2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
teşekkürler canım
aynen ben de cok üzülüyorum bizim ilgimize doyamadan kardeş geldi ilgi 2ye bölündü diye ben yaşımdan dolayı arayı açmaya korktum küçükler az daha büyürse inşallah işler az daja kolaylaşır umarım

Yumurtayi nasil vericeksin mesela.sutle ya da peynirle ezipmi
Canım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesi

Her çocuğun damak tadi farklı canım benimkide seftaliye uyuz oldu

Kabağı hiç sevmedi zeytinyağı ve az benim sütümle karıştırdım hiç beğenmedi. Yumurta sarisinida beğenmedi bugün dün yemişti. Kayısıyı beğenerek yiyor.
benimki bi muzu bir de yogurdu çok püskürtmedi onun dışında hep ben verdim o çıkardı bi de tekrar verince püskürtüyor o da konuşma dili beyfendinin yani istemiyor:)

Canım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesi
salatalık verilir mi bu ay nasıl verdin canım rendeledin mi cam rendeyle bugün abisine yaptıgım krepten verdim minik bikaç parça sevdi ama kusunca baktım hqzmedememiş sanki yada hemen cıkardı diye öyle bütün kaldı anlamadım

Salatalık dilimleyip elimle veriyorum canım oniki alt dişi ile kemiriyor fazla koparirsa hemen müdahale ediyorum

pasa nasıl canim

Eminim zor ikimkucuk çocuk ama ileriki yıllarda oyun arkadaşı olacak onlar birbirlerinin benimkilerin çok arası ında bile biraz fazla sev bakışları değişiyor büyüğün

Çok geçmiş olsun canım

Canım dilim dilim yapıp elimde ben ağzına tutuyorum bizim iki diş var onlarla orta kısmını kemiriyor büyük parça kopardiginda parmagimi feda edip çıkarıyorum
Sağol cnm bende ezip mi veriyorsun diye düşündüm bizde diş yok ama dikey dilim yapıp eline versem olur herhalde tabii cesaret edebilirsem:)

Hay Allah yaa seninki de mi geçmiş olsun canım

Bu cocuk ac ve acikinca yer de 2.kitabi bende var

Bizimki kardeşini severken değil canım, ona tapar gibi seviyor ne kadar samimi bilemem de bi suç işlediğinde biz kızmadan kendi bağırmalara başlıyor suç bastırıyor bende kızınca iyice gözüme baka baka diş sıkmalar, yumruk sıkmalar, sanki 15 yaşında ergen

Size de geçmiş olsun
Bugün ardı ardına

Kendime arkadaş bulamayacağım galiba
Ben çoğunlukla hazırlarım çünkü büyük oğlan okula giderken zaten ona hazırlıyorum yaz tatilinde uyaniksam o giderken sağolsun oğlum en geç 7 de ayakta hazırlıyorum babasını düşünüp uyumuyor sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…