2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım oğlum 3500 tu, 6 aylıkken 10 kg olmuştu, küçük oğlum 4400 doğdu, bgn ebe kilolu doğanlar daha yavaş alırlar dedi. Maşallah seninki boğum boğum tosuncuk, benimki öyle durmuyor doğru dürüst boğumu yok, kemikli galiba
Demir’de 30ml yazıyor. İçinde 4-10 yaş arası 20 damla(1 ml) kullanılması tavsiye edilir diyor, onun dışında bişey yazmamışlar

Kuzum cocuk doktoru verdigi demir ilacinda kilosu kadar damlatacaksin demisti sidefer damlamizin isimi saglikocagin verdigi demir ilaci ise 5 damlaydı vegaferon oda fikir olur belki diye yazmak istedim

Beni unutmuşsun
5 ay 16 günlüğüz 7.060 gr 64 cm olmuşuz. Memleketten sonra kilo alımı yavaşlamış üzüntüden galiba rota aşısı yaptırdık ek gıda için yumurta yoğurt Çorba meyve püreleri startını veriyoruz biz de

Kadın doğum için kırk çıkınca ameliyattı vs gidememiştim ona da muayene oldum smear aldı canım acıdı biraz hala o çatal korkusu var

Hamilelik sonrası unutkanlığıma versen cnm:)) kaç kere yemeğe salça koymayı unuttum:)) Maşallah minik cimcimeye toparladı artık kilosunu.. rota bizde azıcık huysuzluk yapmıştı sadece ateş falan olmamıştı inşallah olmaz sizde de... sen zaten meyve sularından vermiştin değil mi.. biz patatesle başladık..:)
Ahhh o çatal yok mu o çatal.. 2. Bebişe kadar çıkmayı düşünmüyorum hatta onda da çıkmam muhtemelen Allahım muhtaç etmesin o çatala kimseyi

Kizlar napiyosunuz.giremiyorum ya firsat bulup..calisinca zor oluyomus bebekle ev isi vs :) arada okuyorum yazicam tam bisey cikiyo
Cogunuz ek gidaya gecmistir.bizde baslicaz bugun yarin... aranizda hamile kalan yok dimi.en cok bunu merak ettim..)) benim tonti kizimin son halini eklim.sizinkilere bakiyorum profilden buyumusler masallah hepsine aksi bir durum yoktur umarim

Eklentiler

• IMG-20190716-WA0016.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 68
Masallah yavruna canim
Hamile yok suanlik kkimsede

Est gayet normal :) ben mutfağa bir şey almaya gidiyorum ne alacaktım deyip geri dönüyorum evet çok şükür toparlandı. İlkinde sıkıntı olmamıştı bunda da olmaz inşallah

Amin amin inşallah canım :)

Kuzum bnm oglan 67 cm ondandir siz uzunsunuz dur bi bakimm

Maşallah canım kızına. Ben pek giremiyorum ama seninle de nerdeyse doğumdan beri hiç denk gelmedik. Nasılsın işe başlamışsın? Kim bakıyor bebişe? İsmi neydi kuzunun?

Maşallah canım kızına. Ben pek giremiyorum ama seninle de nerdeyse doğumdan beri hiç denk gelmedik. Nasılsın işe başlamışsın? Kim bakıyor bebişe? İsmi neydi kuzunun?
Ise tam zamaninda basladim..sut iznimi cuma gunu kullaniyorum.3 gun evde oluyorum yani...
Annem bizim evde bakiyor sagolsun . Ama yinede is bitmiyo..bide yemek yapsam nolurdu halim :) ay uyusukta degilim ama ne bilim

80 mg c 8 mg demir yaziyor canim , benimkinin demir orani bi olcekte 15mg sen 8 damla versen bile olur bnmkinin mg degeri yuksekmis , 6 damlayla basla bnce dr gidersen yinede sorarsın bn sordun mg degeri kilo bolup kullancaksin demisti iste bnde ona gore veriyorim

Masallh minik kelebege büyümüş görmeyeli annesi cok sukur iyi olmaya çalışıyoruz grupca kafayi yiyoruz ara da

Sağol canım, hemşireye de msj attım dediğin gibi 6 ile başla sonra 8 e yükselt dedi

Masallah dogum kilosu 4500 muydu cok guzel bakmisin annesi. Nazar degmesin kactane asinyaptilar iki bacak bi agizdan bizimki
Evet kuzum 4400 doğmuştu, 3500 beklerken
2 bacaktan 1 ağızdan aşı, bide rotayı yaptırdık o da ağızdan. 4 tane oldu. Ateşi yok ama hiç keyfi de yok huzursuz bakalım geceyi nasıl atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…