İyiymiş soğanın gaz yapmaması. Sütü arttırıyor çünkü. Biz de bu gece iyi değiliz. 9 dan beri bi sancı hali. Tam düzeldi derin uyuyacak diyorum hop başa dönüyor. Emzik tutmuyor ama biraz emiyor o rahatlatıyor azcık. Rezene ben de bugün aldırdıydım. Bir bardak içtim bakalım.
Zinco gaz damlası mı? Biz de başlarız böyle giderse. Biogaia vardı oğlanda. O da iyiydi.
Doğumhanenin kapısını kitlerim bebişim..
Yoksa sohbet tam gaz devam ediyor uzun süre..
Daha bunun dişi var ek gıdası var.. Oğlumun KK grubundan 10 arkadaşı ile halen görüşüyoruz biz mesela
Biz ayrılamayıııız dırınırım
Bugün sehirdisindan eltimler geldi diye mecburen hoşgeldin demek için gittik. Ve anladım ki bebeğim kesinlikle beşiğini ve evini arıyor. Böyle masum bir bebek olabilir mi bilmiyorum hiç aglamadi ama uykusuzluktan gozleri kizardi melegimin. Eve gelince beşiğine koyar koymaz uyudu. Esimde bende kendimizi çok sucladik bencillik mi ettik acaba eşim tek mi gitseydi diye. Keşke insanların dedikodu yapmayacgindan emin olsam da evimden hiç cikmasam . O mutluysa bende mutluyum.
Bugün son kontrolüm vardı kızlar. Her şey normal gözüküyor.
Tam 38+1 de sezaryen kesinlestirdik. Haftaya perşembe inşallah bu is tamam :)
Biraz daha kalsa, beklesek nasıl olur diye sordum. 38 i dolduran her bebek doğuma hazırdır dedi. Ilk doğumlarda beklettiği oluyormuş ama ikinci üçüncü sezaryenlerde beklemiyorum, dedi. Sebebi, iç kesi yerleri iyice inceliyormuş. Toparlama iyileşme süreçleri çok uzuyormuş. @Hdou4225
@Meylen im senin kıza tutturduğun emzikten memnun musun?
ya ben nuk almıştım çokta güzel tuttu aslında sevdide ama yanakları ağzının kenarına iz yapıyo bizimki biraz fazlaca yanaklı olduğundan
yanlış mı aldım ki acaba
Kızlarrrr fıstıklarımmmmmmm,benim oglanin göbek bağı düştü düşecek,çoğu çıkmış küçük bir tarafi hala yapışık normal mi? Bide göbek bağı düştükten sonra ne yapılmalı?
Günaydın emzirme nöbetinden.Mesajları hep okumak istiyorum ama fırsatım olmuyor yarım kalıyor.Oglusla 3.gunümüzdeyiz.Hersey güzel olacak inş. 1. güne nazaran daha iyiyiz çok şükür.Dr amcamız taburcu edecek inşallah sabah❤❤❤