2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde tam olarak ayniyiz

Benimki de tam oturamıyor canım oturur pozisyonda kafasını tam kaldırmıyor bi garip oluyor, oturma minderine koyuyorum günde 1 saat falan, ellerinden tutuyoruz yatarken direk kalkıyor ama oturur pozisyona gelmiyor ayağa kalkıyor çok güçlü basıyor maşallah ama oturma çabası hiç yok atıyor kendini öne arkaya sağa sola direk yatış modu

Bir yataktan düşme vakasi da bizden
O güüp sesini duyunca öldüm resmen
Uyuyordu seso çıkmadı uGeri geri sürünüp uctu. Alnı sisti buz koydum. Daha koymamak lazim
Cocuk yatakktan dusmus geldigimde yerde sirt ustu yatiyordu bizim yatak baya yuksek acile falan gotrmeme gerek. Varmi birsey olurmu
Kixlar çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur cocuklarin

Canım az yedir annemde kardeşime yapardı oradan biliyorum hortum gibi kusardi yerlere. Yedirdigide birşeye yaramazdi az yedir içinde kalsın. İstahsizya bir enfeksiyon olmasın bir tahlil alirlar en azından hastanede.

Benim kiz oturuyor baya..dizlerin ustune kalkiyo gordum sok oldum..donmeyede cok erken basladi...simdi koydugum yerde 1 dk durmaz..kaciyo ama

oturtunca öne doğru yıkılıyor mama sandalyesinde de yana doğru devriliyor Daha tam oturamıyor lar Zaten normal, ayaklarının ucuna basmaya çok hevesli böyle tuttuğun zaman yürümek çok istiyor bütün gücüyle basmak istiyor

Hayırlı olsun minik dişiniz:)) şükür tekrar tatil başladı:))) bu aralar tüm bebişler ataklarda..
Bizler ataklardayiz, fenalardayiz
Hayirli olsun disiniz, insallah digerlerinide farkettirmeden çıkartır
Hadi hayırlı olsun masaüstü
İyiyiz şükür canım bizimde disimiz geldi geçen hafta iki tane hayırlı olsun disiniz

sağlıkla getirsin dislerini kuzularimiz
Özel çocuk annesi olarak bende seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda da hafif düzeyde zeka geriliği var kaynaştırma öğrencisi büyük oğlan
Rabbim bizlere güç yavrularımıza şifa versin
Oturuyor Dr bu ayda destekli oturt dedi mama sandalyesinde besliyorum onu
sizde durum nasıl
Allah kolaylık versin o zaman
sağol canım, iki türlüsü de zor
Çok geçmiş olsun sağol canım
Haberlesseler bukadar olmazdi cocuklarin ayni araliklarda neler yapabileceklerinin ornegi burasi
size de çok geçmiş olsun canım sonradan okudum

Ya alıntı ekleye bi bastım BİSürü şey çıktı

T tanem-tane20 cnm bizde desteksiz oturamıyoruz hoş desteklede oturabildiğimiz pek söylenemez :) sanki 2 gündür biraz daha iyi tutuyor kafayı ama yürümeyi bizde çok seviyoruz hele karşıda babası varsa gülerek hızlı hızlı gitmeye çalışıyor:) yere yatınca da kafayı nerdeyse beline kadar kaldırıyor ayaklarda havada popo üstünde durmaya çalışıyor sanırım:))

Kizlar ben galiba ek gidaya gecmicembu ne yahu...intde okudumda su kadar kasik sole bole..sizde boylemi yaptiniz
Uyguladiysaniz vicdan yaparim smdi . Zor geldide :)
Ne yicek bu cocuk :))
İlk çocukta bende çok bocalamıştım hergün ne yicek şimdi bu diyordum bu sefer daha sakinim kabak patates yoğurt kayısı elma semizotu tattırdım devam ediyoruz tatmalara sabah yumurta haşlayacağım inşallah öyle

T tanem-tane20 canım kendi çok oturamıyor düşüyor hemen benimki yerde çok oyalanıyor battaniye serdim oyuncak attım üstüne yuvarlana yuvarlana oynuyor ayağa çok bastırmıyorum daha ama basınca iyi basıyor bol bol çene çığlık bababa deyip deyip çığlık atıyor

Ayni bizde yikila devrile gidiyo
Normal demekki

Kizlar ben galiba ek gidaya gecmicembu ne yahu...intde okudumda su kadar kasik sole bole..sizde boylemi yaptiniz

'' Bu çocuk aç'' kitabı var canım ben onu alacağım nette her yer bilgi dolu ama çok karışık geliyor bana elimin altında kitap daha rahat olacak
Yedirirken de 6 ay tadım zaten 3 gün kuralına uyarsın sonrası gelir zaten

Benim kiz oturuyor baya..dizlerin ustune kalkiyo gordum sok oldum..donmeyede cok erken basladi...simdi koydugum yerde 1 dk durmaz..kaciyo ama
Masallah size kuzum bu arada hosgeldin uzun zamandir yoktun iyisinizdir umark ben ucgun kuralina uymadim sadece yumurtayi birgun verdim butun olarak baktim herhangi bir durum yok sonra devam ettik tabi sen yinede uzmanlarin dedigine uy cay kasigi la degil az yaptim hepsini yedirdim mesela yarim kabak yaptim sevmedi agzini tas gibi yapana kadar yedirdim geri kalani doktum yemis olsaidi verirdim birde sut icsin gun icerisinde dersen aksam gece uykusuna yatmadan once verebilirsin uzun sure uyanmadiklari icin tok yatar denemek istediklerini gece uykusundan once verebilirsin

Bende mamayla beslenmesine rağmen sırf bu yüzden 6 ayı bekledim sanırım kaşık hesabı en kolayıymış oysa..doğru düzgün yutmayı bilmedikleri için ikimizde şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz noldu şimdi dercesine

Ya benim kız kaşık gördüğü an heyecanlanıyor bugün damla verdim tuttu bırakmıyor elinden aldım diye ağladı birde yarın ilk defa yumurta vereceğim tepkisini çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…