2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınlar yine uyku tutmadı 5 de uyandım :işsiz: sabah 8:40 da randevum var dün ilk defa vajina ağrım oldu yürürken otururken acı verdi bakalım anlamlı mıymış:KK14:

Bebiş hazırsa sen zaten hazır olmuş olursun canım korkma 😍 37+1de Doğum yaptım bak ben Şükür iyiyiz sıkıntımız yok Seninki de gelmeye karar verdiyse sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah 😍😍😍
hayırlısı olsun canım şu an açılma sancı yok bez bagladı ebe sıvıya bakmak icin

Bebiş hazırsa sen zaten hazır olmuş olursun canım korkma 😍 37+1de Doğum yaptım bak ben Şükür iyiyiz sıkıntımız yok Seninki de gelmeye karar verdiyse sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah 😍😍😍

Allah analı babalı büyütsün :)
Bende 37+1 de Doğum yaptım.. ama Doğum sırasında ciğerindeki suyu tam atamadığı için solunum sıkıntısı yaşadı bebeğimi küveze koydular :( çok şükür solunum problemini atlattık emzirme işine başlattılar dün 2 kere fena değildi ama çabuk yoruluyor bazen almıyor memeyi :(
Sizin kaç kg doğdu emmesi falan nasıl ?

Allah analı babalı büyütsün :)
Bende 37+1 de Doğum yaptım.. ama Doğum sırasında ciğerindeki suyu tam atamadığı için solunum sıkıntısı yaşadı bebeğimi küveze koydular :KK43: çok şükür solunum problemini atlattık emzirme işine başlattılar dün 2 kere fena değildi ama çabuk yoruluyor bazen almıyor memeyi :KK43:
Sizin kaç kg doğdu emmesi falan nasıl ?
Ciğer geliştirici iğne olmuştuk biz bi 6 saat öncesinde o yüzden solunumda sıkıntı yaşamadık sizinkide atlatmış şükür 😍 2960 doğduk emmesi güzel , tabii yoruluyor çenesi ama yoruldukça çene yanlarından biraz masaj yaparak teşvik ediyorum işe yarıyor bi deneyin olmazsa Ne kadar çok alırsa ne kadar çok denerseniz o kadar rahat oluyor Almadığında pozisyon değiştirmemi gerekirse soymamı şade zıbın ya da bezle kaldırtmamı önerdiler gerçekten öyle durumda hemen uyanıp alıyor Zamanla alışacaksınız ama stres yapmayın sakın 😍😍😍

pelo yıkamadınız mı hiç
biz 12 gündür yıkıyorus hergün 🤣
6. gün düştü göbeğimiz
senle aynı gün doğurduk kız 19. günümüz
pazar günü yarı kırkımız
Kız göbeği geçen hafta düştü ama tortu gibi bişiler devam etti doktor krem verdi 1 hafta sür sonra yıka diye o yüzden mecburen bekledik 24 ünde doğurmadık mı bugün 20.gün

Günaydın canımslar günler sonra çekirdek ailemle başbaşa uyandigim bı sabahtayim kv vardı yardıma gelmişti sağ olsun 😆 güzel bı kahvaltı hazırlayayım 💓😆siz de yiyin süt olsun 😆😆😆 ( su ve uykunun süt yapmak için en büyük etken olduğuna büyüklerini ikna edememiş başka kızlar var mı aramizda)?

Cnm zaten özele gidiyorum. Hem üni. Hastanesine gittim hamileliğimin başından beri hemde özele cihazlar farklı olmasına rağmen genelde hep aynı ölçüler kilo ve boyu o yüzden çok fazla yanlışlık olacağını sanmıyorum. 5 kilo annem beni doğurmuş tabiki doğabilir bende normal olsun istiyorum zaten hakkımda hayırlısı artık düşün düşün iyice stres oldum zaten
Ya şöyle düşün, doğumda en zor kısım kafa, e zaten bebeğin kiloları kafasında olacak değil gövdede olur popoda olur. Kafa çıktıktan sonra gerisi de gelir :) Insallah bir sıkıntı olmaz bebeğin sağlıkla gelir

Back