- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Darisi senin çıtır kıza olsun canım ağrı kesici verdim şimdilik iyi kuzuMaşallah canım ❤ Gayet iyi almış bence bizim 7 Ye çok varoh ne güzel aşından da kurtulmuşsunuz
Valla bi evi supurdum 5 dk 5 dk nda nekdr temiz oldu tartisilir zaten gozler kipkirmizi yaslar süzülmüş boynuna kdr babasinin kucagindayken bile odadan cikayim gidene kdr bana bakiyo yapisik ikizimValla aynisi bende de var
Isleri yuzeysel yapiyorum napiyim bi degisik bu bebekler ya
Bizde mi anormallik anlamadim
Az once zoraki uyuttum geldim salona 5 dk olmadi uyandi.gittim geri sallamaya uyudu iyi guzel,tam yataga birakacakken bir peynir suyu kokusu geldi bi baktim ki bez komple kaka dolu
Uyandi mecbur tabi simdi attim yerde parmak kemiriyor
Ay çok tatlışlar yaa bizim uzaklaşığımızı mı anlıyorlar minnoşlar:))Çünkü atakkendini paraliyo resmen, görüş alanından çıktığımızda apartman inliyor
6860 kuzum kilomuz teşekkür ederiz ❤Maşallah güzelliğe ❤ Kilosu ne çıktı canımmm.
@sgokcen kullanıyordu canım
Kefir iç. Canım bide taze soğan bulgur sütlü tatlılar bide kafana takma gerçekten ben saldım gitti her açıdan daha iyi hissediyorum kendimi
Yere atıyorum genelde kafası çarpmasin diye peşindeyimKizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah
Ben de yere koyuyorum yanında oturuyorum yorgan serdim yereYere atıyorum genelde kafası çarpmasin diye peşindeyim
Cnim neler getiriyorsun ek gıda olarak?Günaydın
Oğlum gece iki gibi ağlayarak uyandı epey ağladı kaka yapmaya çalıştı gündüz de ugrasmisti yapamamisti kabız çünkü. Ben de gece fitil verdim yaptı. rahatladı çocuk uyudu. Ek gıdaya basladigimizdan beri böyle napicam bilemiyorum halbuki her gün zeytinyağı iciriyorum kayısı yediriyorum.muhallebiden mi böyle oluyor anlamiyorum
Bizimki 4. Ayinda 5850ydi
5. Ayina 3 gun kala ben goturdum s. Ocagina 6300 cikti 4 cm de uzamisti 66cm olmustu
Biz 3150 mi ne dogduk
Aaa öylemi çok sevinirim cnim.egeye niye geliyorsunuz cnim? Manisa merkezindemj oturuyirsunuz@Zinmem teşekkürler canım hoşgeldin bebeklermiş ikisi de kolay gelsin. Zor kısım geçti. Oynamaya başladılar mı güzel oluyor.
CANIM AZRAMM teşekkürler biz de manisada cayır cayır yaniyoruz. Tanışırız belki ben ege üniversitesine geliyorum arada abi için.
Ay birde programda var bende acip vi zahmet okusaymisimbende diyorum 3 5 gundur ne bu boyle yildirdi beni bakim bari baska neler yaziyo
maşşallah cnim omer çok güzel almış bu ay sağlıkla büyüsünler kuzucuklar❤❣6. Ay aşımızı olduk iki bacaktan bir koldan bir ağızdan yavrum yakan bir tanesi varmış onda ağladı yoksa sesi çıkmadı
66 cm boy 7080 Gr olmuş 480 Gr almış bu ay normalin bir tık altı yine şükür 7000 barajını aştı
Ek gıdalara başlayın dedi hemşire bir yasa kadar asi yokmuş 8. Ay izlem var gelemezseniz telefonlada boy kilo bildirin dedi
Gelince ayağımda salladım yatağına koydum ağlayarak uyanma devam aynı geceki gibi şimdi tekrar ayağıma koydum sallıyorum uyuyor durunca bir süre sonra ağlıyor
@Nilufer_3457 benimkide kucak delisi oldu canım sırtı yere gelmeyecek çabuk sıkılıyor ne yapacağız bilemedim inan bende
Ay çok tatlışlar yaa bizim uzaklaşığımızı mı anlıyorlar minnoşlar:))
Kızlar bebisleriniz oturuyormu
Kucağımda oturtuyorum genelde bazende yastıkla destekleyip koltuğa bırakıyorum kendisi kafayı tutamıyor daha cnm:))Kızlar bebisleriniz oturuyormu
Ayy yavrum yaa:)) bnmkide ana kucağından almak için eğilirken heyecenlanıyor demekki yaklaştım diye seviniyormuş şapşik:))0Anlıyorlarmış :)) izliyorum onu yavaş yavaş ilerliyorum. Önce gülümsüyo, uzaklaştıkça şaşkın şaşkın bakıyo, daha uzaklaştıkça dudaklar büzülüyo, görüş alanından çıktım mı ağlıyo
Gelince yapsın diyeceğim ama o taraklarda bezi yok anladığım kadarıyla:)Gunde 5dk mama sandalyesinde oturtmaya basladim @azramveyusufum. Off kv geliuormus kalmaya son dk oglunu aradi soyledi sagolsun evde de bisey yok esim olmaayacak diye biseyde yapmadim
Kucağımda oturtuyorum genelde bazende yastıkla destekleyip koltuğa bırakıyorum kendisi kafayı tutamıyor daha cnm:))
Ayy yavrum yaa:)) bnmkide ana kucağından almak için eğilirken heyecenlanıyor demekki yaklaştım diye seviniyormuş şapşik:))0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?