Bal suratmaşallah sana
Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Bal suratmaşallah sana
Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr
Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdükpilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek
Aventin hangi modeli canım
Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr
Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdükpilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek
Aventin hangi modeli canım
Ben hepsini denedim canım bir tek avent ultra soft ve ultra air da ize rastlamadım. Ama tabi sen bilirsin canım hangisi hosuna giderse ondan alırsın deneme yanılma yöntemiaventin hangisinden alsam ki
meylenin söylediğine bakıcam
ama dışarı çıkmam lazım onun için
Hiç ne leke geldi ne bişey annemde ara ara gelir dedi 8. Gün daha kesilmesi ilginç geldi canım
Ya aşık oldum ya. Durup durup bakıyorum
Teşekkürler canımYaaaa tiplere gel nasıl tatlişler böleee
Niye dışarı çıkacan ki internetten al gitsin hemencecik geliyo
Tamam canım sağolasın bakayım bendeCanım ultra air ya da ultra soft ikisi de olurSaye-
Yaaaaa asalım bence hakkımız
Hissettiklerin gayet normal şeyler, hiç kolay süreçlerden geçmedik. Her birimiz farklı zorluklara göğüs gerdik. Tek ortak paydamız var bunların hepsi geçiyor. Sağlıklı bir doğum diliyorum.Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.
Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.
Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin.
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.
Çok güzel anlatmışsın, üzerine bir şey söylenmez. Allah bağışlasın minik kuşlarını.Merhaba;
Öncelikle sağlıkla kavuşun yavrunuza
Benimde 2.gebeliğimdi.39+4 ye Sezeryan olmak zorunda kaldım.İlk çocuğumu normal Doğumla dünyaya getirmiştim.Yine normal Doğum diye başlayan hikayen bebeğimin kalp atışlarının düşmesi sonucu acil Sezeryan olarak sonlandı.Doğumda anlaşıldıki kordonu yavrumun boynunu sımsıkı sarmıştı ve her sancıda kalp atışları düşüyordu.Riske edebileceğim bir durum yoktu Ve kabul ettim hemen.
2.doğumun daha kolay olacağını sanarken aklıma gelmeyecek şeyleri yaşadım.Ama nasip böyleymiş dedim ve yavrumu bir şekilde kucağıma alabildiğim için çok şanslı hissediyorum.
Yani demek istediğim her Bebek geliş şeklini ve zamanını kendisi seçiyor.Bizlerde sabırla karşılamalıyız bu süreci.Rabbim yardımcınız olsun.
Iyi bari sen bekle beni herkesler doğurduHAdi bakalım compeng hiç korkma çok rahat olur inşallah fırt diye açılır dualar bugün sana
BEN varım yalnız bırakmam seni. Doktor daha var daha var diyip duruyo her seferinde
Hiç belli olmaz yaa. Biraz genetikle de alakalı bişey doğum. Sen rahat ol kendini de rahat doğum yapacam diye hazırla. Benimki de kimden duyduysa her akşam yürüyüşe başka yere götürüyoo bezdim yaniii
Yaaa yerim bunları elele de tutuşmuşlar ya çok tatlılar
Bekliyoruz işte canım cumaya kadar normal doğmazsa sezeryan olacağımNe yaptın canım beye karar verdin din bakamadım hiç
İnşallah cnm benimYa şöyle düşün, doğumda en zor kısım kafa, e zaten bebeğin kiloları kafasında olacak değil gövdede olur popoda olur. Kafa çıktıktan sonra gerisi de gelir :) Insallah bir sıkıntı olmaz bebeğin sağlıkla gelir
Ya aşık oldum ya. Durup durup bakıyorum
Ayy çok güzeller maşallah
Hissettiklerin gayet normal şeyler, hiç kolay süreçlerden geçmedik. Her birimiz farklı zorluklara göğüs gerdik. Tek ortak paydamız var bunların hepsi geçiyor. Sağlıklı bir doğum diliyorum.
Çok güzel anlatmışsın, üzerine bir şey söylenmez. Allah bağışlasın minik kuşlarını.
DOktor sürekli var var dedikçe ben acaba ağustos annesi mi olacam diye korkmaya başladım. Benim kız da çünkü 39+5 de doğmuştu. Backroundum da çok iyi değil yaniiiYaaa yerim bunları elele de tutuşmuşlar ya çok tatlılar
BAya geçmiş ama sonuna gelmişin artık yarın kucağında olacak bebeğin annesi öyle düşünÇok teşekkür ederim,
Yazdıklarınız güç oluyor bana.
Tuhaf duygular içerisindeyim, inşallah alnimizin akıyla geçer biter de bunlari gülümseyerek hatırlariz
minicikumut S Saryamarya
Haklisin canim inşallah bi an once eve cikarlarda duzene girer herseyÇok zormuş ya 2 çocukla hastanedeinşallah canım.
Allahimm minnoslar sizi ya
Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten6 litreye yakın şu ictigimden çeşmeden direk hortumu ağzıma verme taraftarilar. Çünkü sürekli şu istiyorumuyku duzenimse yeni yeni oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?