- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir kokusu nasıl? Bir de tutamiyorsan su olma ihtimali yüksek..Kızlar sıcak sıcak akıntıyla uyandım baya coktu bu su gelmesi mi tuvalete gidince de devam etti yardım edin
Evet tutamıyorum hastaneye gidiyoruz kokusuz gibi sıcak sıcak suOlabilir kokusu nasıl? Bir de tutamiyorsan su olma ihtimali yüksek..
Sudocream kullanıyorum doğduğundan beri isilik ya da pişik olmadı hiç hemen düzenliyor cilt dengesini öneririm size de Umarım iyi gelir sizin meleğinize deKizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki
Haftan da güzelEvet tutamıyorum hastaneye gidiyoruz kokusuz gibi sıcak sıcak su
Hiç hazır hissetmiyorumHaftan da güzelUmarım hayırlı güzel haberlerini de duyarız bugün canım
![]()
Bebiş hazırsa sen zaten hazır olmuş olursun canım korkmaHiç hazır hissetmiyorumnstye bagladılar geldik
Canim saglik sorunu olmasin da 5 gun hemen geçer Allahin izniyle bende 22gun kalmistim kizim cikana kadar üzme kendiniÇocuklar 36 + 6 da dopduğu için prematüre olarak değerlendiriliyormuş ve 5 gün takipmiş![]()
hayırlısı olsun canım şu an açılma sancı yok bez bagladı ebe sıvıya bakmak icinBebiş hazırsa sen zaten hazır olmuş olursun canım korkma37+1de Doğum yaptım bak ben Şükür iyiyiz sıkıntımız yok Seninki de gelmeye karar verdiyse sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah
![]()
Bebiş hazırsa sen zaten hazır olmuş olursun canım korkma37+1de Doğum yaptım bak ben Şükür iyiyiz sıkıntımız yok Seninki de gelmeye karar verdiyse sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah
![]()
Canim hayirlisi olsun dur bakalim dr ne diyecek hazırlıksız daha güzel olurHiç hazır hissetmiyorumnstye bagladılar geldik
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanhayırlısı olsun canım şu an açılma sancı yok bez bagladı ebe sıvıya bakmak icin
Ciğer geliştirici iğne olmuştuk biz bi 6 saat öncesinde o yüzden solunumda sıkıntı yaşamadık sizinkide atlatmış şükürAllah analı babalı büyütsün :)
Bende 37+1 de Doğum yaptım.. ama Doğum sırasında ciğerindeki suyu tam atamadığı için solunum sıkıntısı yaşadı bebeğimi küveze koydularçok şükür solunum problemini atlattık emzirme işine başlattılar dün 2 kere fena değildi ama çabuk yoruluyor bazen almıyor memeyi
Sizin kaç kg doğdu emmesi falan nasıl ?
Kız göbeği geçen hafta düştü ama tortu gibi bişiler devam etti doktor krem verdi 1 hafta sür sonra yıka diye o yüzden mecburen bekledik 24 ünde doğurmadık mı bugün 20.günpelo yıkamadınız mı hiç
biz 12 gündür yıkıyorus hergün
6. gün düştü göbeğimiz
senle aynı gün doğurduk kız 19. günümüz
pazar günü yarı kırkımız
Sanırım evet canımKızlar sıcak sıcak akıntıyla uyandım baya coktu bu su gelmesi mi tuvalete gidince de devam etti yardım edin
Ya şöyle düşün, doğumda en zor kısım kafa, e zaten bebeğin kiloları kafasında olacak değil gövdede olur popoda olur. Kafa çıktıktan sonra gerisi de gelir :) Insallah bir sıkıntı olmaz bebeğin sağlıkla gelirCnm zaten özele gidiyorum. Hem üni. Hastanesine gittim hamileliğimin başından beri hemde özele cihazlar farklı olmasına rağmen genelde hep aynı ölçüler kilo ve boyu o yüzden çok fazla yanlışlık olacağını sanmıyorum. 5 kilo annem beni doğurmuş tabiki doğabilir bende normal olsun istiyorum zaten hakkımda hayırlısı artık düşün düşün iyice stres oldum zaten