2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kesinlikle bazı bebekler düzenini çok arıyor alıştırma yoksa evde hapis olursun diyo kv ama yani bencillik gibi geliyor bana. Alıştırmaya ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Anne biliyorum beni düşünüyorsun ama göze alarak yaptım ben bu çocuğu o bize değil biz ona uymaliyiz bence dedim 😆 Sena bugunlerini çok ararsın kızım psikolojin bozulur sonra dedi 😆 kim haklı bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğim etrafa gulucuk atinca rahat ve huzurlu olunca ben zaten çok mutlu oluyorum sonra gezerim bende 😆
banada yok kucağına alıştırma sonra çok zorlanırsın falan deyip duruyolar
15 yaşına kadar kucakta durmucak ya
bu günlerde bidaha gelmicek
o yüzden kucağımada alıştırıyorum hiç umrumda değil

@Yademim G gulayavsar @Meylen @cennetlik sağolun kızlar bugün yıkamadım gün aşırı mantıklı çok sıcaklar basınca hergün yıkarım artık birazda büyür mis gibi olur
Kızlar sizde kaka durumları nasıl benim kız afedersiniz sessli sesli yapıyor birde günde kaç kez bez değiştiriyorsunuz
bizimkide baya gümbür gümbür 🤣
dün hatta yan komşumdaydık bi yaptı utandım 🤣
bezde 7-8 falan değiştiriyorum sürekli yapıyo 🤣
hatta dün doktora sordum kontrole gidince bu dedim hiç durmuyo yapıyo boyna yediği yaramıcak
yaramasa kilo almazdı dedi

Geçen gün bahsetmiştim canım asla rutinlerin dışına çıkmıyorsun . Mesela sabah 8 de uyandı emzir altını degistir üstünü değiştir yüzünü yıka bu arada çok neşeli ve yüksek sesle ya şarkı söyle ya konuş ve tekrar uyutmaya çalışma. Ama kendiliğinden uyursa elleme huzurunu kaçırma. Geceleri de loş ışıkta çok sessiz konuşmadan emzir altını degistir ve uyut. Başlarda ise yaramayacak gibiydi ama bizde çok işe yaradı şimdi. Ayrıca teşekkür ederiz teyzesi 😍
Rica ederim :) ay bizimki geceleri gülüyo uyumuyo .bende gec saatte karnını doyurup altını degişiyorum uyanıyo uyutmuyorum gece uyanmıyor ozaman.

@Yademim G gulayavsar @Meylen @cennetlik sağolun kızlar bugün yıkamadım gün aşırı mantıklı çok sıcaklar basınca hergün yıkarım artık birazda büyür mis gibi olur
Kızlar sizde kaka durumları nasıl benim kız afedersiniz sessli sesli yapıyor birde günde kaç kez bez değiştiriyorsunuz
Evet gaz çıkarırken yapıyo genelde port port 😁 valla canım saymadım günde kaç kez değiştiriyoruz ama 40lı bez 6 günde bitti ilk gün zaten çok yapmadı

Sessiz sessiz okuyorum arada ☺
Çok kaçırdıklarım oluyo kusuruma bakmayınız..
Doğurmadıkça hamile hissetmemeye başladım ondan mı ne 😂

Bnm 11. Gün bitmişti canım bi daha ne leke ne bişi geldi. 1 sene sonra da regl oldum. Belki yine gelir ama belki de bitmiştir..
8 gün erken değil mi ya ben içim temizleniyor diye seviniyordum 😁 bakalım gelcek mi canım

Canım aynı şehirdeyiz seninle bizimkilere sürekli saralım diyorlar. Bugün kimse yok yanımızda artık bir müddet yalnızız bebeklerle. Bakalım bende başarabilecek miyim

Teşekkür ederiZ canım 😘🤗
Canım sen yine de 40 i çıksın diye bekle biraz istersen kısa kollular için ama cok sarmak bana doğru gelmiyor. Giyinik yerlerine elinle dökün sicaksa usumuyordur. Eller önemli değil. Özellikle erkek çocukları zaten sıcağı hiç sevmiyor. Yalnız kalmak uyku yardım yönüyle evet zorluyor ama diğer yönden bebeğin annesi olduğunu iliklerine kadar hissetmeni de sagliyor. Özgüven artıyor. Bı de ben işime karisilmasindan feci irite olurum . Senin aylarca üzerinde düşündüğün şeyi bı başkası "bence öyle değil ya " diyerek bildiğini sanır falan. Ben düzen insaniyim. Düzenli olan her şeyi çok seviyorum. Spontane gelişen şeyler beni geriyor. Ama millete kalsa bı "alıştırma" lafiyla gecistiriyorlar. Basaracagina adım kadar eminim Allah dağına göre kar verir. Bize bir tana gelirken sana iki rahmet gönderdi 😍😍

bizimkide baya gümbür gümbür 🤣
dün hatta yan komşumdaydık bi yaptı utandım 🤣
bezde 7-8 falan değiştiriyorum sürekli yapıyo 🤣
hatta dün doktora sordum kontrole gidince bu dedim hiç durmuyo yapıyo boyna yediği yaramıcak
yaramasa kilo almazdı dedi
Ay iyi ozaman rahatladım yapsınlar port port sıkıntı yok ozaman😂

12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Ayy maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt bol bol sütün olsun inşallah 😊
Suni sancıyla normal doğurma ihtimali varmış demek ki görmüş olduk 😀

Back