- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugünBen sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtikEki Görüntüle 2288645
memeyi ağzının kenarında gezdiriyorum çokCanım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?
Kesinlikle bazı bebekler düzenini çok arıyor alıştırma yoksa evde hapis olursun diyo kv ama yani bencillik gibi geliyor bana. Alıştırmaya ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Anne biliyorum beni düşünüyorsun ama göze alarak yaptım ben bu çocuğu o bize değil biz ona uymaliyiz bence dedimya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya
ya süpersin compengim hadi gözün aydın12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Nasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallahBen sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtikEki Görüntüle 2288645
Geçen gün bahsetmiştim canım asla rutinlerin dışına çıkmıyorsun . Mesela sabah 8 de uyandı emzir altını degistir üstünü değiştir yüzünü yıka bu arada çok neşeli ve yüksek sesle ya şarkı söyle ya konuş ve tekrar uyutmaya çalışma. Ama kendiliğinden uyursa elleme huzurunu kaçırma. Geceleri de loş ışıkta çok sessiz konuşmadan emzir altını degistir ve uyut. Başlarda ise yaramayacak gibiydi ama bizde çok işe yaradı şimdi. Ayrıca teşekkür ederiz teyzesiNasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallah
Benim de persembe günü dogacak nasipse bugün kontrol vardi 3600 olmuş :))Cnm bizim duru biraz iri Bi bebek o yüzden haftaya cuma hayırlısıyla kucağıma alacağım cnm
Bugün nst ye girdim yok bisey dedi bakalim son 5 gün :))Canım inan ki akşama kadar yapmadigim akrobatik hareket kalmıyor. Egil kalk bunlar araainda hicbir sey. Bisey olmaz Allahın izniyle merak etme
14.gün düştü canım uzun sürdü göbek kordonu kalındı çok anca kurudu bizimkinin:)Ayy 20 gün iyi durmuşsun canım göbeği kaçıncı gün düştü
Ben saydım oldu:)))doğduğu gün sayılmıyo
ertesi günden sayılıyo
bak uygulamadada 19 günlük yazıyo
Ay canım ya maşallah sen benim hayallerimdeki doğumu yapmışsın rabbim hayırlı ömür versin güle güle büyüt12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Canım aynı şehirdeyiz seninle bizimkilere sürekli saralım diyorlar. Bugün kimse yok yanımızda artık bir müddet yalnızız bebeklerle. Bakalım bende başarabilecek miyimEvet canım yemekti çaydı duşa girmeydi falan derken hep akşam 9-10 arası bı vakitte banyo yaptırıyorum onunla 12 - 12-30 a kadar uyuyor sonra da sabah 8 e kadar ikişer üçer saat arayla uyanıyor. Her sabah babayı birlikte gönderiyoruz onunla öğleye kadar falan uyumuyor iyice düzene girmeye başladı ya çok şükür . Kesinlikle tavsiye ederim . Bir hafta sonra kv de sen iyisin ben kalabalık etmeyeyim diye bı gitti o zaman biraz burulmustum daha ağrılarım vardi diye ama iyi ki de gitmiş işime karışan olmadı. Mesela sürekli bı üşür algısı battaniyelere sarma güdüsü var büyüklerde ama oğlum katiyyen sıcak sevmiyor bunu da kendim farkettimher sabah ince giydirip akşam uzun kollu pijamalarini giydiriyorum hafif serinlik var Konya da malum. Üstüne de ince bı örtüyle çok güzel uyuyor . İşine karışan olmayınca bebeğini kısa sürede taniyorsun buna bayılıyorum.
Teşekkür ederiZ canım@Meylen Y YademimSaye- Birefebirece maşallah kuzucuklara bebek hasretim depresti. Bizim de o günlerimiz gelir ins. paylaşırız burdan
B bibliyofil_k gözün aydın canım, ne güzel su gibi akmış, sağlıkla büyüsün oğluşun, bol sütun olsun ins.
canım benim 2 gün kesiliyor sonra yine biraz geliyor öyle düzensiz devam ediyor şimdilikKızlar kanama durumunuz nasıl bugün sabah taktığım ped 1 damla bile gelmedi
Ayy ben bunları yerim ama ya
benimde 18 günüm vardı doğurdum
kucağına alınca herşeye hazır hissediyosun canım merak etme
kokusu yeter
Ayy doktorun neden o kadar bekletti ki acaba benim son gün haftaya perşembeye verdi fazlası risk olur beklemek isteyenlerden imza alıyorum filan dedi. Suni sancıyı bana da teklif etti ama ben açıklık olmazsa kabul etmeyi düşünmüyorum bos yere sancı çekme ihtimali de var çünkü.Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.
Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.
Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin.
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.
Maşallah kuzum sanaya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya
Geç kalsakda bıcı bıcımızı yaptık
Teşekkür ederiz canımcanım benim 2 gün kesiliyor sonra yine biraz geliyor öyle düzensiz devam ediyor şimdilik
Ayy ben bunları yerim ama ya
B bibliyofil_k gözün aydın canım bol bol sütün olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?