPOR ALIŞKANLIĞINIZI SORGULAYIN
EN ÖNEMLİSİ AKDENİZ MODELİ İLE BESLENİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haftalarBende Ocak ayında deneyeceğim . Aradığım yerdeyim
Amin diyerek başlıyorum cumlelerime cok zor sınav atlamaya devem ediyorsunuz .Rabbım yar var ve yardımızcımız olsun .İnsallah pgt den gelir .Dondurmadan once gitti dimi pgt ye hangi merkezDört normal gebelik bi tanede 17 haftalık tüp bebek kaybım var donmuş embriyo transferi için kaybımın yaralarını sarmayı bekliyorum. Ocak Şubat gibi transfer düşünüyorum tabi donmuşlar pgt ten geçebilirse. Anemim var ona yönelik besleniyorum.Herkesin gönlünce olsun
Pembepanterr amin amin amin kacıncı gün emriosu hangi merkezBende aralık ayındaki adette 2.tüp bebek dondurulmuş embriyo transferimi olucam kısmetse,rabbim hepimize hayırsıyla pozitif sonuçlar nasip edip bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah kızlar
2019 game of thrones ne zaman başlıyor haberin var mı ?Bende Ocak ayında deneyeceğim . Aradığım yerdeyim
5.gün canım kayseri acıbadem ÇAĞLAR YAZICIOĞLU (müthiş bir doktor)Pembepanterr amin amin amin kacıncı gün emriosu hangi merkez
Sağolun Ankara Anatolia.hayırlısı bakalımAmin diyerek başlıyorum cumlelerime cok zor sınav atlamaya devem ediyorsunuz .Rabbım yar var ve yardımızcımız olsun .İnsallah pgt den gelir .Dondurmadan once gitti dimi pgt ye hangi merkez
kayseriyi merak etmişimdir .NE GÜZEL BENDE BURSA ACI BADEM E GİDECEKTİM VAZGECTİM İST LA GİDECEĞİM İNSALLAH5.gün canım kayseri acıbadem ÇAĞLAR YAZICIOĞLU (müthiş bir doktor)
Hayır ilk deneme Ağustos basında oldu Ankara da muammer doğan a gittim hrs hastanesi ile anlaşması var. Hayırlısı hakkımızda . Yumurta toplama yapıldı transfer edilen tutmadı inşallah döndürülmüş olanlar tutarHayırlı haftalar
Tedaviniz şimdiden haylı olsun .ilk defa mı ? tekrar mı denşyeceksiniz hangi sehir hangi merkez acaba?
henüz net bir tarih verilmedi :)2019 game of thrones ne zaman başlıyor haberin var mı ?
senden sonra baktım nisan da imişHayır ilk deneme Ağustos basında oldu Ankara da muammer doğan a gittim hrs hastanesi ile anlaşması var. Hayırlısı hakkımızda . Yumurta toplama yapıldı transfer edilen tutmadı inşallah döndürülmüş olanlar tutar
henüz net bir tarih verilmedi :)
Hakkımızda hayırlısı canım inşallahkayseriyi merak etmişimdir .NE GÜZEL BENDE BURSA ACI BADEM E GİDECEKTİM VAZGECTİM İST LA GİDECEĞİM İNSALLAH
Bende ocak yada şubatta yaptırcam ilk tüp bebek denememi sebepsiz infertilite inşallah fazla beklemeden hamile kalabilirim