2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın emzirme nöbetinden.Mesajları hep okumak istiyorum ama fırsatım olmuyor yarım kalıyor.Oglusla 3.gunümüzdeyiz.Hersey güzel olacak inş. 1. güne nazaran daha iyiyiz çok şükür.Dr amcamız taburcu edecek inşallah sabah❤❤❤
Oh ne güzel :KK71: :KK71: darısı bize insallahhhhh.
Canim saglik sorunu olmasin da 5 gun hemen geçer Allahin izniyle bende 22gun kalmistim kizim cikana kadar üzme kendini
Çok zormuş ya 2 çocukla hastanede :deli::deli:inşallah canım.
Yatısım yapıldı hayırlısı olsun
Suni sancı takıldı dua edin
Compengciğim dualarım seninle. Bir avazda inşallah. Ay çok heyecanlı.

Kızlarrrr fıstıklarımmmmmmm,benim oglanin göbek bağı düştü düşecek,çoğu çıkmış küçük bir tarafi hala yapışık normal mi? Bide göbek bağı düştükten sonra ne yapılmalı?
Canım öyle oluyor küçük bir tutarı kalmışsa alt alırken her an düştüğünü görebilirsin. Biz banyo yaptırmıştık

Benim kızım 40 + 2 de doğdu başı da bir hafta önde idi
Canim ben kontrolden geliyorum. Kafa capi baya one gecmis. Doktor riske atmayalim sezeryan olsun dedi. Tum tahlillerim yapildi dusunecegiz karae verirsek eger pazartesi sezeryanla alacakalarmis. Hayirlisi nasilsa oyle olsun ama uzuldum acikcasi. Kararsizda kaldim riske de almak istemiyroum. Oksijensiz falan kalabilir dedi normal sikintisizda dogabilir dogum isi belli olmaz dedi doktorum.

Teyzoslarım selam🤓
Bal surat 😍😘 maşallah sana
Saye- Saye- Canım dikiş yerleri çok zorluyor beni ben zaten Doğumda biraz kendimden geçmişim 😤 ama yine de bu günüme şükür diyorum gönlümden geçen oldu 💜💜
Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah
Kızlar bebek doğduktan sonra kacıncı gün muayeneye götürüyorsunuz ve doğduğu hastaneye mi götürüyorsunuz çocuk doktorunuzu nasıl seçtiniz? Gibi sorular sorular kafamda :)
Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr
kız aynı gün doğurduk biz senle düşmedi mi hala 🙄
bizim 6. günde düştü
ben göbeği boğaziçi üniversitesine gönderdim okusun diye 🤣
Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdük 😂 pilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek
Bizim kıza da bazı markalar yapıyordu. Avent yapmıyor canım tutarsa onu dene zaten o yuzden tasarlanmış bir emzik. Hem hafif olsun hem iz yapmasın hem de kenarlarındakş deliklerden bebeğin cildi hava alsın tahriş olmasın diye.
Aventin hangi modeli canım

B bibliyofil_k çok heyecanlı sağlıkla kavuş canım. Yatarak karşılama sancıları kalk yürü dans et çömel ıkın çok daha kolay gelecek

6 litreye yakın şu ictigimden çeşmeden direk hortumu ağzıma verme taraftarilar. Çünkü sürekli şu istiyorum 😂 uyku duzenimse yeni yeni oturuyor.
[/QUOTE]
Suyu bende aşırı içiyorum ama şu et suyu ve bol yumurtalı şeyler yedirmelerine karşın sürekli yaaa bu süt yapmiyo ki yeeeaa su ve uyku diyorum işime gelmeyen şey olunca işime geleni ben yiyorum zaten 😆😆😆

791C7D96-979F-498C-8DDD-02E64DD93D11.jpeg
E bunları da ben doğurdum pankart mı assak 😂🥰

Bizim kıza da bazı markalar yapıyordu. Avent yapmıyor canım tutarsa onu dene zaten o yuzden tasarlanmış bir emzik. Hem hafif olsun hem iz yapmasın hem de kenarlarındakş deliklerden bebeğin cildi hava alsın tahriş olmasın diye.
aventin hangisinden alsam ki
meylenin söylediğine bakıcam
ama dışarı çıkmam lazım onun için 🙄

Kızlar günaydın ❤❤ Yazamadım hiç. şu an Aren uyuyor. Herkese çok teşekkür ederim. Henüz doğurmayan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Yoğun günler yaşıyorum cevap veremedim affedin. Biliyorsunuz genel anestezi ile sezeryan oldum. Ebe ve doktor kontrollerinde anatomik yapımın basık olduğunu gördüler bebeğin omuz takılabilir dedi dr böylece ogün yapalım hemen dedi beklemenin anlamı yok dedi artık zamanı gelmiş. Şekerden dolayı da risk dedi. Neyse biz şok tabi. Resmen hastaneden kaçtık :))) eve gittik aileleri aradık maşalım ne edelim. Benim ailem burada değil ve yetişemezlerdi çünkü. Herkes aynı şeyi dedi.riske atmayın. Bizde atmadık. Eşimin ailesi burada zaten. Neyse eve geçtik toparlandık hastaneye gittik. İki gün önce düğüne bir gün önce pikniğine gittim insanlar gülüyorlar geze geze Doğuma gidiyorsun diye ama ben hala farkında değilim. Bu Arada ağrılarım var. Doğum sancılarım başladı. Neyse akşam 17:30 gibi girdik ameliyata sonda taktılar önce narkozsuz :/ neyse atlattık onu yani ben atlattıysam herkes atlatır. Sonra maske taktılar ve gittim......
Uyandığımda sedyedeydim eşim kapıdaydı. ‘Seni çok özledim ‘ diyorum durmadan. Meğer eşim bebeğe bile bakmadan bana gelmiş.❤ Neyse odaya gittik üşüme hissi yok ama acayip titriyorum demeli aslında üşüyorum. Bebeğimi gördüm o an anlatılmaz bende anlatamam şu an uzun olur ❤❤❤🌺Titreme dikiş yerimi daha da ağrıtıyor. İki saat falan Ağrı yaşadım ama dayanılmayacak değil iğne serum vuruyorlar.sonra geçti. 6 saat sonra yürüdüm. Çok korkuyordum ama hiç korkulacak gibi değilmiş fellik fellik gezdim hiç durmadım. Süt sağma mak ile sütümü sapmayı denedik. Geldi ama çok az tabi. Sonra eve geldik diğer gün. Bebek ağlıyor durmadan allahım neyi var diyoruz sancı var falan diyoruz hatta acile götürdük gece ateşi var diye yok dediler geri geldik. Diğer gün anneannem geldi. Bu çocuk aç dedi. Yani süt veriyorum ama Şenel’i yetmiyor.aç kalmasındansa mama verelim dedik. 30cc kadar dün verdik öyle güzel uyudu öyle rahatladı ki anlatamam. Tabi ben bu arada göğsümü sağıyorum açmak için emzirmeyi deniyorum yine makınadalini kaşıkla falan veriyorum. Bu sabah göğsüm aşırı dolgunda tek göğüs emdi tekrar yattı inşallah düzeliyordur. Kusura bakmayın uzun oldu ❤❤❤ Hepinizi çok seviyorum. Daha zorlu ve uzun bir yol var 40 gün :)) inşallah 9 ayı bitirdiysek bunu da bitiririz. Allah evlatlarımıza sağlık versin.
Çok güzel olmuş hikayeniz :KK200: Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Açıklık 3 cm oldu ölüyorum
Diren kuzum, yakında geçecek. Sabırrr.
Eki Görüntüle 2288587
E bunları da ben doğurdum pankart mı assak 😂🥰
Ben sizi yerimmmmmm. Canlarım ballarımmm

Selam kızlarrr hâlâ doğuramayanlar kadrosundayımmm :KK31:kaldı mı gunu gelip doğurmayan ?

Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.

Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.

Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin :( .
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.

Benim bebeğim doğmadan 10 gün önceküüçüktü 2800 gr.son 10 günde yarım kilo aldı.çok dikkat ettim.her günn 1 yumurta yoğurt.2 bardak süt.soda.kuruyemiş vemuz yedim
Isin kötüsü de o . Güya ben dikkat ediyorum çocuğa kilo yapacak şeyler yemiyorum 3.300 e kadar normal doğum düşünüyordum çünkü . Ilk i 3640 oldu çünkü beni yıprattı. Artık şansına ne olursa benimle hiçbir ilgisi yok çünkü durumun

Günü gelmesi ne kelime, yarin günümün üstünden tam 10 gün geçmiş olacak. Sabirla bekledik ama gelmiyor. Artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Gerçekten sinirsel olarak bugün çok yıpranmış ve moralsizim. Hatta oturup bi odaya kapanip ağlamak istiyorum bütün gün.

Yarın planımıza göre suni sancı verilecek.
Öylede böylede doğum olacak anlayacağınız.
Hormonel mi bilmiyorum ama heyecanım yok, aksine mutsuzum, tedirginim.
Ilk hamileligimle alakası olmayan şeyler yaşıyorum resmen.
O yüzden biraz da hayalkirikligim var.

Biraz iç dökmesi gibi oldu kusura bakmayin :KK43: .
Tek bildiğim şu işi sağlıkla ve hayirlisiyla atlatip artik hamile olmak istemediğim.

Merhaba;
Öncelikle sağlıkla kavuşun yavrunuza
Benimde 2.gebeliğimdi.39+4 ye Sezeryan olmak zorunda kaldım.İlk çocuğumu normal Doğumla dünyaya getirmiştim.Yine normal Doğum diye başlayan hikayen bebeğimin kalp atışlarının düşmesi sonucu acil Sezeryan olarak sonlandı.Doğumda anlaşıldıki kordonu yavrumun boynunu sımsıkı sarmıştı ve her sancıda kalp atışları düşüyordu.Riske edebileceğim bir durum yoktu Ve kabul ettim hemen.

2.doğumun daha kolay olacağını sanarken aklıma gelmeyecek şeyleri yaşadım.Ama nasip böyleymiş dedim ve yavrumu bir şekilde kucağıma alabildiğim için çok şanslı hissediyorum.

Yani demek istediğim her Bebek geliş şeklini ve zamanını kendisi seçiyor.Bizlerde sabırla karşılamalıyız bu süreci.Rabbim yardımcınız olsun.

Back