Bizde tam olarak ayniyizKizlar bebekleriniz basini belini dik tutabiliyormu bizimki surekli one dogru devriliyor oturamiyorda 2-3 aylikken cok konusuyordu gozunu acar acmaz konusurdu simdi cok az konusuyor nadir konustugu ayaklariyla yeni basmaya basladi koltuk altindan tuttunmu adım atıyor mama sandalyesine oturttugumda yoruluyor gibi titremeye basliyor tutamiyor govdesini sizde durumlar nasil
Benimki de tam oturamıyor canım oturur pozisyonda kafasını tam kaldırmıyor bi garip oluyor, oturma minderine koyuyorum günde 1 saat falan, ellerinden tutuyoruz yatarken direk kalkıyor ama oturur pozisyona gelmiyor ayağa kalkıyor çok güçlü basıyor maşallah ama oturma çabası hiç yok atıyor kendini öne arkaya sağa sola direk yatış moduKizlar bebekleriniz basini belini dik tutabiliyormu bizimki surekli one dogru devriliyor oturamiyorda 2-3 aylikken cok konusuyordu gozunu acar acmaz konusurdu simdi cok az konusuyor nadir konustugu ayaklariyla yeni basmaya basladi koltuk altindan tuttunmu adım atıyor mama sandalyesine oturttugumda yoruluyor gibi titremeye basliyor tutamiyor govdesini sizde durumlar nasil
Bir yataktan düşme vakasi da bizden
O güüp sesini duyunca öldüm resmen
Uyuyordu seso çıkmadı uGeri geri sürünüp uctu. Alnı sisti buz koydum. Daha koymamak lazim
Kixlar çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur cocuklarinCocuk yatakktan dusmus geldigimde yerde sirt ustu yatiyordu bizim yatak baya yuksek acile falan gotrmeme gerek. Varmi birsey olurmu
Canım az yedir annemde kardeşime yapardı oradan biliyorum hortum gibi kusardi yerlere. Yedirdigide birşeye yaramazdi az yedir içinde kalsın. İstahsizya bir enfeksiyon olmasın bir tahlil alirlar en azından hastanede.Evet kuzum ben haddinden fazla yedirdim sebebide sut icmiyor hic oyuzden oda cikardı aksam acile goturelim dedim cok uykusu vardi hamak yikaninca kendi odasi degisik geldi uyuttum yataga koyunca hep uyandi simdi uyudu daha oyuzden aksama kaldiincebellibardak
Benim kiz oturuyor baya..dizlerin ustune kalkiyo gordum sok oldum..donmeyede cok erken basladi...simdi koydugum yerde 1 dk durmaz..kaciyo amaKizlar bebekleriniz basini belini dik tutabiliyormu bizimki surekli one dogru devriliyor oturamiyorda 2-3 aylikken cok konusuyordu gozunu acar acmaz konusurdu simdi cok az konusuyor nadir konustugu ayaklariyla yeni basmaya basladi koltuk altindan tuttunmu adım atıyor mama sandalyesine oturttugumda yoruluyor gibi titremeye basliyor tutamiyor govdesini sizde durumlar nasil
oturtunca öne doğru yıkılıyor mama sandalyesinde de yana doğru devriliyor Daha tam oturamıyor lar Zaten normal, ayaklarının ucuna basmaya çok hevesli böyle tuttuğun zaman yürümek çok istiyor bütün gücüyle basmak istiyorKizlar bebekleriniz basini belini dik tutabiliyormu bizimki surekli one dogru devriliyor oturamiyorda 2-3 aylikken cok konusuyordu gozunu acar acmaz konusurdu simdi cok az konusuyor nadir konustugu ayaklariyla yeni basmaya basladi koltuk altindan tuttunmu adım atıyor mama sandalyesine oturttugumda yoruluyor gibi titremeye basliyor tutamiyor govdesini sizde durumlar nasil
Sağol teyzesi
Yok götürmedik, kanepeyi açmıştım orda uyuyordu . Kusma , kızarıklık felan olmadı, yüzüstü idi zaten bulduğumda.. 2 saat bekletip uyuttumSizdemi hayret cok gecmis olsun doktora falan goturdunuzmu yuksekmiydi yataginiz
Hayırlı olsun minik dişiniz:)) şükür tekrar tatil başladı:))) bu aralar tüm bebişler ataklarda..
Bizler ataklardayiz, fenalardayiz
Hayirli olsun disiniz, insallah digerlerinide farkettirmeden çıkartır
Hadi hayırlı olsun masaüstü
İyiyiz şükür canım bizimde disimiz geldi geçen hafta iki tane hayırlı olsun disiniz
sağlıkla getirsin dislerini kuzularimiz
Özel çocuk annesi olarak bende seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda da hafif düzeyde zeka geriliği var kaynaştırma öğrencisi büyük oğlan
Rabbim bizlere güç yavrularımıza şifa versin
Oturuyor Dr bu ayda destekli oturt dedi mama sandalyesinde besliyorum onu
sizde durum nasıl
sağol canım, iki türlüsü de zorAllah kolaylık versin o zaman
Çok geçmiş olsunsağol canım
size de çok geçmiş olsun canım sonradan okudumHaberlesseler bukadar olmazdi cocuklarin ayni araliklarda neler yapabileceklerinin ornegi burasi
İlk çocukta bende çok bocalamıştım hergün ne yicek şimdi bu diyordum bu sefer daha sakinim kabak patates yoğurt kayısı elma semizotu tattırdım devam ediyoruz tatmalara sabah yumurta haşlayacağım inşallah öyleKizlar ben galiba ek gidaya gecmicembu ne yahu...intde okudumda su kadar kasik sole bole..sizde boylemi yaptiniz
Uyguladiysaniz vicdan yaparim smdi . Zor geldide :)
Ne yicek bu cocuk :))
Ayni bizde yikila devrile gidiyooturtunca öne doğru yıkılıyor mama sandalyesinde de yana doğru devriliyor Daha tam oturamıyor lar Zaten normal, ayaklarının ucuna basmaya çok hevesli böyle tuttuğun zaman yürümek çok istiyor bütün gücüyle basmak istiyor
Kizlar ben galiba ek gidaya gecmicembu ne yahu...intde okudumda su kadar kasik sole bole..sizde boylemi yaptiniz
Masallah size kuzum bu arada hosgeldin uzun zamandir yoktun iyisinizdir umark ben ucgun kuralina uymadim sadece yumurtayi birgun verdim butun olarak baktim herhangi bir durum yok sonra devam ettik tabi sen yinede uzmanlarin dedigine uy cay kasigi la degil az yaptim hepsini yedirdim mesela yarim kabak yaptim sevmedi agzini tas gibi yapana kadar yedirdim geri kalani doktum yemis olsaidi verirdim birde sut icsin gun icerisinde dersen aksam gece uykusuna yatmadan once verebilirsin uzun sure uyanmadiklari icin tok yatar denemek istediklerini gece uykusundan once verebilirsinBenim kiz oturuyor baya..dizlerin ustune kalkiyo gordum sok oldum..donmeyede cok erken basladi...simdi koydugum yerde 1 dk durmaz..kaciyo ama
Bende mamayla beslenmesine rağmen sırf bu yüzden 6 ayı bekledim sanırımKizlar ben galiba ek gidaya gecmicembu ne yahu...intde okudumda su kadar kasik sole bole..sizde boylemi yaptiniz
Bende mamayla beslenmesine rağmen sırf bu yüzden 6 ayı bekledim sanırımkaşık hesabı en kolayıymış oysa..doğru düzgün yutmayı bilmedikleri için ikimizde şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz noldu şimdi dercesine