2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebek sevmeye geliyor ne için gelecek çocuk da 2 saattir uyumuyor sans bu ya eşim de evde yok oh

Haftasonu vakit bulabilirsek bakacağım kuzum aklım onda. 9 günümüz kaldı, o vakte kadar senin gibi az az oturtup alıştırayım ben de ❤

Destek minderinden de almak lazım mı
Ben minder de aldım ama sart değil bence hava ile sısiyor minderi zaten oturma alan dar çok az sismis kullanıyorum yok gibi birşey

Aynı cümleyi ben de kendi kendime kuruyorum hep. İki çocuğum da bu emme konusunda çok çektirdi.
Senin sütün var da mı emmiyor canim?
Yoksa az olduğu için mi emmek istemiyor?
Ben bir türlü kanaat getiremiyorum.
Bazen diyorum süt az ondan emmiyor ama uyutup emzirince maşallah lik lik iciyor. Ama bazen de tamam süt az diyorum

Napacağımı şaşırdım inan ki Saat başı sağmaya başlayacağım bugün
Canım peki sagarsan bebek nasıl emecek?
Yani sagsan da süt olur mu doyuracak kadar?
Ben de sağmak istiyorum ama emmek istediğinde çok az süt kalmış olur da iyice uzaklasirsa diyorum zaten pek istemiyor.

Sağol canım ❤ bulguru epeydir yemiyorum. Yapmaya başlayayım artık. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama oğlum memeyi çekiştirip agladıkça üzülüyorum
Ya ben kaç aydır böyleyim çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun canım bebeklerimize bol rızık versin.

Şuan ne gibi bi dönemdeyiz anlatıverin hele saat 10 gibi uyuttum, 4. Kezdir ağlayarak uyanıyor, yine emzirme mod on Bu gece sabahlar olmaz artık bana

Maşallah Ömer e çok güzel büyümüş annesi

Cnim neler getiriyorsun ek gıda olarak?
Bide benim merak ettiğim bevekler ek gıda alınca emiyirlarmi? Cnim sen yinede fitil çok kullanmamaya bk doktorlar erkek bebeklerde uygun gormuyir
Atlamisim canım fitili ben de vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum. Gündüz epey uğraştı ağladı olmadı gece 2 de de epey aglayinca vermek zorunda kaldım. Kontrolde dicem doktora bir yolu olmalı bunun.

Canım peki sagarsan bebek nasıl emecek?
Yani sagsan da süt olur mu doyuracak kadar?
Ben de sağmak istiyorum ama emmek istediğinde çok az süt kalmış olur da iyice uzaklasirsa diyorum zaten pek istemiyor.

Ya ben kaç aydır böyleyim çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun canım bebeklerimize bol rızık versin.

Amin canım inşallah

Sağdıklarımı hep içirdim canım stoklamadım. Bir de mama aldım, günde iki kez onu veriyorum geçici olarak. Mama verdiğim öğünlerde de sağıp sonrasında içiriyorum o sütü. Azar azar çıktığı için bi öğünlük olana kadar biriktirip veriyorum. Saat başı, bazen 2 saatte bir sağıyorum şimdilik. Düne göre epey artış var çok şükür. Bir de bazen bi memeyi sağıp diğerini emziriyorum. Yani şu an yeni doğum yapmış halime döndüm sürekli memeler uyarılıyor. Birkaç gün devam edip sonra bırakıcam sağmayı. Oğlum ememediği için bu yola başvurdum süt tamamen kesilmesin diye.

Şu an emziriyorum güzelce içiyor uykulu uykulu. Gündüz ayıkken bi derdi var ememiyor. O da hallolacak inşallah

Cnim emdiginde süt geliyor orda bi sıkıntı yok,Ama emmek istemiyor..meşale gece kalkıp ağlıyor uykulu bile almıyor sabaha kadar ac bırakıyorum yine ağzında götürüp getirip emmiyir mecbur sagip verdiğimde güzel içiyor eskiden istahsizdi baya kasiklada içmiyordu ama şimdi kaşıkla içiyor memeyi emmiyor.Cnim srninkiside emmek istemiyor süt azlığından falan değil zaten emmek istemeyen bebek uykuda alıyor. 6.Ayımız dolsun biraksada bıraksın bunun stresini çekmekten çocuk büyüdü sevemedim doğru dürüst.

1 yaş civarı o kadar yiyordu diye hatırladım kızımı belki ben yanlış hatırladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…