2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de 75 te takıldım . 62 ye geri dönmek istiyorum.
Benim oğlum daha sosyal ama konuşamıyor daha. Işaretle anlatıyor 10 kelime anca var. Sevilmeyi sevmeyi çok seviyor. Sizinki ergenliğe mi takıldı acaba! Eğitim alıyor mu? Oğlum sekiz aylıktan itibaren eğitim alıyor konuşma dışında gayet iyi aslında.

Cnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmali
Karşıyaka biraz uzak. Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Biz endokrine geliyoruz. Hamilelik doğum derken aksattım zaten. Tekrar randevu alacağım.
Anlaşılmak güzel hissettiriyor. Sen ve P Puddingmuf ikinizin de yakını varmış downişko

Gunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim
Ne isi varmis allahim insan kimse gelsin istemiyor bizimde kucukgorumce var o geliyor ona bile sinir oluyorum ne diye geliyorsa yasiti degilim bisey degilim 10 yasinda yeni evlendigimizde ciksr cikar gelirdi ona yatak yap topla zor gelirdi evide bes dk uzaklikta ha cama eliyle dokunurdu kuş bekler gibi camda eltinin cocuklarini beklerdi

Cnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmali
Kız taburcu oldunuzmu kacgundur koydeyiz okuyamadim kacirdim

Ben burdan aldım ürünleri gerçekten çok güzel hatta ek gıda kitabınıda aldım 233 tane tarif var içinde kesinlikle almalısınız bu arada şubat annesiyim ama arada burayıda takip ediyorum

hosbulduk canim nasilsin,azra nin resmini gormek istedim ama profiline giremedim cok tatli gorunuyor yinede kucuk resimden :)
İyiyim kuzum sen nasılsın ❤❤ özledik valla ama 2 çocuk ile çok zor anlayamam sadece tahmiem ediyorum buradaki güzel dostlarımdan. Azra hanım Miniş Miniş takılıyor sen nasılsın senin minişler ne alemde rahatladin mi biraz

Bende o civarlara inmek istiyorum, zayiflama takimlarina girmek belki bize gerekli motivasyonu verir.
Ergenligin mutlaka etkisi oluyordur. Ama ev icerisinde cok kendi haline birakildi ben en cok buna bagliyorum. Kaynanam cok duygusal yaklasiyor ornegin yemek secmesine, surekli fastfood yemek istemesine,surekli tabletle odasinda oturmasina, konusmamasina karismiyor ama iyilik etmediginin farkinda degil. Ozguveni yuksek downsendromlu bir cok genc goruyorum burada. Karsilasinca hemen selam veriyorlar, guleryuzluler.
Egitim aliyor tabi,ozel bir okulda gidiyor cok ilgileniyorlar. Okuldaki ogretmenleride ev islerinde, sosyallesmekte daha aktif olmasin istiyorlar sorumluluk duygusunun ve konusmasinin gelismesi icin.
Senin oglun kac yasinda? Ozel bir okulami gidiyor oda?

Hadi hayırlı olsun masaüstü

Her gün parka çıkarıyorum orada çocukları görüyor eğleniyor. Bugün çok gürültülüydu benimkide cirlamaya başladı

Oğlum 10 yaşına yeni girdi. Hem rehabilitasyon merkezine hem de eğitim-uygulama okuluna gidiyor. Normal okul gibi tam gün
Tabii şimdi tatildeler. Sadece haftada iki saat özel rehabilitasyon merkezi devam ediyor

İyiyiz şükür canım bizimde disimiz geldi geçen hafta iki tane hayırlı olsun disiniz

sağlıkla getirsin dislerini kuzularimiz

Gunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim

Ne işi varmış otursun evinde

Benim eski mekanlar ben dokuz Eylül üniversitesi mezunuyum Şirinyer Buca nasıl özledim oraları İzmir aşığıyım ben

Özel çocuk annesi olarak bende seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda da hafif düzeyde zeka geriliği var kaynaştırma öğrencisi büyük oğlan
Rabbim bizlere güç yavrularımıza şifa versin

Ben burdan aldım ürünleri gerçekten çok güzel hatta ek gıda kitabınıda aldım 233 tane tarif var içinde kesinlikle almalısınız bu arada şubat annesiyim ama arada burayıda takip ediyorum ☺

Sağol canım bende sipariş verecem Kasım annelerinden bir arkadaş önerdi banada Şubat grubundan benimde arkadaşlar var jeya mzuhal yastun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…