2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla bi evi supurdum 5 dk 5 dk nda nekdr temiz oldu tartisilir zaten gozler kipkirmizi yaslar süzülmüş boynuna kdr babasinin kucagindayken bile odadan cikayim gidene kdr bana bakiyo yapisik ikizim

6860 kuzum kilomuz teşekkür ederiz ❤

Yere atıyorum genelde kafası çarpmasin diye peşindeyim

Cnim neler getiriyorsun ek gıda olarak?
Bide benim merak ettiğim bevekler ek gıda alınca emiyirlarmi? Cnim sen yinede fitil çok kullanmamaya bk doktorlar erkek bebeklerde uygun gormuyir

Bizimki 4. Ayinda 5850ydi
5. Ayina 3 gun kala ben goturdum s. Ocagina 6300 cikti 4 cm de uzamisti 66cm olmustu
Biz 3150 mi ne dogduk

Maşallah canim doğum kilosunun iki katına ulaşmış yavrun 5. Ayında maşallah

Aaa öylemi çok sevinirim cnim.egeye niye geliyorsunuz cnim? Manisa merkezindemj oturuyirsunuz

Ay birde programda var bende acip vi zahmet okusaymisim bende diyorum 3 5 gundur ne bu boyle yildirdi beni bakim bari baska neler yaziyo

dayan kuzu valla başkası dese atak matak inanmazdım da burda hepimizin belirtiler aynı olunca inanıyorum ben bazı şeyler ataktan

maşşallah cnim omer çok güzel almış bu ay sağlıkla büyüsünler kuzucuklar❤❣
Yusuf Ensar'da 300gr almış bu ay...hasta olmasinlarda büyüyecekler öyle böyle

Ay çok tatlışlar yaa bizim uzaklaşığımızı mı anlıyorlar minnoşlar:))

Anlıyorlarmış :)) izliyorum onu yavaş yavaş ilerliyorum. Önce gülümsüyo, uzaklaştıkça şaşkın şaşkın bakıyo, daha uzaklaştıkça dudaklar büzülüyo, görüş alanından çıktım mı ağlıyo

Kızlar bebisleriniz oturuyormu
Kucağımda oturtuyorum genelde bazende yastıkla destekleyip koltuğa bırakıyorum kendisi kafayı tutamıyor daha cnm:))
Ayy yavrum yaa:)) bnmkide ana kucağından almak için eğilirken heyecenlanıyor demekki yaklaştım diye seviniyormuş şapşik:))0

Evet evet ondandır yerim yaaa :))

Bu arada mama sandalyesini ikea antilop olandan alacağım. Ebebekte de o tarz var. Hangisi daha iyidir? Alanlar nereden aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…