2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
banada yok kucağına alıştırma sonra çok zorlanırsın falan deyip duruyolar
15 yaşına kadar kucakta durmucak ya
bu günlerde bidaha gelmicek
o yüzden kucağımada alıştırıyorum hiç umrumda değil

bizimkide baya gümbür gümbür
dün hatta yan komşumdaydık bi yaptı utandım
bezde 7-8 falan değiştiriyorum sürekli yapıyo
hatta dün doktora sordum kontrole gidince bu dedim hiç durmuyo yapıyo boyna yediği yaramıcak
yaramasa kilo almazdı dedi

Rica ederim :) ay bizimki geceleri gülüyo uyumuyo .bende gec saatte karnını doyurup altını degişiyorum uyanıyo uyutmuyorum gece uyanmıyor ozaman.

Evet gaz çıkarırken yapıyo genelde port port valla canım saymadım günde kaç kez değiştiriyoruz ama 40lı bez 6 günde bitti ilk gün zaten çok yapmadı

8 gün erken değil mi ya ben içim temizleniyor diye seviniyordum bakalım gelcek mi canım

Rica ederim :) ay bizimki geceleri gülüyo uyumuyo .bende gec saatte karnını doyurup altını degişiyorum uyanıyo uyutmuyorum gece uyanmıyor ozaman.
Canım işte bizde de öyleydi de pes etmeden her gün aynı şeyleri yapınca olmaya başladı hatta oldu diyebilirim :)

Canım aynı şehirdeyiz seninle bizimkilere sürekli saralım diyorlar. Bugün kimse yok yanımızda artık bir müddet yalnızız bebeklerle. Bakalım bende başarabilecek miyim

Teşekkür ederiZ canım
Canım sen yine de 40 i çıksın diye bekle biraz istersen kısa kollular için ama cok sarmak bana doğru gelmiyor. Giyinik yerlerine elinle dökün sicaksa usumuyordur. Eller önemli değil. Özellikle erkek çocukları zaten sıcağı hiç sevmiyor. Yalnız kalmak uyku yardım yönüyle evet zorluyor ama diğer yönden bebeğin annesi olduğunu iliklerine kadar hissetmeni de sagliyor. Özgüven artıyor. Bı de ben işime karisilmasindan feci irite olurum . Senin aylarca üzerinde düşündüğün şeyi bı başkası "bence öyle değil ya " diyerek bildiğini sanır falan. Ben düzen insaniyim. Düzenli olan her şeyi çok seviyorum. Spontane gelişen şeyler beni geriyor. Ama millete kalsa bı "alıştırma" lafiyla gecistiriyorlar. Basaracagina adım kadar eminim Allah dağına göre kar verir. Bize bir tana gelirken sana iki rahmet gönderdi

Ay iyi ozaman rahatladım yapsınlar port port sıkıntı yok ozaman

12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Ayy maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt bol bol sütün olsun inşallah
Suni sancıyla normal doğurma ihtimali varmış demek ki görmüş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…