2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım. Sgk da varsa bi devlet hast götür istersen

T tanem-tane20 Nilufer_3457 geçmiş olsun kızlar

Sanırım bebeğim yataktan düştü lafını çok duyacağız artık çünkü çok hareketlendiler
Çok geçmiş olsun canım, allah esirgemiş valla
Ayy en korktuğum bizimki de düşecek bi gun de bakalım ne zaman hep bizim yatağın üzerinde yatıyor çünkü çok geçmiş olsun kızlar T tanem-tane20 Nilufer_3457
Nilufer_3457 T tanem-tane20 geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz
T tanem-tane20 Nilufer_3457 geçmiş olsun kızlar.. kusmalarını da takip edin isterseniz.. Rabbim korur hepsini inşallah bir şey olmaz..
T tanem-tane20 Nilufer_3457 kızlar geçmiş olsun lütfen kesinlikle yüksekte bırakmayın hasar oluşturabilir 4. Aydan beri bi minder koydum yerde onda oynuyor yatağı haricinde yükseğe koymuyorum
Çok geçmiş olsun canım, allah esirgemiş valla

Sagolun kizlar ❤
Uyuttum simdi

Canım öyle olunca idrar yolu enfeksiyonu falan olabiliyor bence bir tahlil yaptırdım hatta dün yazınca da aklımdan geçirdim

Bende kendim veriyorum ama daha küçük yiyemez yemekten çok kendini etrafı batırır diye, biraz büyüsün 9 aylık falan olsun kendi yiyebileceği şeyleri vereceğim eline ama hepsini veremem gene de
Ben de senin gibi dusunuorum bi kere denedim agzina bir tatli kasigi gitmemistir icim rahat etmedi. Buyusu biraz daha sivi syleri gene ben yediririm kati seyler eline

Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..

Oh ne güzel işyerinde kahvaltı :) benim eşim öyle yetiştirilmiş bende örnek alıp oğluma böyle olmamısı için eğitim vereceğim :)

Al benden de o kadar. Sanki benim oğlanı anlattın. Yemek saatleri cinnet geçirecek gibi oluyorum. Sürekli bı oyalanma hali. Sofra başında şarkı söylemeler çatal kaşıkla oynamalar. Kardeşi doğduğundan beri böyle.

Biz de suan ilaç kullanıyoruz enjeksiyon için yarın tekrar tahlil vericez kültürde de üreme çıktı bakalım nolcak

Oh ne güzel işyerinde kahvaltı :) benim eşim öyle yetiştirilmiş bende örnek alıp oğluma böyle olmamısı için eğitim vereceğim :)
Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.

Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.

Tüm kv ler aynı sanırım ben hamilelikten beri hazırlamıyorum hazırlasam hayır demez de ama görüyor bebekli halimi sağ olsun ses etmez. İlk evlendiğimizde kv telefonla konuşuyoruz diyordu ki sabahcak kalkarsın hem kahvaltı hazırlarsın oğlum işe gitmeden sen de yemiş olursun. Ben de erken yiyemem vakit çok zaten diyordum artık demez

Nilufer_3457 T tanem-tane20 kızlar geçmiş olsun e adar dikkat etsede insan farkedemiyor bir an.bende hamaktan düşürdüm geçenlerde aklım çıkacaktı
T tanem-tane20 Nilufer_3457 çok geçmiş olsun nasıl kuzular şimdi
Sagolun kizlar
Uyuttum dustugunde de cok uykusu vardi ama o zaman uyutmadim 1 bucuk saat bekledim ne olur ne olmaz Allah korusun
Artik dayanamadı uykusuzluğa uyuttum beşiğine koydum
Y

He aynindan diyorlar valla ama ana evi degil malesef benim bebe genelde o saatlerde kesin kalkiyor ya emmeye ya direk kalkiyor sadece kahvaltiligi ciksrip bi catal koyuyorum ama cok yorgunsam vs kesinlillr kalk hazirla fln demez ya kendi yer gider yada yemeden gider bioyle bi boyle bizimde gidiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…