teşekkürler canımKuzum sunnetiniz hayırlı olsun
Bizde de durumlar aynı birisi kardeşiyle ilgilenmeye başlarsa yüksek sesle oyun oynamaya kendini göstermeye çalışıyor. Dikkat çekmek istiyor . Bazen çok üzülüyorum haksızlık yaptik daha çok küçükken çocukluğunu elinden aldık diyorum.
Sadece iki çocuk düşünen annelerim arayı mümkün olduğunca acmanizi tavsiye ediyorum.
Canım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesiYumurtayi nasil vericeksin mesela.sutle ya da peynirle ezipmi
Kabağı hiç sevmedi zeytinyağı ve az benim sütümle karıştırdım hiç beğenmedi. Yumurta sarisinida beğenmedi bugün dün yemişti. Kayısıyı beğenerek yiyor.benimki de sevmedi tahıllı elmalı mamayı ya sebze de sevmiyor
Her çocuğun damak tadi farklı canım benimkide seftaliye uyuz olduKızlar organik bebe bisküvisi var ya onu seviyor gibi bizimki, eline verince. Akşam ılık suda erittim, azcık pekmez koydum, allahım sanki zehir veriyorum bi titremeler öğürmeler.. Elmalı muhallebili gece mamasını da hiç sevmedi, irmikli Elmalı mamayı da. Galiba mama, öuhallebi tarzı şeyleri sevmiyor, tadına Baktım gayet güzel aslında. Kabağı bile daha çok sevdi resmen
benimki bi muzu bir de yogurdu çok püskürtmedi onun dışında hep ben verdim o çıkardı bi de tekrar verince püskürtüyor o da konuşma dili beyfendinin yani istemiyor:)Kabağı hiç sevmedi zeytinyağı ve az benim sütümle karıştırdım hiç beğenmedi. Yumurta sarisinida beğenmedi bugün dün yemişti. Kayısıyı beğenerek yiyor.
Cnm salatalığı nasıl veriyorsunCanım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesi
salatalık verilir mi bu ay nasıl verdin canım rendeledin mi cam rendeyle bugün abisine yaptıgım krepten verdim minik bikaç parça sevdi ama kusunca baktım hqzmedememiş sanki yada hemen cıkardı diye öyle bütün kaldı anlamadımCanım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesi
Canım dilim dilim yapıp elimde ben ağzına tutuyorum bizim iki diş var onlarla orta kısmını kemiriyor büyük parça kopardiginda parmagimi feda edip çıkarıyorumCnm salatalığı nasıl veriyorsun
Salatalık dilimleyip elimle veriyorum canım oniki alt dişi ile kemiriyor fazla koparirsa hemen müdahale ediyorumsalatalık verilir mi bu ay nasıl verdin canım rendeledin mi cam rendeyle bugün abisine yaptıgım krepten verdim minik bikaç parça sevdi ama kusunca baktım hqzmedememiş sanki yada hemen cıkardı diye öyle bütün kaldı anlamadım
Eminim zor ikimkucuk çocuk ama ileriki yıllarda oyun arkadaşı olacak onlar birbirlerinin benimkilerin çok arası ında bile biraz fazla sev bakışları değişiyor büyüğünteşekkürler canım
aynen ben de cok üzülüyorum bizim ilgimize doyamadan kardeş geldi ilgi 2ye bölündü diyeben yaşımdan dolayı arayı açmaya korktum küçükler az daha büyürse inşallah işler az daja kolaylaşır umarım
Bugün bi düşme vakası da bizdenyatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
Sağol kuzum yaÇok geçmiş olsun canım
Değişikler yaHer çocuğun damak tadi farklı canım benimkide seftaliye uyuz oldu
Sağol cnm bende ezip mi veriyorsun diye düşündüm bizde diş yok ama dikey dilim yapıp eline versem olur herhalde tabii cesaret edebilirsem:)Canım dilim dilim yapıp elimde ben ağzına tutuyorum bizim iki diş var onlarla orta kısmını kemiriyor büyük parça kopardiginda parmagimi feda edip çıkarıyorum
Zamanla değişirler inş canım, hadi mama neyse de sebzeye alışır inşşbenimki de sevmedi tahıllı elmalı mamayı ya sebze de sevmiyor
Bugün bi düşme vakası da bizdenyatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
Bu cocuk ac ve acikinca yer de 2.kitabi bende var'' Bu çocuk aç'' kitabı var canım ben onu alacağım nette her yer bilgi dolu ama çok karışık geliyor banaelimin altında kitap daha rahat olacak
Yedirirken de 6 ay tadım zaten 3 gün kuralına uyarsın sonrası gelir zaten
Bizimki kardeşini severken değil canım, ona tapar gibi seviyor ne kadar samimi bilemem deyaptır canım 10 aylıkken yaptık büyüğü arada inan çok fark var ne kadar erken o kadar iyiymiş cidden
benimki de kardeşini severken dişini sıkıyor inşallah gecer ya cok yıpratıyor kendini de bizi de
inşallah çabuk gecer belli bu şekilde ben burdayım diye dikkat çekiyorlar kendilerince benim küçük uyumuyor hep kucak istiyor haliyle büyük oğlumla eskisi kadar oyun aktivite yapamıyoruz çok üzülüyorum artık tam otursalar belki işimiz daha kolaylaşır
Size de geçmiş olsunBugün bi düşme vakası da bizdenyatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
Ben çoğunlukla hazırlarım çünkü büyük oğlan okula giderken zaten ona hazırlıyorum yaz tatilinde uyaniksam o giderken sağolsun oğlum en geç 7 de ayakta hazırlıyorum babasını düşünüp uyumuyor sipamKendime arkadaş bulamayacağım galiba