2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya

Eklentiler

• 24F9D4ED-4B99-4A90-B0DD-CE60745C11F8.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 66
Canım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?
memeyi ağzının kenarında gezdiriyorum çok
derin uykuda değilse hemen kapıp emiyo
derin uyuyosa burnunu falan kaşıyıp huylandırıyorum açıyo ağzını
20 dk falan emince yatırıyorum yerine
uyumaya devam

Kesinlikle bazı bebekler düzenini çok arıyor alıştırma yoksa evde hapis olursun diyo kv ama yani bencillik gibi geliyor bana. Alıştırmaya ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Anne biliyorum beni düşünüyorsun ama göze alarak yaptım ben bu çocuğu o bize değil biz ona uymaliyiz bence dedim Sena bugunlerini çok ararsın kızım psikolojin bozulur sonra dedi kim haklı bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğim etrafa gulucuk atinca rahat ve huzurlu olunca ben zaten çok mutlu oluyorum sonra gezerim bende

Nasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallah

Nasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallah
Geçen gün bahsetmiştim canım asla rutinlerin dışına çıkmıyorsun . Mesela sabah 8 de uyandı emzir altını degistir üstünü değiştir yüzünü yıka bu arada çok neşeli ve yüksek sesle ya şarkı söyle ya konuş ve tekrar uyutmaya çalışma. Ama kendiliğinden uyursa elleme huzurunu kaçırma. Geceleri de loş ışıkta çok sessiz konuşmadan emzir altını degistir ve uyut. Başlarda ise yaramayacak gibiydi ama bizde çok işe yaradı şimdi. Ayrıca teşekkür ederiz teyzesi

Canım aynı şehirdeyiz seninle bizimkilere sürekli saralım diyorlar. Bugün kimse yok yanımızda artık bir müddet yalnızız bebeklerle. Bakalım bende başarabilecek miyim
Teşekkür ederiZ canım

benimde 18 günüm vardı doğurdum
kucağına alınca herşeye hazır hissediyosun canım merak etme
kokusu yeter
Ayy doktorun neden o kadar bekletti ki acaba benim son gün haftaya perşembeye verdi fazlası risk olur beklemek isteyenlerden imza alıyorum filan dedi. Suni sancıyı bana da teklif etti ama ben açıklık olmazsa kabul etmeyi düşünmüyorum bos yere sancı çekme ihtimali de var çünkü.
Hiç enerjini düşürme bugünlerin hepsi geçecek geride bir anı olarak kalacak bunda da vardır mutlaka bir hayır Rabbim sonunu güzel eylesin sağ salim kucağına almanı nasip eylesin.

Maşallah kuzum sana
Geç kalsakda bıcı bıcımızı yaptık
maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…