Evet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galibaCanım oncelikle masallah kilolu dogmus seni bn 2980 dogdu o kiloya geldik dogustan tosunmus masallahkutunun yaninda mg degeri bak 15 di galiba 5 dmla ver ilk basta , 2emzirmebin arasinda olsa iyi olur bna ebeGece de verebilrsin demiati ama o tatla uyumak bence zor ben sabah ilk kalktiktab sonra vweiyoeum genelde 1 2 saateagzimin tadi değişsin gun rahat gecwin diyeyogun bi koku vw tat durumuoluyir cunku. Disi silmene gerek zaten soxagndaki gibi kirmizi renkli degil asi durumunu hicbilmiyorun ama icin rahat olsub verme
Kuzum cocuk doktoru verdigi demir ilacinda kilosu kadar damlatacaksin demisti sidefer damlamizin isimi saglikocagin verdigi demir ilaci ise 5 damlaydı vegaferon oda fikir olur belki diye yazmak istedimEvet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galiba
Demir’de 30ml yazıyor. İçinde 4-10 yaş arası 20 damla(1 ml) kullanılması tavsiye edilir diyor, onun dışında bişey yazmamışlar
Kontrole giden arkadaşlar maşallah bebişlerinizeaşılar içinde geçmiş olsun ateşsiz ağrısız atşatırsınız inşallah❤
bsebse Nilufer_3457 T tanem-tane20 F Fobia Kahsen S skelebeks
İnşallah unuttuğum kalmamıştır..:)
Hamilelik sonrası unutkanlığıma versen cnm:)) kaç kere yemeğe salça koymayı unuttum:)) Maşallah minik cimcimeyeBeni unutmuşsun
5 ay 16 günlüğüz 7.060 gr 64 cm olmuşuz. Memleketten sonra kilo alımı yavaşlamış üzüntüden galibarota aşısı yaptırdık ek gıda için yumurta yoğurt Çorba meyve püreleri startını veriyoruz biz de
Kadın doğum için kırk çıkınca ameliyattı vs gidememiştim ona da muayene oldum smear aldı canım acıdı biraz hala o çatal korkusu var
Ferrum kabızlık yaptimi acabaBizim de ferrum canım kilosuna göre vereceksin. Mesela 8 kiloysa 8 damla gibi.
Ama önce 3 gün 3 damla ver sonraki 3 gün 5 damla ver sonra gerekn doza çık
Evet migdesini suyla doldurmayın deniyor. Birde yemeğin suyundan değil kendisinden ezerek yedirecekmişiz.Kizlar bu arada saglik ocagi bana cok fazla corba verme dedi sivi olarak sonra kati gidalarda zorlanir istemez dedi
Masallah yavruna canimKizlar napiyosunuz.giremiyorum ya firsat bulup..calisinca zor oluyomus bebekle ev isi vs :) arada okuyorum yazicam tam bisey cikiyo
Cogunuz ek gidaya gecmistir.bizde baslicaz bugun yarin... aranizda hamile kalan yok dimi.en cok bunu merak ettim..)) benim tonti kizimin son halini eklim.sizinkilere bakiyorum profilden buyumusler masallah hepsineaksi bir durum yoktur umarim
Iyi iyi..) isteyene versin tabide.kaza olmasinMasallah yavruna canim
Hamile yok suanlik kkimsede
Hamilelik sonrası unutkanlığıma versen cnm:)) kaç kere yemeğe salça koymayı unuttum:)) Maşallah minik cimcimeyetoparladı artık kilosunu.. rota bizde azıcık huysuzluk yapmıştı sadece ateş falan olmamıştı inşallah olmaz sizde de... sen zaten meyve sularından vermiştin değil mi.. biz patatesle başladık..:)
Ahhh o çatal yok mu o çatal.. 2. Bebişe kadar çıkmayı düşünmüyorum hatta onda da çıkmam muhtemelen Allahım muhtaç etmesin o çatala kimseyi
Kuzum bnm oglan 67 cm ondandir siz uzunsunuzEvet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galiba
Demir’de 30ml yazıyor. İçinde 4-10 yaş arası 20 damla(1 ml) kullanılması tavsiye edilir diyor, onun dışında bişey yazmamışlar
Maşallah canım kızına. Ben pek giremiyorum ama seninle de nerdeyse doğumdan beri hiç denk gelmedik. Nasılsın işe başlamışsın? Kim bakıyor bebişe? İsmi neydi kuzunun?Kizlar napiyosunuz.giremiyorum ya firsat bulup..calisinca zor oluyomus bebekle ev isi vs :) arada okuyorum yazicam tam bisey cikiyo
Cogunuz ek gidaya gecmistir.bizde baslicaz bugun yarin... aranizda hamile kalan yok dimi.en cok bunu merak ettim..)) benim tonti kizimin son halini eklim.sizinkilere bakiyorum profilden buyumusler masallah hepsineaksi bir durum yoktur umarim
Ise tam zamaninda basladim..sut iznimi cuma gunu kullaniyorum.3 gun evde oluyorum yani...Maşallah canım kızına. Ben pek giremiyorum ama seninle de nerdeyse doğumdan beri hiç denk gelmedik. Nasılsın işe başlamışsın? Kim bakıyor bebişe? İsmi neydi kuzunun?
80 mg c 8 mg demir yaziyor canim , benimkinin demir orani bi olcekte 15mg sen 8 damla versen bile olur bnmkinin mg degeri yuksekmis , 6 damlayla basla bnce dr gidersen yinede sorarsın bn sordun mg degeri kilo bolup kullancaksin demisti iste bnde ona gore veriyorimEvet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galiba
Evet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galiba
Biz de yapmadı herkes bebekte farkedebilir mi bilemiyorumFerrum kabızlık yaptimi acaba
Masallh minik kelebege büyümüş görmeyeli annesiKizlar napiyosunuz.giremiyorum ya firsat bulup..calisinca zor oluyomus bebekle ev isi vs :) arada okuyorum yazicam tam bisey cikiyo
Sağol canım, hemşireye de msj attım dediğin gibi 6 ile başla sonra 8 e yükselt dedi80 mg c 8 mg demir yaziyor canim , benimkinin demir orani bi olcekte 15mg sen 8 damla versen bile olur bnmkinin mg degeri yuksekmis , 6 damlayla basla bnce dr gidersen yinede sorarsın bn sordun mg degeri kilo bolup kullancaksin demisti iste bnde ona gore veriyorim
Evet kuzum 4400 doğmuştu, 3500 beklerkenMasallah dogum kilosu 4500 muydu cok guzel bakmisin annesi. Nazar degmesinkactane asinyaptilar iki bacak bi agizdan bizimki