Ben hergün yıkıyorum canımKızlar bebekleri ne sıklıkla yıkayacağız şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hergün yıkıyorum canımKızlar bebekleri ne sıklıkla yıkayacağız şimdi![]()
Kalça cikikligi olmasın bacaklar hep M şeklinde dursun diye biraz büyük boy bez iyi olur diye biliyorum canım. İki hafta sonra falan gidişata göre sende geçersin ikiye heralde.2 büyük daha bizim kıza ya 3090a düştüaynen canım ya
![]()
Kafamıza göre takılcaz artık canım ekstra soğuk olmadıkça yıkanabilir hergünBen hergün yıkıyorum canım
Ozaman bende aynen devam edeyimCanım işte bizde de öyleydi de pes etmeden her gün aynı şeyleri yapınca olmaya başladı hatta oldu diyebilirim :)
Zaten çok büyük 1 beden canımKalça cikikligi olmasın bacaklar hep M şeklinde dursun diye biraz büyük boy bez iyi olur diye biliyorum canım. İki hafta sonra falan gidişata göre sende geçersin ikiye heralde.
15 günü bulur kilo almaya başlaması dedi canım normalmişBizede biraz büyük canım ama giydiriverdim şimdilik bizimkide vermişti tekrar almış ama doğum kg ını yakalayamadık henüz
Gözün aydın canım güle güle büyüt12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Oyy minyon annesiZaten çok büyük 1 beden canımbenim kız narin ince kemik çiroz bişey
![]()
Benim de perşembe günü 3700 Dü ondan sezeryan gibi gözüküyor ya zaten haftaya kadar 3900 kesin olur dedi doktorum. Perşembe kontrol var cuma sabahtan Allah nasip ederse kucağıma da olacakBenim de persembe günü dogacak nasipse bugün kontrol vardi 3600 olmuş :))
Canım kaç kilo doğmuştu? Bizim de 6. günde perş. sağlık ocağında 20 gr. almış göründü hatta hiç almamış da olabilir. Kıyafetliydi.2 büyük daha bizim kıza ya 3090a düştüaynen canım ya
![]()
Allahım birinin saçını öteki yemiş ❤❤
3315 doğdu ertesi gün 3260dı 5. Gün 3090 doktor normal aralıkta vermiş kiloyu 15 güne almaya başlar tekrar dedi canımCanım kaç kilo doğmuştu? Bizim de 6. günde perş. sağlık ocağında 20 gr. almış göründü hatta hiç almamış da olabilir. Kıyafetliydi.
Uyumuyorrrr uyumuyor bizimkide yok uyumuyor sürekli kucak istiyor gözler fal taşı hep .bugün bıcı yaptık bi nebze daha fazla uyudukKızlar sütten zombilik geçer mi
bu bebe uyumuyor kucakta gezicek cingöz Recai oldu çıktı başımıza etrafı izliyo 9 günlük bebe kendini 9 yaşında sanıyor acil yardım![]()
VAlla maşallah su gibi doğum olmuş nerdeyse bundan sonrası da sağlıkla büyüsün inşallah12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Bana doktor kızımda bebek 3 ay kucağa filan alışmaz demişti. AMa herkes tabiii çok bildiğinden sürekli bişelere yorum yapmaya bayılıyolar bi sussalarbanada yok kucağına alıştırma sonra çok zorlanırsın falan deyip duruyolar
15 yaşına kadar kucakta durmucak ya
bu günlerde bidaha gelmicek
o yüzden kucağımada alıştırıyorum hiç umrumda değil
Benim ki doğduktan sonra 200 gr kadar verdi 3500lere düşmüştü. Sonra kontrole gittiğimizde 4 gün sonra doğum kilosuna geri dönmüş. Kız bu dana emip de duruyor. Obez olmasa bari3315 doğdu ertesi gün 3260dı 5. Gün 3090 doktor normal aralıkta vermiş kiloyu 15 güne almaya başlar tekrar dedi canım
Benimkide sanki zamanını geçecekmiş gibime geliyor .hayırlısıyla gelsinler inşallah.DOktor sürekli var var dedikçe ben acaba ağustos annesi mi olacam diye korkmaya başladım. Benim kız da çünkü 39+5 de doğmuştu. Backroundum da çok iyi değil yaniiisağlıkla gelsinler sen tabiii. Merak etme seni beklerim yani ben
![]()
Maşallah canım gözün aydın. Ne güzel kavuştun yavruna .darısı başımıza inşallah.12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Benim kocayı biliyorsunuz cin Ali babaya çekti galibaBenim ki doğduktan sonra 200 gr kadar verdi 3500lere düşmüştü. Sonra kontrole gittiğimizde 4 gün sonra doğum kilosuna geri dönmüş. Kız bu dana emip de duruyor. Obez olmasa barişişman kız sevmem ben
![]()
Allahım memeleri yiyo ömrümü yiyo yetmiyor anane babaanne teyze herkesin ömrünüde yiyoUyumuyorrrr uyumuyor bizimkide yok uyumuyor sürekli kucak istiyor gözler fal taşı hep .bugün bıcı yaptık bi nebze daha fazla uyuduk