- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
Canım aslında okadarını becerebşliyordur da işine gelmiyordur
Geçmiş olsun canım. Sgk da varsa bi devlet hast götür istersengünaydın . idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu kızlar.(kız bebeklerinde sık rastlanır demişti dr) bizde 2 kez oldu. hatta ilkinde yüksekti iğne vermişti. 2. kez tekrarladı 2 ay sonra şurup verdi bitti..
ama tekrar ettiği için nefroloji görsün dedi ( böbrekle alakalı)
bende telaşlandım biraz . usg de çekilmişti temiz çıkmıştı. her yerdede yok bu bölüm. poliçe limitimizde doldu. proflarda pahallı. bilemedim acil götürmem gerekirmi. yoksa 1 ay beklesem mi . öteki ay yenilenecek çünkü sağlık poliçemiz.
dra yazdımda cevap verene kadar çatlarım herhalde
gecmıs olsun canım. bende gecenlerde dusurdum. koltuktan yuz ustu dusmus bızım kız. annem onune sandalye koymustu. ama asagı kaymıs sandalye olmayan yerden dustu. cok korktum aglama sesıne bende uyanmıstım.artık hep yerde yatırıyorum ya da yatagında
T tanem-tane20Nilufer_3457 geçmiş olsun kızlar
Sanırım bebeğim yataktan düştü lafını çok duyacağız artık çünkü çok hareketlendiler
Çok geçmiş olsun canım, allah esirgemiş valla
Ayy en korktuğum bizimki de düşecek bi gun de bakalım ne zaman hep bizim yatağın üzerinde yatıyor çünküçok geçmiş olsun kızlar T tanem-tane20 Nilufer_3457
T tanem-tane20Nilufer_3457 geçmiş olsun kızlar.. kusmalarını da takip edin isterseniz.. Rabbim korur hepsini inşallah bir şey olmaz..
T tanem-tane20Nilufer_3457 kızlar geçmiş olsun lütfen kesinlikle yüksekte bırakmayın hasar oluşturabilir 4. Aydan beri bi minder koydum yerde onda oynuyor yatağı haricinde yükseğe koymuyorum
Çok geçmiş olsun canım, allah esirgemiş valla
Kizlar asiri kusma olursa goturun bakin bakiim cisimleri takip ediyormus seslenince bakiyormu bunlar carsa birsey olmamistir allahin izniyle biyeri agriyomu diye bi bakin ama kontrol edin ona hore gidin hastaneye cok gecmis olsunnn bende benmki dönmüyor diye diye bigun dusurecem ya hayırlısıcok gevsek davraniyorum resmn uzuldum cok
Canım öyle olunca idrar yolu enfeksiyonu falan olabiliyor bence bir tahlil yaptırdım hatta dün yazınca da aklımdan geçirdimHerkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Ben de senin gibi dusunuorum bi kere denedim agzina bir tatli kasigi gitmemistir icim rahat etmedi. Buyusu biraz daha sivi syleri gene ben yediririm kati seyler elineBende kendim veriyorum ama daha küçük yiyemez yemekten çok kendini etrafı batırır diye, biraz büyüsün 9 aylık falan olsun kendi yiyebileceği şeyleri vereceğim eline ama hepsini veremem gene de
Evet kilo da az almış canim sen olmadı bir doktora git ,durumu anlat test yapsınlarKuzum aslinda kiloda iyi degil biz 4 aylikken 7800 gramdik suan 6 ay 9 gunlukve 8100 ciktik
Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..Eşim fiziki olarak çok yorucu bir işte çalışıyor, kahvaltı yapıp gitmesi güne daha iyi başlamasına mutlaka yardımcı oluyordur, Ama bazen keşke elinden her iş gelen biri olsaydı ve sende olduğu gibi bana bu konuda ihtiyacı olduğunu hiç hissettirmeseydi ve bende Biraz daha uyuyabilsdydim diye iç geçiriyorum :)
Günaydın kizlar ❤
Istanbul yine puslu, serin ohhh super havasi
P Puddingmuf benim esim is yerinde kahvalti yapiyor, yemekhane sabah kahvalti da cikariyor cok super oldu. Zaten hazirlatmaz bana oyle olmasa da
Seninki biraz kendini dusunen cinsten heralde
@edosko canim idrarda kristalize susuzluktan oluyor. Ek gida almasa bile su içir ve kaka yaptığı zaman afedersiniz ama vajinanin iç kivrimlarina falan kaciyor kakasi oralari iyi temizle
Gerci sen yoksun çoğunca annene de
yuzeysel yikamayla olmaz ic temizlik , o iltihap yapiyor
Al benden de o kadar. Sanki benim oğlanı anlattın. Yemek saatleri cinnet geçirecek gibi oluyorum. Sürekli bı oyalanma hali. Sofra başında şarkı söylemeler çatal kaşıkla oynamalar. Kardeşi doğduğundan beri böyle.Canım benimki kendi yiyor, 4 yaşında. Ama kardeşi olalı benim yedirmemi istiyor belli, bende kendin yiyebilirsin diyorum, güya yiyor ama öyle yavaş ki cinnet geçirmemek elde değil, galiba 20-30 kez hadi diyorumdur . Bazen tehdit ediyorum hızlanıyor, bazen dayanamayıp alıp ağzına sokusokuveriyorum özellikle acelem varsa. Galiba 2. Çocuk kendi yemeye başladıkça düzene anca giricez biz
Biz de suan ilaç kullanıyoruz enjeksiyon için yarın tekrar tahlil vericez kültürde de üreme çıktı bakalım nolcakInsallah canım. Yinede dediği yere gideyimde içim rahat eder.
proflar pahallı oluyor. gözünde hemanjıom vardı ya. ondan dolayı tedavi oluyor zaten 1 yaşına kadar kullandığı bir ilacı var. %90 ıyılesme oldu çok sukur. cok az kaldı kırmızılık. onla ilgili hastanede yattı vs lımıtımız doldu. cok pahallı hepsi. birsuru dr gördü usgler vs vsSağlık olsun tabı herseye degerde.
Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.Oh ne güzel işyerinde kahvaltı :) benim eşim öyle yetiştirilmiş bende örnek alıp oğluma böyle olmamısı için eğitim vereceğim :)
Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.
Nilufer_3457 T tanem-tane20 kızlar geçmiş olsun e adar dikkat etsede insan farkedemiyor bir an.bende hamaktan düşürdüm geçenlerde aklım çıkacaktı
Sagolun kizlar
Cocuk yatakktan dusmus geldigimde yerde sirt ustu yatiyordu bizim yatak baya yuksek acile falan gotrmeme gerek. Varmi birsey olurmu
He aynindan diyorlar valla ama ana evi degil malesef benim bebe genelde o saatlerde kesin kalkiyor ya emmeye ya direk kalkiyor sadece kahvaltiligi ciksrip bi catal koyuyorum ama cok yorgunsam vs kesinlillr kalk hazirla fln demez ya kendi yer gider yada yemeden gider bioyle bi boyle bizimde gidiyor isteCanım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.