2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dun bol bol soğan yedim cok rahat uyudu
Rezene içiyorum bol bol
Zinco veriyorum 6 damla
Daha uyumadı
İyiymiş soğanın gaz yapmaması. Sütü arttırıyor çünkü. Biz de bu gece iyi değiliz. 9 dan beri bi sancı hali. Tam düzeldi derin uyuyacak diyorum hop başa dönüyor. Emzik tutmuyor ama biraz emiyor o rahatlatıyor azcık. Rezene ben de bugün aldırdıydım. Bir bardak içtim bakalım.
Zinco gaz damlası mı? Biz de başlarız böyle giderse. Biogaia vardı oğlanda. O da iyiydi.

Benim de kız ve oğlanın kk gruplarından arkiler var sosyal medyada.

Bugün sehirdisindan eltimler geldi diye mecburen hoşgeldin demek için gittik. Ve anladım ki bebeğim kesinlikle beşiğini ve evini arıyor. Böyle masum bir bebek olabilir mi bilmiyorum hiç aglamadi ama uykusuzluktan gozleri kizardi melegimin. Eve gelince beşiğine koyar koymaz uyudu. Esimde bende kendimizi çok sucladik bencillik mi ettik acaba eşim tek mi gitseydi diye. Keşke insanların dedikodu yapmayacgindan emin olsam da evimden hiç cikmasam . O mutluysa bende mutluyum.

Bende perşembe doğurmak istiyorum kuzum hayırlısıyla yaa. Babama doğum günü hediyesi vermek için
Aventin anne memesine benzeyen slikon emziğini deneyebilirsin canım. Ben araştırmalarımın sonucu ondan aldım dilerim tutar yavrum.
Benim kızım 40 + 2 de doğdu başı da bir hafta önde idi
Akilvar canım sana alıntılayacaktim bu mesajimi. Yanlislikla ortaya göndermişim

Ay bizde yarın ilk banyomuzu yapacağız 20.günümüz yarın göbeğimizde yeni iyileşti bizde çok heycanlıyız:) yarı kırk yapıcaz yarın
pelo yıkamadınız mı hiç
biz 12 gündür yıkıyorus hergün
6. gün düştü göbeğimiz
senle aynı gün doğurduk kız 19. günümüz
pazar günü yarı kırkımız

kız aynı gün doğurduk biz senle düşmedi mi hala
bizim 6. günde düştü
ben göbeği boğaziçi üniversitesine gönderdim okusun diye

Günaydın emzirme nöbetinden.Mesajları hep okumak istiyorum ama fırsatım olmuyor yarım kalıyor.Oglusla 3.gunümüzdeyiz.Hersey güzel olacak inş. 1. güne nazaran daha iyiyiz çok şükür.Dr amcamız taburcu edecek inşallah sabah❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…