2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende bir evi süpür dedim devamlı oyalandi gitmiş müzik açıp dinliyor. Ellikere söyle. Gene bagriş çagriş yaptırdım

Kuzum bebeğin yumruğu kadar yedirecekmişsin çok yediriyorsan belki ondan kusar. Geçmiş olsun.

Canım şimdi nasıl kusma devam ediyor mu? Dediğin gibi bizim bebeler hep kusuyor düşmeden kaynaklı olmayabilir de yine de tedbirli olmak gerek, bu bebelerin bi günü diğerini tutmuyor son bir haftadır burnumdan getiren kız bugün kendi kendine yerlerde yuvarlanıyor oynuyor ağlamıyor

Demi ya, demekki. bu yaşlarda normal. Eskiden olsa bırakırdım saatlerce yesin diye ama şuan sürekli bi şeylere yetişme. Modundayım. Ben acele ettikçe o uyuşuklaşıyor
Ne yapalım, bu dönem de geçer elbet

Benim eşim bebeğin altını değiştirir ama değiştirdiğine pişman eder beni gider oturma odasında değiştirir, kirli bez yerde, ıslak mendiller üstüne atılmış, alt değiştirme bezi olduğu gibi durur. Arkasını toplamak daha yorucu olur. Buna da sinir oluyordum ama en azından destek oluyor, bebeğe emeği geçiyor, kendince babalık yapıyor diye sesimi çıkarmıyorum. Kendi dağınıklıklarına ise her toplamada söyleniyorum ama değişen bişey yok Çoraplarını kirliye atar tişörtü unutur ayakkabısını dolaba koysa (örnek verdim tabi şimdiye kdar hiç gerçekleşmedi) terlikleri bırakır. Bi terliği yatak odasında çıkarır oturma odasında bulamayınca gider başkasını alır 3 çift erkek terliği toplarım ertesi gün. Ara ara kavga ederim ama yine aynı yine aynı

Demi ya, demekki. bu yaşlarda normal. Eskiden olsa bırakırdım saatlerce yesin diye ama şuan sürekli bi şeylere yetişme. Modundayım. Ben acele ettikçe o uyuşuklaşıyor
Ne yapalım, bu dönem de geçer elbet
benimki de döke saça yiyor hala yemekle oynuyor yemek vakti temizlik vakti artık düzgün yemesi lazım ama yok tiksinik gibi yemek yer .

Tovbe tovbe ne oldu bu bebelere bugun
Cok gecmis olsun size de artik daha dikkatli olmak lazim
Geçmiş olsun kuzum benim ya iyi degil mi
Sagol canim iyi simdi bi sikinti yok oynuyoruz
Arada uyudu uyandi

Erkekler böyle mutlu sanırım biz toplamaya çalıştıkça görmüyorlar. Çocuklu ev daha çabuk dağılıyor zaten bi anda savaş alanı her yer eşim de ortaklıkta bebeğin malzemeleri var mesela ben uyutmaya gider gelirim aynen durur diyorum hiç mi rahatsız olmuyosun yooo değişmezler de bu gidişle

Benimki de 4 buçuk bi kaç kez yemek istemedi bende doyduysan ellerini yıka dedim aç kaldı herhalde Konu kapandı taviz vermiyorum =)
Bizimkinin aç yaşayabilme özelliği var 2 gün yemek verme, istemez diğer konularda biraz fazla katı bile olabilirim , Ama yemek konusunda yapamıyorum bazen .. oyyy kıyamam gel ben yedireyim demem hiç ama bi şekil yediririm, genelde otoriter şekilde, onu da abartıyorum galiba ama hakim olamıyorum kendime

benimki de döke saça yiyor hala yemekle oynuyor yemek vakti temizlik vakti artık düzgün yemesi lazım ama yok tiksinik gibi yemek yer .
Ben ona izin vermiyorum , sıvı şey dökerse havlu peçete ile siler, katıysa süpürge açtırıyorum mutfak süpürgesi ile tüm mutfağı süpürüyor artık

Sen naptın canım, paşa nasıl? Bgndü demi sünnet? Hayırlı olsun inşallah

Geçmiş olsun.

Benimki tam tersi, hiç mi rahatsız olmuyorsun der dağınıklık görünce her akşam kalkınca koltuk minderlerini kabartır, yastıkları düzeltir, ben dal düz gidince kızar arkanı topla arkanıııııı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…