Bn almadım cnm ama bir arkadaşım e bebektekini almış memnunum dedi :)Bu arada mama sandalyesini ikea antilop olandan alacağım. Ebebekte de o tarz var. Hangisi daha iyidir? Alanlar nereden aldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn almadım cnm ama bir arkadaşım e bebektekini almış memnunum dedi :)Bu arada mama sandalyesini ikea antilop olandan alacağım. Ebebekte de o tarz var. Hangisi daha iyidir? Alanlar nereden aldınız
Bn almadım cnm ama bir arkadaşım e bebektekini almış memnunum dedi :)
Hoşgeldin P Puddingmuf ❤❤
hosbulduk canim tesekkur ederim. evet daha bebekler cok kucukler, kizim abisiyle cok oynamak istiyor ama abisi pek orali olmuyor cok kiskaniyor :) senin cocuklar nasillar nasil gidiyor 4 cocukla?P Puddingmuf teşekkürler canım hoşgeldin bebeklermiş ikisi de kolay gelsin. Zor kısım geçti. Oynamaya başladılar mı güzel oluyor.
CANIM AZRAMM teşekkürler biz de manisada cayır cayır yaniyoruz. Tanışırız belki ben ege üniversitesine geliyorum arada abi için.
![]()
hosbulduk. alistilar ama buyugun kiskancligi hala devam ediyor. kucuk biraz daha buyuyup oynadiklarinda kiskancliginin azalacagini umuyorum :) senin bebek nasil?Hoşgeldin P Puddingmuf Çocuklar nasıl, büyük alıştımi kardeşine.
Salihli canım. Down sendromlu oğlumun kontrolü orada oluyor. Kardeşim de izmir deAaa öylemi çok sevinirim cnim.egeye niye geliyorsunuz cnim? Manisa merkezindemj oturuyirsunuz
Sanada geçmiş olsun canım
bence cok yerinde dusunmussunuz. biz 2 geceligine bize yakin olan bir sehre gittik.hayvanat bahcesi icin, gitmisken kalalim rahat gezeriz diye dusunduk. her ne kadar yemek kahvalti gibi sorumluluklar olmasada cok rahat edemedim. 70m2 lik kucuk evimi ozledim. yazlik imkanim olsaydi kesinlikle ilk tercihim olurdu. seneye gelirsek eger bizde bir yazlik kiralayacagiz.Bana benzetiyorlar canım
Alanya'da babamlarin yazlık var Ömer küçük olunca ev ortamı iyi olur dedik oteli dusunmedik bu yıl
İnşallah gelecek yıl sende gelirsin Türkiye'ye
Maşallah büyük kuzun iki yaşına girmiş Allah nice sağlıklı mutlu yıllarını göstersin
Abimize bile Ömer geç kaldı abimiz 4 aylık iken getirdi dişi
Maşallah ayırt etmeden yesin kuzular benim kuzuda simdilik iyi gidiyor inşallah seçici olmaz abisi çok zorlamisti beni
2 den fazla olmasının avantaji nadiren de olsa arada abilerin bakması. Yoksa yemek bile yapamazdım. Senin abi de zarar vermeye çalışıyor mu? En çok bebişi korumak beni zorluyor. Yoksa bebek büyütmek zor olsa da keyifli.hosbulduk canim tesekkur ederim. evet daha bebekler cok kucukler, kizim abisiyle cok oynamak istiyor ama abisi pek orali olmuyor cok kiskaniyor :) senin cocuklar nasillar nasil gidiyor 4 cocukla?
abilere bence nadiren degil daha fazla sorumluluk vermelisin. senin icinde onlar icinde cok yararli olur. ogrensinler degil mi :) arada kucuk yumruklar vurmaya calisiyor ama tepkimden cekindigi icin cok zarar verme gonullusu degil. zaten kizimin cigliklarindanda korkuyor :)2 den fazla olmasının avantaji nadiren de olsa arada abilerin bakması. Yoksa yemek bile yapamazdım. Senin abi de zarar vermeye çalışıyor mu? En çok bebişi korumak beni zorluyor. Yoksa bebek büyütmek zor olsa da keyifli.
Tabii gitmeyen kilolar da canımı sıkıyor. ❤
Bende inanaiyorum valla bu kadar tesaduf olamaz herhaldeeedayan kuzu
valla başkası dese atak matak inanmazdım da burda hepimizin belirtiler aynı olunca inanıyorum ben bazı şeyler ataktan
![]()
cnim özelden msj atabilirmisin bana senin msj kutun kapali.Babamızın doğum günü kurban bayramına denk geliyor annemlerde iken Lcw dan beyaz tşört aldım üzerine baskı yaptırdım. canım babam resimleri hazırlamıştım arka profilde eşimle kızımın fotosu var onu ekledim iyi ki doğdun canım babacığım bir de tarih yazdırdım babamın arkadaşı yaptı çok da uyguna denk geldigüzel olacak inşallah
S Sevimlipanduf netten getirtmiştin sanırım tşört kumaşı iyi değil deyince kendim aldım![]()
Cnim bizde Buca'da oturuyoruz kardeşin hangi semtte? Yeğenimde dow send. Oda yıllarca egeye gelip gitti sukur ki onun kontroller bitti. Oğlun kaç yaşında kontrole geldiğine göre daha küçük olmaliSalihli canım. Down sendromlu oğlumun kontrolü orada oluyor. Kardeşim de izmir de
Siz hangi semttesiniz?
Biraz et sote yanında pilav cacık yeterGunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim
Hayırlı olsun minik dişiniz:)) şükür tekrar tatil başladı:))) bu aralar tüm bebişler ataklarda..Kızlarrr napıyorsunuz? Ablam var ya çok koşuşturmacalı geçiyor bizim günler, evde 4 çocukbu arada bizim dişimiz çıkmış, dün arkadaşım farketti, onu bile farkedememişim yoğunluktan. Seminerlerde bitti bgn çok şükür. Sizler nasılsınız ? Var mı olağanüstü durumlar olaylar
![]()
Umarım azalır artık kabullenir kardeşini. Bizimki iyi ek gıda heyecanı var. 6. aya az kaldı :)hosbulduk. alistilar ama buyugun kiskancligi hala devam ediyor. kucuk biraz daha buyuyup oynadiklarinda kiskancliginin azalacagini umuyorum :) senin bebek nasil?
Basit birşey daha alırım belki. Aynen dediğin gibi.Yok kuzum bu tip olanlarfa bu sorun var malesef kastettigim buydu eller birazdaha tepsi asagisinda kaliyor blw icin uygun degil birazdaha buyuynce erisiyor anca![]()
Bizler ataklardayiz, fenalardayizKızlarrr napıyorsunuz? Ablam var ya çok koşuşturmacalı geçiyor bizim günler, evde 4 çocukbu arada bizim dişimiz çıkmış, dün arkadaşım farketti, onu bile farkedememişim yoğunluktan. Seminerlerde bitti bgn çok şükür. Sizler nasılsınız ? Var mı olağanüstü durumlar olaylar
![]()