2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bal surat 😍😘 maşallah sana

Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Bal surat 😍😘 maşallah sana

Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah

Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr

Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdük 😂 pilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek

Aventin hangi modeli canım

Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr

Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdük 😂 pilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek

Aventin hangi modeli canım

aventin hangisinden alsam ki
meylenin söylediğine bakıcam
ama dışarı çıkmam lazım onun için 🙄
Ben hepsini denedim canım bir tek avent ultra soft ve ultra air da ize rastlamadım. Ama tabi sen bilirsin canım hangisi hosuna giderse ondan alırsın deneme yanılma yöntemi 🙂

Sessiz sessiz okuyorum arada ☺️
Çok kaçırdıklarım oluyo kusuruma bakmayınız..
Doğurmadıkça hamile hissetmemeye başladım ondan mı ne 😂

Hiç ne leke geldi ne bişey annemde ara ara gelir dedi 8. Gün daha kesilmesi ilginç geldi canım

Bnm 11. Gün bitmişti canım bi daha ne leke ne bişi geldi. 1 sene sonra da regl oldum. Belki yine gelir ama belki de bitmiştir..

Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.

Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.

Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin :KK43: .
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.
Hissettiklerin gayet normal şeyler, hiç kolay süreçlerden geçmedik. Her birimiz farklı zorluklara göğüs gerdik. Tek ortak paydamız var bunların hepsi geçiyor. Sağlıklı bir doğum diliyorum.
Merhaba;
Öncelikle sağlıkla kavuşun yavrunuza
Benimde 2.gebeliğimdi.39+4 ye Sezeryan olmak zorunda kaldım.İlk çocuğumu normal Doğumla dünyaya getirmiştim.Yine normal Doğum diye başlayan hikayen bebeğimin kalp atışlarının düşmesi sonucu acil Sezeryan olarak sonlandı.Doğumda anlaşıldıki kordonu yavrumun boynunu sımsıkı sarmıştı ve her sancıda kalp atışları düşüyordu.Riske edebileceğim bir durum yoktu Ve kabul ettim hemen.

2.doğumun daha kolay olacağını sanarken aklıma gelmeyecek şeyleri yaşadım.Ama nasip böyleymiş dedim ve yavrumu bir şekilde kucağıma alabildiğim için çok şanslı hissediyorum.

Yani demek istediğim her Bebek geliş şeklini ve zamanını kendisi seçiyor.Bizlerde sabırla karşılamalıyız bu süreci.Rabbim yardımcınız olsun.
Çok güzel anlatmışsın, üzerine bir şey söylenmez. Allah bağışlasın minik kuşlarını.

HAdi bakalım compeng hiç korkma çok rahat olur inşallah fırt diye açılır dualar bugün sana🙏
BEN varım yalnız bırakmam seni. Doktor daha var daha var diyip duruyo her seferinde😢
Hiç belli olmaz yaa. Biraz genetikle de alakalı bişey doğum. Sen rahat ol kendini de rahat doğum yapacam diye hazırla. Benimki de kimden duyduysa her akşam yürüyüşe başka yere götürüyoo bezdim yaniii🙃
Iyi bari sen bekle beni herkesler doğurdu 😂😂 yanlız kalmim burda .benimkininde geleceği yok gibi .

Hissettiklerin gayet normal şeyler, hiç kolay süreçlerden geçmedik. Her birimiz farklı zorluklara göğüs gerdik. Tek ortak paydamız var bunların hepsi geçiyor. Sağlıklı bir doğum diliyorum.

Çok güzel anlatmışsın, üzerine bir şey söylenmez. Allah bağışlasın minik kuşlarını.

Çok teşekkür ederim,
Yazdıklarınız güç oluyor bana.
Tuhaf duygular içerisindeyim, inşallah alnimizin akıyla geçer biter de bunlari gülümseyerek hatırlariz 🙏

minicikumut minicikumut S Saryamarya

Yaaa yerim bunları elele de tutuşmuşlar ya çok tatlılar 😘😘
DOktor sürekli var var dedikçe ben acaba ağustos annesi mi olacam diye korkmaya başladım. Benim kız da çünkü 39+5 de doğmuştu. Backroundum da çok iyi değil yaniii🤔 sağlıkla gelsinler sen tabiii. Merak etme seni beklerim yani ben👍

6 litreye yakın şu ictigimden çeşmeden direk hortumu ağzıma verme taraftarilar. Çünkü sürekli şu istiyorum 😂 uyku duzenimse yeni yeni oturuyor.
Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten 😆😆😆
[/QUOTE]
Bende uykumu aldıgımda sütümm muhteşem geliyor 🤓yalnız rahat bırakan yok sürekli telefonum çalıyor

Back