2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
3315 doğdu ertesi gün 3260dı 5. Gün 3090 doktor normal aralıkta vermiş kiloyu 15 güne almaya başlar tekrar dedi canım
canım 3900 dem 3600 e düştü hastaneden çıkana kadar ama geri almaya hemen başlıyorlar. Geçen salı 4300e çıkmıştı bizimki çok hızlı büyüyorlar.
bebeklerin doğumdan sonraki ilk 3 aylık döneme de 4. Trimester deniyor. O yüzden anneye yakın temas halinde olmak istiyor bebekler oyüzden hiç kucağa alışır mı diye düşünmemek lazım ihtiyaçları var dünyaya alımları için

Kızlar 40 günlük bebeyle denize gidilir mi
Biz 21 günlük bebekle annelerin yazlığa geçeceğiz yarın çünkü evim istanbulda çok sıcak artı büyük oğlum için gidelim dedik eve tıkılıp kaldı çocuk
Ama ben bebeği saat 6dan sonra fln sırf d vitamini alsın diye biraz sahile götürüp geri dönerim. Bence bebeği denize sokmazsınız ama siz yanınızda yardımcınız varsa yapın tatilinizi

Oy maşallah kuzuya yok canım zaten takmıyorum kilosunu hatta Allaha hep dua ettim en fazla 3300 falan doğsun bebekliği uzun sürsün diye gönlüme göre verdi Rabbim çok şükür

Kızlar 5.30da suyum geldi 08.00 da suni sancı taktılar acılma 1 cmiken. 11.50 gibi açılma 6 cmydi epidural taktılar 12.15 gibi açılma 10 cm oldu ben de sancılardan rahatladım. Sonra biraz ıkındım geldi. Az dikişim var sağ memeyi tutmuyor ucu biraz içine kaçık. Öbüründen emiyor ne yapmam lazım? Simdi uyudu biraz ben de uyumaya calıscam o kadar masumki bakıp bakıp aglayasım geliyor acaba doydu mı acaba iyi mi diye.

Kuzum benim. Çok şükür kavustun oğluna. Ne kadar doğdu ? Memeyi ucunu asila asila cikarcan. Dert etme onlar yoluna girer. Sen anın tadını çıkar

Canım öyle oluyor küçük bir tutarı kalmışsa alt alırken her an düştüğünü görebilirsin. Biz banyo yaptırmıştık
Aynen dediğin gibi oldu kuzum valla :) ben şimdiye kadar 3 kez banyo yaptırdım evde,hastane de de 3 kez yaptirdilar. Yarin tekrar yıkacağız. Yalnız özel bakıma ihtiyac var mi dustukten sonra? Hafif bir sari akinti vardi

Allam hayalimdeki doğum olmuş resmen
Maşallah kız canım göğüs ucu çıkarcılar var belki işine yarar aldır istersen

Of cok zor ya iş yapamıyorum

Canım geçmiş olsun bizde aynı sorunu yaşadık 9. Gün anca çıktı ama bana emzittirmediler 8. Güne kadar yorulmaması lazım diye şimdi evdeyiz kontrole çağırdı 2. Gün ve 1. Hafta size de geçmiş olsun

İlk verdiğimde tepiniyorum yine acıdan ama 3 4 dakika sonra hafifliyor canım eskisi kadar değil geçicek inşallah tamamen
Siz nasılsınız oğluşun nasıl

Tez iyileşir inşallah canım.Biz iyiyiz şükür.Oğluş biraz sarardı.8 falan sarılık değerimiz.Onun dışında iyiyiz maşallah.Bol bol emişiyoruz.Arada gaz çıkarırken zorlanıyoruz falan.3 günlük olucaz yarın sabah 11 gibi

Benimki 2 gündür çabuk doyuyor. Dün hafta değişim günüydü. Memede emmeden bekliyor. Bir iki fırt sonra bekle bir iki fırt bekle döngüsü. Başta gelen sütü sızdırıyor. İçmeden önlüğüne akıtıyor. Üst baş süt. Benim süt dengesi de oturmadı galiba çok üretiyor gibi. Süt hep pedlere akıyor. Bitirmiyor memeyi. Sizinkiler aç gözlüyken benimki niye böyle yapıyor ya?

Oh maşallah zaman akıyo yaaa valla şaka gibi ama dün karnımızda bugün yanımızda o his çok tuhaf

Aynen dediğin gibi oldu kuzum valla :) ben şimdiye kadar 3 kez banyo yaptırdım evde,hastane de de 3 kez yaptirdilar. Yarin tekrar yıkacağız. Yalnız özel bakıma ihtiyac var mi dustukten sonra? Hafif bir sari akinti vardi
Bizim Dr isittiğin Tülbenti ya da bezi köy demişti ılıga yakın olacakmış bizimkide düşmedi daha 13 gün oldu yıkayınca havlusuna göbeğinden birşeyler değişir korkuyorum

İnsallah kuzum 3350 gram 50 cm dogdu kuzum. Okadar sevimli bi bebek ki ya :)

Oy maşallah canm ya çok sevindim senin adına.Kendisi geldi bebeğin.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Senin için dünyanın en güzel bebeği seninkidir.Dunyadaki en güzel kokan şey de senin bebeğindir.Ne kadar şükretsek az anneliği tattirdi Rabbim bize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…