2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya mama sandalyesinde oturuyo.ole kendi kendine oturamiyo :)) yanlismi yazdim anlattim.neyse..
Sut veriyorum hala .gunde 1 ogun vericem sanirim ek gidayi..ole anladim.drumda izindeymis sansima..

oyuncaklarını bile topla deyince çok yoruluyorum sen topla diyor süpürgeyi oyun gibi algılarsa hep döker bilerek ama bi deneyeyim bunu:)evet öğlen oldu şükür bitti iyiyiz şimdilik gece zor gecmez umarım nüyük 10 aylıktı sanki daha zordu küçükken cidden daha iyi

Of benim icin cok zor olcak..daha hic mama icmedi.cikar memeyi emsin en rahatiydi...istede sagiyorum annem ben yokken verdi iste... daha biberon tutmadim..usendim o yzuden :)ama yapicaz mecbur tabi...guya once baslicKtim 21 inde 6 ay oluyo..ancak baslicam

Benim eşim de kahvaltı falan istemez sağolsun çoğu zaman hazirlamam ama hazırlamak isterim acikcasi. Kıyamam yani. Ama beklese, bunu bir zorunluluk olarak görse müsait olsam bile hazirlamam. Karsilikli düşünme önemli. Seninki epey pencil bir türmus canım

Ya benim kız kaşık gördüğü an heyecanlanıyor bugün damla verdim tuttu bırakmıyor elinden aldım diye ağladı birde yarın ilk defa yumurta vereceğim tepkisini çok merak ediyorum
Canım benimki de ağzını açıyor hemen sadece havuçta beraber tuttuk kaşığı:) patates ve havucu çatalla ezdim pütürlüydü nasıl yutacağını bilemedi:) diliyle itiyor düşerken tekrar tutmaya çalışıyor falan bende hemen surat ifadesine bakıyorum önce yüzünü bir buruşturuyor:) yumurtadan korkuyorum yapışırsa diye onu biraz daha sonra vereyim diyorum ben:)

tüm düşen bebelere gecmiş olsın Allah korusun alıntılardan görebildim
bu arada 2 çocuklu arkadslar bi sorum olacak büyük çocuklarınız 3 4 yas grubundakiler bagırıyor mu özellikle kardesten sonra büyük oğlum çok bagırır oldu artık sinirden basıma agrılar giriyor uyardık kuzdık görmezdwn gwldik yok gecmiypr bagırıyor ve aglıyor sürekli sınıfta 40 öğrenciyi idare ediyoruz bacak kadar oğlan parmagında ceviriyor bizi

Liste filanmi verdi.. benimki her ay kagit tutusturuyo ama ne yaziyo hic bakmiuodum bu ay gidemedik iste izinli diye

Bence çok istiyorum Ama sıra gelmedi bitürlü, Eylül gibi yaparız inş biz de diye düşünüyorum

Bizimkinde de bağırma değil de, aşırı sinir, yumruk ve diş sıkma var, azalttı bu ara ama yine de yapıyor zamanla azalır inş diye ümit ediyoruz

Ben biberon vermeye bile razıydım düşün yani:) şaka bir tarafa bizm dr.da sağlık ocağıda 6 aydan önce başlama dedi ek gıda mamanın yerini bile tutmaz dediler birde bn bağırsak gelişimi için bekledim..az kalmış zaten bekle bence gününü maşallah gelişimi falan iyi herhalde sebze meyveyi her zaman yiyecekler artık anne sütünü içsin fırsatı varken:)

Kızlar organik bebe bisküvisi var ya onu seviyor gibi bizimki, eline verince. Akşam ılık suda erittim, azcık pekmez koydum, allahım sanki zehir veriyorum bi titremeler öğürmeler.. Elmalı muhallebili gece mamasını da hiç sevmedi, irmikli Elmalı mamayı da. Galiba mama, öuhallebi tarzı şeyleri sevmiyor, tadına Baktım gayet güzel aslında. Kabağı bile daha çok sevdi resmen

Benim kızım da çok yüksek sesle gülmeye başladı, özellikle birisi kardeşini severken bağırarak gülüyor artık ne yaşıyorsa içinde. Sıkıntılarını böyle atmaları bi bakıma iyi bence içine atsa daha kötü. Geçici bi durum olduğunu sanıyorum.

Benim tostosun tek sevdigi brcerebildigi sey oturmak birde hunharca gulmek

Muhallebi çocuğu olmayı reddeden minik adam sebzeler candır onları yesin inşallah kuzucuk

Bence çok istiyorum Ama sıra gelmedi bitürlü, Eylül gibi yaparız inş biz de diye düşünüyorum
yaptır canım 10 aylıkken yaptık büyüğü arada inan çok fark var ne kadar erken o kadar iyiymiş cidden
Bizimkinde de bağırma değil de, aşırı sinir, yumruk ve diş sıkma var, azalttı bu ara ama yine de yapıyor zamanla azalır inş diye ümit ediyoruz
benimki de kardeşini severken dişini sıkıyor inşallah gecer ya cok yıpratıyor kendini de bizi de
inşallah çabuk gecer belli bu şekilde ben burdayım diye dikkat çekiyorlar kendilerince benim küçük uyumuyor hep kucak istiyor haliyle büyük oğlumla eskisi kadar oyun aktivite yapamıyoruz çok üzülüyorum artık tam otursalar belki işimiz daha kolaylaşır

benimki de sevmedi tahıllı elmalı mamayı ya sebze de sevmiyor

İşte o biziz !
Üç buçuk yaşında hala ben yediriyorum.
İstahsiz bir çocuk kendi haline birakamadim öyle alıştı.
Artık biraz kendi yemeye başlamıştı hamilelik yeni bebek derken iyice benden bekler oldu.

Kuzum sunnetiniz hayırlı olsun
Bizde de durumlar aynı birisi kardeşiyle ilgilenmeye başlarsa yüksek sesle oyun oynamaya kendini göstermeye çalışıyor. Dikkat çekmek istiyor . Bazen çok üzülüyorum haksızlık yaptik daha çok küçükken çocukluğunu elinden aldık diyorum.
Sadece iki çocuk düşünen annelerim arayı mümkün olduğunca acmanizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…