2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oh ne güzel darısı bize insallahhhhh.
Canim saglik sorunu olmasin da 5 gun hemen geçer Allahin izniyle bende 22gun kalmistim kizim cikana kadar üzme kendini
Çok zormuş ya 2 çocukla hastanede inşallah canım.
Yatısım yapıldı hayırlısı olsun
Suni sancı takıldı dua edin
Compengciğim dualarım seninle. Bir avazda inşallah. Ay çok heyecanlı.

Canım öyle oluyor küçük bir tutarı kalmışsa alt alırken her an düştüğünü görebilirsin. Biz banyo yaptırmıştık

Benim kızım 40 + 2 de doğdu başı da bir hafta önde idi
Canim ben kontrolden geliyorum. Kafa capi baya one gecmis. Doktor riske atmayalim sezeryan olsun dedi. Tum tahlillerim yapildi dusunecegiz karae verirsek eger pazartesi sezeryanla alacakalarmis. Hayirlisi nasilsa oyle olsun ama uzuldum acikcasi. Kararsizda kaldim riske de almak istemiyroum. Oksijensiz falan kalabilir dedi normal sikintisizda dogabilir dogum isi belli olmaz dedi doktorum.

Teyzoslarım selam
Bal surat maşallah sana
Saye- Canım dikiş yerleri çok zorluyor beni ben zaten Doğumda biraz kendimden geçmişim ama yine de bu günüme şükür diyorum gönlümden geçen oldu
Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Kızlar bebek doğduktan sonra kacıncı gün muayeneye götürüyorsunuz ve doğduğu hastaneye mi götürüyorsunuz çocuk doktorunuzu nasıl seçtiniz? Gibi sorular sorular kafamda :)
Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr
kız aynı gün doğurduk biz senle düşmedi mi hala
bizim 6. günde düştü
ben göbeği boğaziçi üniversitesine gönderdim okusun diye
Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdük pilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek
Aventin hangi modeli canım

B bibliyofil_k çok heyecanlı sağlıkla kavuş canım. Yatarak karşılama sancıları kalk yürü dans et çömel ıkın çok daha kolay gelecek

6 litreye yakın şu ictigimden çeşmeden direk hortumu ağzıma verme taraftarilar. Çünkü sürekli şu istiyorum uyku duzenimse yeni yeni oturuyor.
[/QUOTE]
Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten

aventin hangisinden alsam ki
meylenin söylediğine bakıcam
ama dışarı çıkmam lazım onun için

Çok güzel olmuş hikayeniz Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Açıklık 3 cm oldu ölüyorum
Diren kuzum, yakında geçecek. Sabırrr.
Eki Görüntüle 2288587
E bunları da ben doğurdum pankart mı assak
Ben sizi yerimmmmmm. Canlarım ballarımmm

Selam kızlarrr hâlâ doğuramayanlar kadrosundayımmm kaldı mı gunu gelip doğurmayan ?

Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.

Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.

Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin .
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.

Benim bebeğim doğmadan 10 gün önceküüçüktü 2800 gr.son 10 günde yarım kilo aldı.çok dikkat ettim.her günn 1 yumurta yoğurt.2 bardak süt.soda.kuruyemiş vemuz yedim
Isin kötüsü de o . Güya ben dikkat ediyorum çocuğa kilo yapacak şeyler yemiyorum 3.300 e kadar normal doğum düşünüyordum çünkü . Ilk i 3640 oldu çünkü beni yıprattı. Artık şansına ne olursa benimle hiçbir ilgisi yok çünkü durumun

Merhaba;
Öncelikle sağlıkla kavuşun yavrunuza
Benimde 2.gebeliğimdi.39+4 ye Sezeryan olmak zorunda kaldım.İlk çocuğumu normal Doğumla dünyaya getirmiştim.Yine normal Doğum diye başlayan hikayen bebeğimin kalp atışlarının düşmesi sonucu acil Sezeryan olarak sonlandı.Doğumda anlaşıldıki kordonu yavrumun boynunu sımsıkı sarmıştı ve her sancıda kalp atışları düşüyordu.Riske edebileceğim bir durum yoktu Ve kabul ettim hemen.

2.doğumun daha kolay olacağını sanarken aklıma gelmeyecek şeyleri yaşadım.Ama nasip böyleymiş dedim ve yavrumu bir şekilde kucağıma alabildiğim için çok şanslı hissediyorum.

Yani demek istediğim her Bebek geliş şeklini ve zamanını kendisi seçiyor.Bizlerde sabırla karşılamalıyız bu süreci.Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…