2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebek doğduktan sonra kacıncı gün muayeneye götürüyorsunuz ve doğduğu hastaneye mi götürüyorsunuz çocuk doktorunuzu nasıl seçtiniz? Gibi sorular sorular kafamda :)
canım zaten hastanedeyken çocuk doktoru geliyo odaya muayeneye o zaman söylüyo şu gün gelin diye
ben pazartesi doğurdum perşembe gelin dedi
ben doğum yaptığım hastaneye götürdüm memnunum çünkü hastanemden
doktoruda kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle seçtim
kendi kızınıda ona getiriyomuş :)

Ay ben doğurdum kırkını da çıkarıp kenara koydum dermişim 🤪
Yok canım anneler burda ya, iş olmayan evde iş çıkarıp sonra o işlere yetişememe stresi yaşıyolar .. Ben de sakinleştirici görevindeyim çok saçma bi şekilde 🤷🏻‍♀️😂

Bu aralar doğururum die ümit ediyorum ama 16’sında ebe randevum var. Beklese daha süper olur aslında..

Ps-1: Maşallah demeden geçmiyorum minik meleklere 🧿🤗
Ps-2: Unutmadım ama yazmak nasip olmadı.. İyi ki doğmuşsun @compeng ciiim 💕
Ps-3: Bebişlerine kavuşanlara hayırlı olsun şimdiden..

Herkes doğursun. Ben doğurunca ışığı kaptıp kapıyı kitlerim merak etmeyin 🤪
ışığı kapatıp kapıları kilitlemek yok karamela sepetim 🥰
daha burda minnoşlarımızı büyütcez 😍

Canim niye hastanedesin hala depresyonda uzun surmez umarim
Çocuklar 36 + 6 da dopduğu için prematüre olarak değerlendiriliyormuş ve 5 gün takipmiş :hasta:
Canım sizi niye çıkarmadılar hastaneden? Kuzuların ve sen iyi misiniz💕
Kuzular iyi ben çok sıkıldım ama Lalciğim
İnşallah canım hepimize 🤗

Hoşgeldin canım aramıza 😅 Allah kolaylık versin
Amin canım :KK71::KK71:
Eki Görüntüle 2288174
Ben doğurdum bunu diye bağırasım var ❤❤❤❤
Utanır insan böyle güzel olunur mu ya :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
Teyzoslarım selam🤓
Selam minnoş, çok tatlısın sennn:KK200::nazar:

Hakkında, hakkımızda hayırlısı, en güzeli olsun canım🐣

Kontrol güzeldi canım, sancım çıkmadı. Akşam ve geceleri oluyor mu diye sordu, bende oluyor dedim hakikaten bazen çokta zorluyor. Olur çünkü artık doğacak zaten dedi. Iyice düzene girsinde öyle gel dedi. Sen nasılsin ne alemdesin? gece sancılarin var mı?

Canım benimde kasılmalarım çok uzun süredir var, ama iki üç gündür düzensiz adet sancısı tarzında ağrılarım var. Senin doğurmadan birkaç gün önce mi başlamıştı adet sancısı tarzında ağrıların? Önceki gebeliğimde doğum sancılarımda kabız olmuşum gibi hissediyordum.

Bir gün önce başlamıştı ama çok hafifti ben doğum sancısı diye düşünmemiştim hiç gece biraz artmıştı şiddeti ama yine öyle çok şiddetli değildi ama açılma olmuş o ağrılarla

Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz
Ay bizde yarın ilk banyomuzu yapacağız 20.günümüz yarın göbeğimizde yeni iyileşti bizde çok heycanlıyız:) yarı kırk yapıcaz yarın

Kızlar bebek doğduktan sonra kacıncı gün muayeneye götürüyorsunuz ve doğduğu hastaneye mi götürüyorsunuz çocuk doktorunuzu nasıl seçtiniz? Gibi sorular sorular kafamda :)
5.gün muayene dediler bize 5.gün götürdük canım aynı gün sağlık ocağıda çağırdı topuk kanı için ona da gittik.doğum yaptığımız hastaneye götürdük onlar ilk basta kendileri randevu aldı sonra biz başka doktora değiştirdik 28 gün ücretde alınmıyot

Kızlarrrr fıstıklarımmmmmmm,benim oglanin göbek bağı düştü düşecek,çoğu çıkmış küçük bir tarafi hala yapışık normal mi? Bide göbek bağı düştükten sonra ne yapılmalı?

Çocuklar 36 + 6 da dopduğu için prematüre olarak değerlendiriliyormuş ve 5 gün takipmiş :hasta:

Kuzular iyi ben çok sıkıldım ama Lalciğim

Amin canım :KK71::KK71:

Utanır insan böyle güzel olunur mu ya :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam minnoş, çok tatlısın sennn:KK200::nazar:
Bütün bebişlerimiz çok güzel çok şükür Allaha 😍😍😍

ışığı kapatıp kapıları kilitlemek yok karamela sepetim 🥰
daha burda minnoşlarımızı büyütcez 😍
Doğumhanenin kapısını kitlerim bebişim.. 🥰
Yoksa sohbet tam gaz devam ediyor uzun süre..
Daha bunun dişi var ek gıdası var.. Oğlumun KK grubundan 10 arkadaşı ile halen görüşüyoruz biz mesela 😍
Biz ayrılamayıııız dırınırım 🤪

Back