2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeğinin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canim

Ayy çok güzeller maşallah yalnız gördüğüm kadarıyla bizim grup ikizlerinin hiçbiri birbirine benzemiyorlar
Teşekkürler canım drumuz Doğum anında diyor ki çok adaletli bir seçim biri anneye biri babaya benziyor
Allahimm minnoslar sizi ya

Of harika dünyanın en masum şeyleri .Ellere bak ellere maşallah kuzualrına
Kesinlikle canım onlar kadar masum saf bir güzellik yok. Rabbim hepsini korusun

Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten
Bende uykumu aldıgımda sütümm muhteşem geliyor yalnız rahat bırakan yok sürekli telefonum çalıyor
[/QUOTE]
Benim telefon sesi hep kısık canım isterse geri dönüyorum

Ben sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtik

Son düzenleme:
Canım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?

Buyumus buyumus masallah efe

Canım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?
Canım arkadaşa sormussun ama evet uyandırıp emziriyorsun yenidoganken bize de doktor öyle demişti ayağının altından pıt pıt vurunca uyaniyordu alt acmayla ya da yüzünü silince uyanmiyordu benimki . 5 dk emip yine uyuya kalıyordu ama en azından emmis oluyordu birazda olsa

Maşallah kuzucuk büyümüş. Canım akşam mı banyo yaptırıyorsun
12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Maşallah canım gözünaydın çok şükür kavuştun sende

Maşallah kuzucuk büyümüş. Canım akşam mı banyo yaptırıyorsun

Maşallah canım gözünaydın çok şükür kavuştun sende
Evet canım yemekti çaydı duşa girmeydi falan derken hep akşam 9-10 arası bı vakitte banyo yaptırıyorum onunla 12 - 12-30 a kadar uyuyor sonra da sabah 8 e kadar ikişer üçer saat arayla uyanıyor. Her sabah babayı birlikte gönderiyoruz onunla öğleye kadar falan uyumuyor iyice düzene girmeye başladı ya çok şükür . Kesinlikle tavsiye ederim . Bir hafta sonra kv de sen iyisin ben kalabalık etmeyeyim diye bı gitti o zaman biraz burulmustum daha ağrılarım vardi diye ama iyi ki de gitmiş işime karışan olmadı. Mesela sürekli bı üşür algısı battaniyelere sarma güdüsü var büyüklerde ama oğlum katiyyen sıcak sevmiyor bunu da kendim farkettim her sabah ince giydirip akşam uzun kollu pijamalarini giydiriyorum hafif serinlik var Konya da malum. Üstüne de ince bı örtüyle çok güzel uyuyor . İşine karışan olmayınca bebeğini kısa sürede taniyorsun buna bayılıyorum.

@Meylen Y Yademim Saye- Birefebirece maşallah kuzucuklara bebek hasretim depresti. Bizim de o günlerimiz gelir ins. paylaşırız burdan

B bibliyofil_k gözün aydın canım, ne güzel su gibi akmış, sağlıkla büyüsün oğluşun, bol sütun olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…