- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.715
Eşim sağolsun sabahları merhamet ediyor kaldırmıyor ama yeri gelince bunu kavga sebebi yapabiliyor.Tüm kv ler aynı sanırımben hamilelikten beri hazırlamıyorum hazırlasam hayır demez de ama görüyor bebekli halimi sağ olsun ses etmez
Aynen bizim bebe de kalkıyor o vakitte şu sıralar kolay oluyor kalkmak. Ama bugün oğlan kalktı emmek istiyor ağlıyor emzirirken uyuyakalmışım ben de. Söylene söylene gitti vallaHe aynindan diyorlar valla ama ana evi degil malesef benim bebe genelde o saatlerde kesin kalkiyor ya emmeye ya direk kalkiyor sadece kahvaltiligi ciksrip bi catal koyuyorum ama cok yorgunsam vs kesinlillr kalk hazirla fln demez ya kendi yer gider yada yemeden gider bioyle bi boyle bizimde gidiyor iste
Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..
Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.
Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..
Yapı geregis i d e l y a sagol canim
Senin kaynanan eli masaliysa sen de ol
Birsey demiyor musun
Benimkinin de oglu cok kıymetlidir
Ona perde astirdik ev yeni kurulurken ah ahh ben ogluma bir bardak suyunu bile aldirtmadim dedi
Bende eline yapismadi onun boyu musait asti dedim
Ben hiç sadece ona hazırlamak için uyanmadım. Benden erken kalkıp gittiği zamanlarda da kendi de hazırlamıyordu, yemeden gidiyordu. Sorun da olmadı hiç
o öğünü direkt atlıyor canımdışarıda mı yapıyor kahvaltısını?
Bizimki bu durumu öyle bir dramatize eder ki. Tabi sen evdesin istediğin zaman yersin de biz öğle yarısına kadar aç bekliyoruz da.o öğünü direkt atlıyor canım
s i d e l y a sagol canim
Senin kaynanan eli masaliysa sen de ol
Birsey demiyor musun
Benimkinin de oglu cok kıymetlidir
Ona perde astirdik ev yeni kurulurken ah ahh ben ogluma bir bardak suyunu bile aldirtmadim dedi
Bende eline yapismadi onun boyu musait asti dedim
Sen patlama bence , birike birike hic iyi olmaz onun sonuNilufer_3457 canım mesaj yarım kaldı yapı gereği kavgayı hiç sevmiyorum söyleyecek çok sözüm kalıyor içimde ama uzatmak istemediğim için susuyorum ha noluyo yine içime ata ata bana oluyor olan.
HiiiMarifet sanki bardak aldırtmamış
Sen patlama bence , birike birike hic iyi olmaz onun sonu
Benim normalimde deli , birikimim daha deli
Kisaca ben deli
Arada delirmek iyidir
Tam üstüne bastın. Benimkiler patlama oluyor genelde o daha da kötü oluyor bu sefer kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum. Burada bir konum var kumandayi duvara fırlatmışlığım var zamanında
İki fikir bundan sonra ben de yapıcam bunu. İyi stres atılıyor muArada delirmek iyidir
Benimde ogluma birsey yapmamak icin kislik kalin penyemi nasil deli gücü geldiyse bogazimdan bi ayirdim kacacak yer aradi
Iki kere oldu bu
Kocama deliliklerimi hic anlatmayim
Evet, caarrrttt diye ses cikiyor ya bir deİki fikir bundan sonra ben de yapıcam bunu. İyi stres atılıyor mu
Hiii
Valla burda ne bardaklar ne tabaklar aliyor
Ama kendi yapiyor sagolsun halimi goruyor da
Yok canim 2 erkek kardeslerGörümcen var mıydı? Genelde kızı olmayanlar oğluna eşine iş yaptırıyor. Ben de görümce yok kv yaptırır eşine oğullarından da yardım bekler yani bu huyunu seviyorum
Canım bizimkiler 2 kız 3 oğlan.. oğlanlar kızlardan becerikli..Görümcen var mıydı? Genelde kızı olmayanlar oğluna eşine iş yaptırıyor. Ben de görümce yok kv yaptırır eşine oğullarından da yardım bekler yani bu huyunu seviyorum