2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugun iyi gibii kuzum cok sukur , genel oldu bizimki mesela lokal da yanija girebilme şansın olursa cok iyi olur
malesef almıyorlarmış ameliyathanede oluyormuş enfeksiyon riskinden alınmıyormuş onu oyalayacak şeyler vericem aglamasın zaten sesi gitti

Ne güzel saglik ocagiymis o bizimki de ek gidaya basladi di mi dedi evet dedim tamm detaylari ozeldeki doktorunuza sorarsiniz dedi

Benim oğlumun pediatri 4 aylıkken elimize bir fotokopi tutuşturmuştu hangi aylarda ne yiyebilir diye başka da hiç bir randevuda ek gıda hakkında ne soru sormuştu ne bilgi vermişti :)

malesef almıyorlarmış ameliyathanede oluyormuş enfeksiyon riskinden alınmıyormuş onu oyalayacak şeyler vericem aglamasın zaten sesi gitti
Kuzum o esnada iste uyanik kalip goruyolar kipirdamisasin diye 3 4 hemsire kollarindan ayallarindan bedenini tutuyormuş bi sure korkuyordu benim oglum ondan sonra

Kızlar eczaneye gidip geldik hemen Demir için ferrum vardı sadece onu aldım, bi de diş jeli aldım geldim
Bizim de ferrum canım kilosuna göre vereceksin. Mesela 8 kiloysa 8 damla gibi.
Ama önce 3 gün 3 damla ver sonraki 3 gün 5 damla ver sonra gerekn doza çık

Bende devlete gittim dr yanada sansli ciktim her ay mutlaka gittim zaten 6dan kucuk oldugu icin sornadan direk dedigin gibi herseyine bakiyordu

Canım her özel dr aynı değil. Boy ve kilo ölçümünden çok çok çok daha fazlasını yapıyorlar emin olabilirsin. Size farklı denk gelmiş.
Bebekler ilk 9 ay aylık kontrol olmalı. Bebeğin aynı hekimin doğumundan beri takip etmesi önemli.
Özel hastane de çoğu zaman malesef yeterli vakit ayrılmıyor.
Özel muayenehane deneyimi farklı oluyor.

Size de masallah kuzum❤ bize de 3yapildi birini cikardilar sanslisiniz 1ignedrn kurtuldunuz dedi 8. Ayda izleme gelin dedi bi daha

Kuzum o esnada iste uyanik kalip goruyolar kipirdamisasin diye 3 4 hemsire kollarindan ayallarindan bedenini tutuyormuş bi sure korkuyordu benim oglum ondan sonra
bilmem mi büyük oğlum 10 aylıkken oldu hıçkıra hıçkıra agladı uykusunda dahi sıcrıyor hıçkırıyordu bunun aklı ermeden olsun bitsin saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…