- 20 Şubat 2013
- 393
- 526
Aynen öyle yapıp veriyordum ben kabuklu olunca koparması zorlaşıyor, içini kemiriyordu tabii sürekli gözetimle ve dişsiz bebe için.Sağol cnm bende ezip mi veriyorsun diye düşündüm bizde diş yok ama dikey dilim yapıp eline versem olur herhalde tabii cesaret edebilirsem:)
Oo 12 yaşında ergen var bende burun delikleri oynuyor gözler çakmak çakmak oluyor Allah yardımcımız olsun yeni nesil zorBizimki kardeşini severken değil canım, ona tapar gibi seviyor ne kadar samimi bilemem debi suç işlediğinde biz kızmadan kendi bağırmalara başlıyor suç bastırıyor bende kızınca iyice gözüme baka baka diş sıkmalar, yumruk sıkmalar, sanki 15 yaşında ergen
Aaa tamam kabuklu vereyim bende sağol cnm:)Aynen öyle yapıp veriyordum ben kabuklu olunca koparması zorlaşıyor, içini kemiriyordu tabii sürekli gözetimle ve dişsiz bebe için.
Çok hoşsun yaMuhallebi çocuğu olmayı reddeden minik adamsebzeler candır onları yesin inşallah kuzucuk
Amin canım, geçen bana kapı çarptı, nevrim döndü sinirden, peşinden koştum da eşim yakaladı aldı elimden, yoksa sonra çok pişman olacağım şeyler yapabilirdim.. 30 yaşımda daha anneme bir kere kapı çarpmadım ben yaaOo 12 yaşında ergen var bende burun delikleri oynuyor gözler çakmak çakmak oluyor Allah yardımcımız olsun yeni nesil zor
Çok geçmiş olsun canım, bende annemlerdeyim babama da söylemedim, eşime de. İnş büyük sıpam olur olmaz yerde yumurtlamazS skelebeks T tanem-tane20 geçmiş olsun kızlar bende oğlumu düşürdüm kanepeden aaniyelik birşeydi çok çok korktuk. Çocuk canının acımasından çok benim sesimden korktu sanırım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür. Biz memlekette annemlerdeyiz eşim yok. Babamda erkek kardeşimde sanki ihmal etmişim de düşmüş gibi tavır takındılar çok sinir oldum. Eşime söylemedim oda çünkü aynı zihniyet. Allah korusun yavrularımızı..
3 gün kuralı uyguluyor musun cnm sen..edosko benimki dizinin ustunde kalktiktan 2gun sonra ayaginin ustune kalkmisti direk bayadir artik yataginda koltukta tv uniyesinde hatta bizim bacagimizda bazen duz duvar ve dolaplarda tutunup kalkiyor hatta yere koyunca engelleyince agliyor sabahtan aksama kadar ayakta cok yoruldum. Ben blw usulu gidiyorum. Kabak havuc patates taze fasulye avakado yogurt lor peyniri seftali ve bugunde yumurta sarisina basladim. Sebzeleri buharda pisirip parmak ebatinda kesip onune koyuyorum kendisi yiyor
İlk defa cimlere koydum ya battigi icin pek hareket etmedibsebse maşallah kuzuya ne güzel oturmuş benimki de oturuyor ama hemen sağa sola devriliyor bizmki ayakta durmaktan keyif alıyor
Geçmiş olsun canım ben de çok korkmuştum düşe kalka büyuyecekler elbet biz koruyabildigimiz kadar koruyacagiz ama bebis bunlar bosver sen ❤S skelebeks T tanem-tane20 geçmiş olsun kızlar bende oğlumu düşürdüm kanepeden aaniyelik birşeydi çok çok korktuk. Çocuk canının acımasından çok benim sesimden korktu sanırım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür. Biz memlekette annemlerdeyiz eşim yok. Babamda erkek kardeşimde sanki ihmal etmişim de düşmüş gibi tavır takındılar çok sinir oldum. Eşime söylemedim oda çünkü aynı zihniyet. Allah korusun yavrularımızı..
Evet kuzum safece taze fasulyeyi 2gun verdim. Seftaliyi de 1gun gerisii 3gun kurali ile3 gün kuralı uyguluyor musun cnm sen..
Bende de var 13 yaşında kız ergen :) Allah yardımcımız olsun. Üflemeler püflemeler kapı çarpmalar başladı bizde de. Birde benim ikinci evliliğim kızımın babasının kaybettik 10 yıl önce. Benim için ekstra zor eşimle kızımın arasında kalıyorum bazen Allahtan eşim anlayışlıAmin canım, geçen bana kapı çarptı, nevrim döndü sinirden, peşinden koştum da eşim yakaladı aldı elimden, yoksa sonra çok pişman olacağım şeyler yapabilirdim.. 30 yaşımda daha anneme bir kere kapı çarpmadım ben yaa
azra damı düştü çok geçmiş olsun kaçırmışım benGeçmiş olsun canım ben de çok korkmuştum düşe kalka büyuyecekler elbet biz koruyabildigimiz kadar koruyacagiz ama bebis bunlar bosver sen ❤
O kapı çarpma bizde var uyardım ama nafileAmin canım, geçen bana kapı çarptı, nevrim döndü sinirden, peşinden koştum da eşim yakaladı aldı elimden, yoksa sonra çok pişman olacağım şeyler yapabilirdim.. 30 yaşımda daha anneme bir kere kapı çarpmadım ben yaa
Senindurum daha özel Allah eşinden razı olsun o yavruya ayrı bir anlayışlı olmak gerekBende de var 13 yaşında kız ergen :) Allah yardımcımız olsun. Üflemeler püflemeler kapı çarpmalar başladı bizde de. Birde benim ikinci evliliğim kızımın babasının kaybettik 10 yıl önce. Benim için ekstra zor eşimle kızımın arasında kalıyorum bazen Allahtan eşim anlayışlı
Aynen bende öyle annem babam hep söylerler en uyumlu sensin diye ahlarını da almadım ama...O kapı çarpma bizde var uyardım ama nafileannemin en uslu evladı idim ama... Hala dikkat ederim üzülmesin diye