2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

aventin hangisinden alsam ki
meylenin söylediğine bakıcam
ama dışarı çıkmam lazım onun için
Ben hepsini denedim canım bir tek avent ultra soft ve ultra air da ize rastlamadım. Ama tabi sen bilirsin canım hangisi hosuna giderse ondan alırsın deneme yanılma yöntemi

Sessiz sessiz okuyorum arada
Çok kaçırdıklarım oluyo kusuruma bakmayınız..
Doğurmadıkça hamile hissetmemeye başladım ondan mı ne

Hiç ne leke geldi ne bişey annemde ara ara gelir dedi 8. Gün daha kesilmesi ilginç geldi canım

Bnm 11. Gün bitmişti canım bi daha ne leke ne bişi geldi. 1 sene sonra da regl oldum. Belki yine gelir ama belki de bitmiştir..

Hissettiklerin gayet normal şeyler, hiç kolay süreçlerden geçmedik. Her birimiz farklı zorluklara göğüs gerdik. Tek ortak paydamız var bunların hepsi geçiyor. Sağlıklı bir doğum diliyorum.
Çok güzel anlatmışsın, üzerine bir şey söylenmez. Allah bağışlasın minik kuşlarını.

Iyi bari sen bekle beni herkesler doğurdu yanlız kalmim burda .benimkininde geleceği yok gibi .

Çok teşekkür ederim,
Yazdıklarınız güç oluyor bana.
Tuhaf duygular içerisindeyim, inşallah alnimizin akıyla geçer biter de bunlari gülümseyerek hatırlariz

minicikumut S Saryamarya

Yaaa yerim bunları elele de tutuşmuşlar ya çok tatlılar
DOktor sürekli var var dedikçe ben acaba ağustos annesi mi olacam diye korkmaya başladım. Benim kız da çünkü 39+5 de doğmuştu. Backroundum da çok iyi değil yaniii sağlıkla gelsinler sen tabiii. Merak etme seni beklerim yani ben

6 litreye yakın şu ictigimden çeşmeden direk hortumu ağzıma verme taraftarilar. Çünkü sürekli şu istiyorum uyku duzenimse yeni yeni oturuyor.
Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten
[/QUOTE]
Bende uykumu aldıgımda sütümm muhteşem geliyor yalnız rahat bırakan yok sürekli telefonum çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…