2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok haklısın ben de öyle diyorum şükür altı aylık oluyor iki üç güne en önemli zamanda sadece anne sütüyle beslendi artık bırakırsa da kismet. Ama bu çocuk sonra ne içecek diye düşünüp üzülüyorum mama da almıyor çünkü e sadece yemek mi yiyecek daha küçücük süt çocuğu. Derdim anne sütü değil yani artık
Biberon alıyor mu seninki? İstahsizligi geçtiyse emmese de sıkıntı etme canım. Dediğin gibi bebeklerimiz büyüdü biz farkında değiliz hep mücadele içindeyiz tabiri caizse.

Son düzenleme:
1 yaş civarı o kadar yiyordu diye hatırladım kızımı belki ben yanlış hatırladım canım
Canım 6-8 aylık iki çay bardağı
9-12 üç çay bardağı ölçüsünde ek gida.

bir de ben kaşık mamasını yarım çay bardağı veriyorum yoksa normal yiyeceklerde bir çay kaşığını geçmedim. Zaten daha havuc,kabak,patates,yoğurt ve kayısı tattirdim sadece. Düzenli olarak sadece kayısıyı veriyorum diğerleri tadımlık kaldı henüz.

Son düzenleme:
Yazistiginizi gorunce araya kaynayim dedim benim kuzenim de +1 guzeli cok akilli ne laflar ne laflar 3 aylikken kalp ameliyati oldu cok erken yasi bile olmadan rehabilitasyon hayati basladi ozel olsun devket olsun konusma terapistleri halam normal bi cocuk gibi olabilmesi icin cok ugrasti hala ugrasiyor tabi suan ana okuljna gidiyor normal çocuklar la birlikte birde hala bezleniyor halam cesaret edemiuor ogretmeye cok zor ogrebiliyomus saanirm

Keşke dediğin gibi şikayet etmesem. Başkaları seni anlamıyor ne yaşadığımı anlatmadığım zaman. Çat kapı gelenler, niye gelmiyorsun diye küsenler , çocuğun Tuvalet sorununu biz de tam aşamadık. Kas gevşekliği çoksa o kadar uzun sürüyor.
Benim ki konuşamadığı için normal çocuklarla okumuyor. Durumu daha iyi olanlar kaynaştırma öğrencisi olarak okuyorlar. Bizim için artık mümkün değil. Iyi olsunlar yeter

Şikâyet etmeyi pek sevmem ama insanlar anlamıyor anlatmasan. Malesef yaptıkları yaramazlıkları anlatıyorum. Kimsenin evinde rahat edemiyorum. Dışarıda zaten ben sürekli onun peşindeyken bile "çocuğuna bak kadın" bakışları. Anlamıyor diyorum. Onlar anlamıyor.
Şimdiki halimi düşününce şikayet mi ettim acaba +bebek geldi diyorum. Büyüyünce sakinlesiyorlar. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…