Ben de 75 te takıldım . 62 ye geri dönmek istiyorum.abilere bence nadiren degil daha fazla sorumluluk vermelisin. senin icinde onlar icinde cok yararli olur. ogrensinler degil mi :) arada kucuk yumruklar vurmaya calisiyor ama tepkimden cekindigi icin cok zarar verme gonullusu degil. zaten kizimin cigliklarindanda korkuyor :)
bende kilo konusunda cok dertliyim. bir turlu diyet yapacak motivasyonu bulamadim. 85 ile dogum yapmistim, 75 oldum dogum sonrasi ve sabit kaldim.
down sendromlu oglunun gelisimi nasil? benimde esimin suan 17 yasinda bir kizkardesi down sendromlu. cok icine kapanik bir kiz, odasindan asla cikmiyor panjuru surekli kapali,karanlikta ve penceresini hic acmadan butun gun tabletle oturuyor oylece. benimle daha hic konusmadi kac yilgecmesine ragmen
Karşıyaka biraz uzak. Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Biz endokrine geliyoruz. Hamilelik doğum derken aksattım zaten. Tekrar randevu alacağım.Cnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmali
Ne isi varmis allahim insan kimse gelsin istemiyor bizimde kucukgorumce var o geliyor ona bile sinir oluyorum ne diye geliyorsa yasiti degilim bisey degilim 10 yasinda yeni evlendigimizde ciksr cikar gelirdi ona yatak yap topla zor gelirdi evide bes dk uzaklikta ha cama eliyle dokunurdu kuş bekler gibi camda eltinin cocuklarini beklerdiGunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim
Kız taburcu oldunuzmu kacgundur koydeyiz okuyamadim kacirdimCnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmali
Canım tam tahıl buğdayı un yulaf unu irmik ruseym al organik olanları var ben buradan alacağım
https://www.vitmadogalgida.com/page.php? =3&act=arama&str=&catID=5&markaID=1&price1=&price2=
Birde iki kez verme gece yatmadan önce versen tok tutar ben bir kez veriyorum irmikle yapıyorum
Kendi yemis geldi bende ekmek arası peynir yaptım kendimeGelince yapsın diyeceğim ama o taraklarda bezi yok anladığım kadarıyla:)
Benimki ikea kuzumBu arada mama sandalyesini ikea antilop olandan alacağım. Ebebekte de o tarz var. Hangisi daha iyidir? Alanlar nereden aldınız
İyiyim kuzum sen nasılsın ❤❤ özledik valla ama 2 çocuk ile çok zor anlayamam sadece tahmiem ediyorum buradaki güzel dostlarımdan. Azra hanım Miniş Miniş takılıyor sen nasılsın senin minişler ne alemde rahatladin mi birazhosbulduk canim nasilsin,azra nin resmini gormek istedim ama profiline giremedim cok tatli gorunuyor yinede kucuk resimden :)
Ben de 75 te takıldım . 62 ye geri dönmek istiyorum.
Benim oğlum daha sosyal ama konuşamıyor daha. Işaretle anlatıyor 10 kelime anca var. Sevilmeyi sevmeyi çok seviyor. Sizinki ergenliğe mi takıldı acaba! Eğitim alıyor mu? Oğlum sekiz aylıktan itibaren eğitim alıyor konuşma dışında gayet iyi aslında.
Kızlarrr napıyorsunuz? Ablam var ya çok koşuşturmacalı geçiyor bizim günler, evde 4 çocukbu arada bizim dişimiz çıkmış, dün arkadaşım farketti, onu bile farkedememişim yoğunluktan. Seminerlerde bitti bgn çok şükür. Sizler nasılsınız ? Var mı olağanüstü durumlar olaylar
Hadi hayırlı olsun maşallah ❤
Benimki ikea kuzum
Her gün parka çıkarıyorum orada çocukları görüyor eğleniyor. Bugün çok gürültülüydu benimkide cirlamaya başladıKizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah
Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Hem rehabilitasyon merkezine hem de eğitim-uygulama okuluna gidiyor. Normal okul gibi tam günBende o civarlara inmek istiyorum, zayiflama takimlarina girmek belki bize gerekli motivasyonu verir.
Ergenligin mutlaka etkisi oluyordur. Ama ev icerisinde cok kendi haline birakildi ben en cok buna bagliyorum. Kaynanam cok duygusal yaklasiyor ornegin yemek secmesine, surekli fastfood yemek istemesine,surekli tabletle odasinda oturmasina, konusmamasina karismiyor ama iyilik etmediginin farkinda degil. Ozguveni yuksek downsendromlu bir cok genc goruyorum burada. Karsilasinca hemen selam veriyorlar, guleryuzluler.
Egitim aliyor tabi,ozel bir okulda gidiyor cok ilgileniyorlar. Okuldaki ogretmenleride ev islerinde, sosyallesmekte daha aktif olmasin istiyorlar sorumluluk duygusunun ve konusmasinin gelismesi icin.
Senin oglun kac yasinda? Ozel bir okulami gidiyor oda?
Kızlarrr napıyorsunuz? Ablam var ya çok koşuşturmacalı geçiyor bizim günler, evde 4 çocukbu arada bizim dişimiz çıkmış, dün arkadaşım farketti, onu bile farkedememişim yoğunluktan. Seminerlerde bitti bgn çok şükür. Sizler nasılsınız ? Var mı olağanüstü durumlar olaylar
Gunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim
Cnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmali
Özel çocuk annesi olarak bende seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda da hafif düzeyde zeka geriliği var kaynaştırma öğrencisi büyük oğlanKarşıyaka biraz uzak. Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Biz endokrine geliyoruz. Hamilelik doğum derken aksattım zaten. Tekrar randevu alacağım.
Anlaşılmak güzel hissettiriyor. Sen ve P Puddingmuf ikinizin de yakını varmış downişko
Ben burdan aldım ürünleri gerçekten çok güzel hatta ek gıda kitabınıda aldım 233 tane tarif var içinde kesinlikle almalısınız bu arada şubat annesiyim ama arada burayıda takip ediyorum ☺
Bende bendee bucadan mezunum❤❤Benim eski mekanlar ben dokuz Eylül üniversitesi mezunuyum Şirinyer Buca nasıl özledim oraları İzmir aşığıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?