Ben de 75 te takıldım . 62 ye geri dönmek istiyorum.abilere bence nadiren degil daha fazla sorumluluk vermelisin. senin icinde onlar icinde cok yararli olur. ogrensinler degil mi :) arada kucuk yumruklar vurmaya calisiyor ama tepkimden cekindigi icin cok zarar verme gonullusu degil. zaten kizimin cigliklarindanda korkuyor :)
bende kilo konusunda cok dertliyim. bir turlu diyet yapacak motivasyonu bulamadim. 85 ile dogum yapmistim, 75 oldum dogum sonrasi ve sabit kaldim.
down sendromlu oglunun gelisimi nasil? benimde esimin suan 17 yasinda bir kizkardesi down sendromlu. cok icine kapanik bir kiz, odasindan asla cikmiyor panjuru surekli kapali,karanlikta ve penceresini hic acmadan butun gun tabletle oturuyor oylece. benimle daha hic konusmadi kac yilgecmesine ragmen![]()
Benim oğlum daha sosyal ama konuşamıyor daha. Işaretle anlatıyor 10 kelime anca var. Sevilmeyi sevmeyi çok seviyor. Sizinki ergenliğe mi takıldı acaba! Eğitim alıyor mu? Oğlum sekiz aylıktan itibaren eğitim alıyor konuşma dışında gayet iyi aslında.