2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çıktım kontrolden 3350 gr olmuşuz , yürüyüş yapabiliyor musun diye sordu hayır deyince Doğumun zor olur dedi tembel kocam yüzünden 20 saat yattığı için beni de yalnız göndermediği için akşamları cok sinirliyim cidden benden hamile benden cok yorgun benden fazla naz etti 9 ay boyunca. Zor olsun rüyasında görür daha 2. 3. Bebek

valla canıms ben 23 kilo aldığım için kendimi tutuyorum
evede aldırmıyorum baklava tatlı hamur işi falan o yüzden olmayıncada yiyemiyorum
kiloyu çok zor verem biriyim
yersem hepsi kalıcak bunların bende kendimi biliyorum

Yatısım yapıldı hayırlısı olsun
HAdi bakalım compeng hiç korkma çok rahat olur inşallah fırt diye açılır dualar bugün sana
Ay Sende mi doğuruyorsun çok heyacanlı. Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah.
Bir ben kalıcam galiba en sona
BEN varım yalnız bırakmam seni. Doktor daha var daha var diyip duruyo her seferinde Hiç belli olmaz yaa. Biraz genetikle de alakalı bişey doğum. Sen rahat ol kendini de rahat doğum yapacam diye hazırla. Benimki de kimden duyduysa her akşam yürüyüşe başka yere götürüyoo bezdim yaniii

Emzirme için tomrisin emzirme notları var kızlar ikiz annesi bi doktormuş. Görümcem tavsiye etti okuyamaya başladım uzun baya tavsiye ediyorum bakın bi.

benimki aldı ama yanaklarına iz yapıyo emzik
Bizim kıza da bazı markalar yapıyordu. Avent yapmıyor canım tutarsa onu dene zaten o yuzden tasarlanmış bir emzik. Hem hafif olsun hem iz yapmasın hem de kenarlarındakş deliklerden bebeğin cildi hava alsın tahriş olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…