2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ne kadar patates verdin canım?

Amanin karisik yaaa..4 e 1i anladim :)

Zeytinyağı versen direk çay kaşığı ile ardından da bol su ver yapar inşaallah

Hmm mantikli..ole ezip veriyoruz he..bisey eklemeden.of yaziktir ya azcik tuz koyaydik :))
Direk ver başta titreyebilir tiksintiden, çok üstüne gitme bide sevmezse anne sütü ile kıvamlandırıyorum ben ozaman seviyor
Bide yakın zamanda yoğurt tadımı yaptır, sonra her sebzeyle karıştırırsın lezzet verir

Ya ole bizim yediklerimzden tatti birkac kez.yogurt karpuz filan..ama tabi tadi tuzu oldugu icin sapur supur yedi..haslamalari yada tuzsuz corbalari yiyolarmi bakalim :) peynir surdum.gecen pek sevmedi sanki...
Yigenimde hic peynir yemiyo 2.5 yasinda.
Insallah yer.

Damla şeklinde mi peki biz bir tane d vitamini veriyoruz toz şeklinde içinde fluorid var dişlere de iyi geliyormuş eşimin yeğeninde kullanmışlar ama şimdi Türkiye de yokmuş Almanyadan getirttik doktora da sorduk sizin orda da var mı böyle bir şey diye merak ettim nette pek yorum bulamadım da prespektüsü de Almanca ama bebeklerde kullanım gösteriyor..

İlk gün 3 mama kaşığı, ikinci gün sevdi istedi diye epey bi verdim yaa, yarım çay bardağını geçmiştir fazla fazla

Suçlu kesinleşti o zaman patates :) zeytinyağı iyi geliyor gerçekten. Patates verdiğinde tuzsuz tereyağ ya da zeytinyağı ile karıştırıpta verebilirsin. Saat yönünde karnını ovalarsanda iyi gelir.

Zeytinyagi icirmek ve fitil yapmak bize ise yaradi. Simdi oda yaramiyor. Sabah cok cok az yapti.
Gaz cikariyor mu ? Kokulu gaz cikariyorsa bence hemen giliserin fitil yapin bosuna cocuk beklemesin sonra cok cani yaniyor.
Bazi suruplar varmis bitkisel ben yarin onlardan deneyecegim

Bizimkisi damla şeklinde canım toz olarak hiç duymadım resminide ekledim. Normalde orada da damla şeklinde ama değil mi?

Eklentiler

• 15632995563364751093237807098335.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 19
O aklıma geldi de denemedim içer mi ki canım?
Ben daha küçükken kakasını yapamadığında azıcık vermiştim içmişti cnm karnına yağla masajda yapabilirsin.. sonrada tuvalete oturtuyormuş gibi tut kucağında sırtını kendine yaslayıp benimkinde işe yarıyordu bazen.. patatesi yerken öğürüyormuş gibi yapıyor mu seninki de bizde 3 gündür yiyoruz ama 2 çay kaşığı kadardır her defasında.. sıkıntı yok gibi şimdilik..

Benimki bugun muzu ogurdu parca seklinde de degil ha mama gibiydi yani herturlu oluyo o refleks birazda ilerleyenzamanalrda geccek insallah

Dış çatlağı gözle görebiliyorlar canım, ışık tutup bakarak

Teşekkür kızlar yarın kontrolümüz var doktora soracağım baksın bi

Canım sağlık Ocak’ları ve eczanelerde numune oluyor isteyebilirsin

Merhaba canım özlettin kendini bebeğin sağlıklı ya olsun varsın saçların beyaz. Neden girmiyorsun buralara

Canım çok geçmiş olsun

Maşallah güzelliğe benim kızım en minnak bi kere

Biz de asi olduk geldik ❤ 71 cm 7100dedi kiyafet dusmus halini prez. Verdi bol bol

Maşallah canım bende yarın gideceğim inşallah

Maşallah yakışıklıya

maşallah canım

Bende yarın hem kontrol hem ziyarete gideceğim bende de o korku oldu Doğumdan sonra ki muayenede canım çok yanmıştı

Bende haftaya tam güne başlıyorum bende az vaktim olacak girmek için. Nasılsın canım bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…