2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtik 😆Eki Görüntüle 2288645
ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah 🧿
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya 🤣🤣

Eklentiler

• 24F9D4ED-4B99-4A90-B0DD-CE60745C11F8.jpeg
    24F9D4ED-4B99-4A90-B0DD-CE60745C11F8.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 66
Canım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?
memeyi ağzının kenarında gezdiriyorum çok
derin uykuda değilse hemen kapıp emiyo
derin uyuyosa burnunu falan kaşıyıp huylandırıyorum açıyo ağzını
20 dk falan emince yatırıyorum yerine
uyumaya devam 🤣

ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
maşallah 🧿
Kesinlikle bazı bebekler düzenini çok arıyor alıştırma yoksa evde hapis olursun diyo kv ama yani bencillik gibi geliyor bana. Alıştırmaya ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Anne biliyorum beni düşünüyorsun ama göze alarak yaptım ben bu çocuğu o bize değil biz ona uymaliyiz bence dedim 😆 Sena bugunlerini çok ararsın kızım psikolojin bozulur sonra dedi 😆 kim haklı bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğim etrafa gulucuk atinca rahat ve huzurlu olunca ben zaten çok mutlu oluyorum sonra gezerim bende 😆

Ben sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtik 😆Eki Görüntüle 2288645
Nasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallah 😊

Nasılmıs o uyku egitimi canım.oğlusuna masallah 😊
Geçen gün bahsetmiştim canım asla rutinlerin dışına çıkmıyorsun . Mesela sabah 8 de uyandı emzir altını degistir üstünü değiştir yüzünü yıka bu arada çok neşeli ve yüksek sesle ya şarkı söyle ya konuş ve tekrar uyutmaya çalışma. Ama kendiliğinden uyursa elleme huzurunu kaçırma. Geceleri de loş ışıkta çok sessiz konuşmadan emzir altını degistir ve uyut. Başlarda ise yaramayacak gibiydi ama bizde çok işe yaradı şimdi. Ayrıca teşekkür ederiz teyzesi 😍

Evet canım yemekti çaydı duşa girmeydi falan derken hep akşam 9-10 arası bı vakitte banyo yaptırıyorum onunla 12 - 12-30 a kadar uyuyor sonra da sabah 8 e kadar ikişer üçer saat arayla uyanıyor. Her sabah babayı birlikte gönderiyoruz onunla öğleye kadar falan uyumuyor iyice düzene girmeye başladı ya çok şükür . Kesinlikle tavsiye ederim . Bir hafta sonra kv de sen iyisin ben kalabalık etmeyeyim diye bı gitti o zaman biraz burulmustum daha ağrılarım vardi diye ama iyi ki de gitmiş işime karışan olmadı. Mesela sürekli bı üşür algısı battaniyelere sarma güdüsü var büyüklerde ama oğlum katiyyen sıcak sevmiyor bunu da kendim farkettim 😆 her sabah ince giydirip akşam uzun kollu pijamalarini giydiriyorum hafif serinlik var Konya da malum. Üstüne de ince bı örtüyle çok güzel uyuyor . İşine karışan olmayınca bebeğini kısa sürede taniyorsun buna bayılıyorum.
Canım aynı şehirdeyiz seninle bizimkilere sürekli saralım diyorlar. Bugün kimse yok yanımızda artık bir müddet yalnızız bebeklerle. Bakalım bende başarabilecek miyim
@Meylen Y Yademim Saye- Saye- Birefebirece Birefebirece maşallah kuzucuklara😍 bebek hasretim depresti. Bizim de o günlerimiz gelir ins. paylaşırız burdan😘

B bibliyofil_k gözün aydın canım, ne güzel su gibi akmış, sağlıkla büyüsün oğluşun, bol sütun olsun ins.💙
Teşekkür ederiZ canım 😘🤗

benimde 18 günüm vardı doğurdum
kucağına alınca herşeye hazır hissediyosun canım merak etme
kokusu yeter 😍
Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.

Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.

Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin :KK43: .
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.
Ayy doktorun neden o kadar bekletti ki acaba benim son gün haftaya perşembeye verdi fazlası risk olur beklemek isteyenlerden imza alıyorum filan dedi. Suni sancıyı bana da teklif etti ama ben açıklık olmazsa kabul etmeyi düşünmüyorum bos yere sancı çekme ihtimali de var çünkü.
Hiç enerjini düşürme bugünlerin hepsi geçecek geride bir anı olarak kalacak bunda da vardır mutlaka bir hayır Rabbim sonunu güzel eylesin sağ salim kucağına almanı nasip eylesin.

maşallah 🧿
Maşallah kuzum sana 😘🥰
Geç kalsakda bıcı bıcımızı yaptık
😍😘 maşallah

Back