Of harika dünyanın en masum şeyleri .
Bebeğinin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canimCanim ben kontrolden geliyorum. Kafa capi baya one gecmis. Doktor riske atmayalim sezeryan olsun dedi. Tum tahlillerim yapildi dusunecegiz karae verirsek eger pazartesi sezeryanla alacakalarmis. Hayirlisi nasilsa oyle olsun ama uzuldum acikcasi. Kararsizda kaldim riske de almak istemiyroum. Oksijensiz falan kalabilir dedi normal sikintisizda dogabilir dogum isi belli olmaz dedi doktorum.
Aminn inşallah canımYaaaaa asalım bence hakkımız
Elleri hiç ayrılmasın maşallah kuzuşlarına
Sağol canımYaaa yerim bunları elele de tutuşmuşlar ya çok tatlılar
Teşekkürler canımAyy çok güzeller maşallahyalnız gördüğüm kadarıyla bizim grup ikizlerinin hiçbiri birbirine benzemiyorlar
Allahimm minnoslar sizi ya
Kesinlikle canım onlar kadar masum saf bir güzellik yok. Rabbim hepsini korusunOf harika dünyanın en masum şeyleri .Ellere bak ellere maşallah kuzualrına
Bende uykumu aldıgımda sütümm muhteşem geliyorSuyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten
Banada annem hergün yıkayalım dedi o bizi öyle yaparmış şimdi büyümeyecek diyor ben itiraz edinceben hergün yıkıyorum
yanlış mı yapıyorum acaba
Canım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?kontrolden geldik biz teyzeleri
3720 gram olmuşuz doğum kilomuzu geçtik şükür
ilk hafta ödem atar kilo vermesi normal diyodu doktor
mamaya gerek yok dedi sadece anne sütüne devam dedi
kulak deldirmeyi sordum çok küçük daha uygun görmüyorum dedi
dil bağını sordum kendi kendine geçebilen bişey bu azalmış iyice dedi
ilk doğduğunda ameliyat gerekebilir çocuk cerrahisine göstermenizi isteyebilirim demişti
şükür gerek kalmadı onada
hala daha 2 saatte bir emzir dedi
3e çıkarmadıuykusuz gecelere devammmm
sarılık olmadan atlattık çok şükür
en son 6ydı bu sefer kan almaya gerek yok dedi
20 gün sonra kalça karın ultrasonuna gidicez bidaha
Her gün olmasa da sık yaptırabilirsin.Banada annem hergün yıkayalım dedi o bizi öyle yaparmış şimdi büyümeyecek diyor ben itiraz edince
Buyumus buyumus masallah efeBen sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtikEki Görüntüle 2288645
Canım arkadaşa sormussun ama evet uyandırıp emziriyorsun yenidoganken bize de doktor öyle demişti ayağının altından pıt pıt vurunca uyaniyordu alt acmayla ya da yüzünü silince uyanmiyordu benimki . 5 dk emip yine uyuya kalıyordu ama en azından emmis oluyordu birazda olsaCanım dr 2 saate bir emzir demiş ya uyandırıp mı emziriyorsun? Uyurken memeyi alıp uyumaya devam mı ediyor?
Teşekkür ederiz teyzoşuBuyumus buyumus masallah efe
Harikasın yaaa bin kere maşallah sana sabah geldi öğlene doğurdun misss gibi :)))12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Maşallah kuzucuk büyümüş. Canım akşam mı banyo yaptırıyorsunBen sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtikEki Görüntüle 2288645
Maşallah canım gözünaydın çok şükür kavuştun sende12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Evet canım yemekti çaydı duşa girmeydi falan derken hep akşam 9-10 arası bı vakitte banyo yaptırıyorum onunla 12 - 12-30 a kadar uyuyor sonra da sabah 8 e kadar ikişer üçer saat arayla uyanıyor. Her sabah babayı birlikte gönderiyoruz onunla öğleye kadar falan uyumuyor iyice düzene girmeye başladı ya çok şükür . Kesinlikle tavsiye ederim . Bir hafta sonra kv de sen iyisin ben kalabalık etmeyeyim diye bı gitti o zaman biraz burulmustum daha ağrılarım vardi diye ama iyi ki de gitmiş işime karışan olmadı. Mesela sürekli bı üşür algısı battaniyelere sarma güdüsü var büyüklerde ama oğlum katiyyen sıcak sevmiyor bunu da kendim farkettimMaşallah kuzucuk büyümüş. Canım akşam mı banyo yaptırıyorsun
Maşallah canım gözünaydın çok şükür kavuştun sende
Oh ohhh maşaAllah barekAllah canımm12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
ucuna bakmam lazım ama nasıl olacak tutucak mıYaaaa tiplere gel nasıl tatlişler böleee
Niye dışarı çıkacan ki internetten al gitsin hemencecik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?