2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun

Evet kuzum ben haddinden fazla yedirdim sebebide sut icmiyor hic oyuzden oda cikardı aksam acile goturelim dedim cok uykusu vardi hamak yikaninca kendi odasi degisik geldi uyuttum yataga koyunca hep uyandi simdi uyudu daha oyuzden aksama kaldi incebellibardak

Sizdemi hayret cok gecmis olsun doktora falan goturdunuzmu yuksekmiydi yataginiz

Sagol canim

T tanem-tane20 canim midesi yumrugu, avucu kadarmis
Yeteri kadar yedir,daha sonra tekrar teklif et
Boyle cok yedirince ikiniz icin yipratici oluyor, fazlasini kusuyor
Ben şaştim artik uyutacagim cocugu yesinde uyusun dedim oda ortaligi batirdi uc yemek kasigi yogurt verdim ama midesi bombosken

Ya bunu demeseydin kuzum mideme aci düştü ya aslinda en guvenli yer odasi bidaha ordan cikmayalim

Ben şaştim artik uyutacagim cocugu yesinde uyusun dedim oda ortaligi batirdi uc yemek kasigi yogurt verdim ama midesi bombosken

Yoğurt tadımını yapmış mıydın 3 gün alerji durumu yoksa dr 1 ay içinde 1 kaseye kadar arttırabilirsin dedi bize. Açken fazla geldi galiba 3 yemek kaşığı

Yoğurt tadımını yapmış mıydın 3 gün alerji durumu yoksa dr 1 ay içinde 1 kaseye kadar arttırabilirsin dedi bize. Açken fazla geldi galiba 3 yemek kaşığı
Evet bayadir yiyor herhangi bi alerji durumu olmadi aut icmedi bende yogurt verdim oturup aglayasim geliyor cocuk hicbisey yiyemiyor sut icmiyor daha dikkat edeyim

Kizlar bebekleriniz basini belini dik tutabiliyormu bizimki surekli one dogru devriliyor oturamiyorda 2-3 aylikken cok konusuyordu gozunu acar acmaz konusurdu simdi cok az konusuyor nadir konustugu ayaklariyla yeni basmaya basladi koltuk altindan tuttunmu adım atıyor mama sandalyesine oturttugumda yoruluyor gibi titremeye basliyor tutamiyor govdesini sizde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…