@sgokcen bira mayası sende işe yaramış mıydı canım?
Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah
@sgokcen bira mayası sende işe yaramış mıydı canım?
Benim kizim kendi kendine imkani yok durmuyor. 1 kere tv onune oturttum. Birdaha asla . Tv onunde bile max 30 dk. Bende bir yolunu buldum evde durmuyorum. Teyzeme gidiyorum. Anneme gidiyorum. Avmye gidiyorum. Onun bunun kucaginda duruyor en azindan o kadar yorulmuyorum.Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah
Cnm o bira mayası tableti, süt arttırıcı damla birde lactamilin sütlü içeceğini kullanmıştı artmıştı sütü ama 3ünü aynı anda kullandığı için hangisi daha etkili oldu bilemiyorum demişti..:)@sgokcen bira mayası sende işe yaramış mıydı canım?
Evet yani suyla yapılıyorBi deneyeyim teşekkür ederim ❤
Bu arada lactamilin hangisi? Sütlü içecek olan mı
Masallah Ömer'e6. Ay aşımızı olduk iki bacaktan bir koldan bir ağızdan yavrum yakan bir tanesi varmış onda ağladı yoksa sesi çıkmadı
66 cm boy 7080 Gr olmuş 480 Gr almış bu ay normalin bir tık altı yine şükür 7000 barajını aştı
Ek gıdalara başlayın dedi hemşire bir yasa kadar asi yokmuş 8. Ay izlem var gelemezseniz telefonlada boy kilo bildirin dedi
Gelince ayağımda salladım yatağına koydum ağlayarak uyanma devam aynı geceki gibi şimdi tekrar ayağıma koydum sallıyorum uyuyor durunca bir süre sonra ağlıyor
Nilufer_3457 benimkide kucak delisi oldu canım sırtı yere gelmeyecek çabuk sıkılıyor ne yapacağız bilemedim inan bende
Canım Ömer 3900 doğdu 7800-8000 olmalı idi Dr dedi doğum kilosuna göre Dr öyle dediMasallah Ömer'e
Normal altında dogum kilosuna gore mi diyorsun aslindan 480 gr iyi almis masallah
7000 i astiniz siz darisi bize insallah
Bizimkisi ayin 16sinda daha var
6. Ay aşımızı olduk iki bacaktan bir koldan bir ağızdan yavrum yakan bir tanesi varmış onda ağladı yoksa sesi çıkmadı
66 cm boy 7080 Gr olmuş 480 Gr almış bu ay normalin bir tık altı yine şükür 7000 barajını aştı
Ek gıdalara başlayın dedi hemşire bir yasa kadar asi yokmuş 8. Ay izlem var gelemezseniz telefonlada boy kilo bildirin dedi
Gelince ayağımda salladım yatağına koydum ağlayarak uyanma devam aynı geceki gibi şimdi tekrar ayağıma koydum sallıyorum uyuyor durunca bir süre sonra ağlıyor
Nilufer_3457 benimkide kucak delisi oldu canım sırtı yere gelmeyecek çabuk sıkılıyor ne yapacağız bilemedim inan bende
Bizimki 4. Ayinda 5850ydiCanım Ömer 3900 doğdu 7800-8000 olmalı idi Dr dedi doğum kilosuna göre Dr öyle dedi
İnşallah sizinde güzel çıkar kaç kilo idi kizcen
Yanında bişey dahai içiyordu hatırlamıyorum ama canım
Ayy parça parça yazıyor kusura bakmabende boza çok işe yarmıştı ama şimdi bulamazsın sanırım. Bol tarçınlı tatlılarda yiyebilirsin
Cnm o bira mayası tableti, süt arttırıcı damla birde lactamilin sütlü içeceğini kullanmıştı artmıştı sütü ama 3ünü aynı anda kullandığı için hangisi daha etkili oldu bilemiyorum demişti..:)
Nilufer_3457 buaralar ortak dert sicaktanmi yoksa buyuduklari icin mi böylelerbilmiyorum benmki kapidan ciktigim an deli gibi agliyor yaninda durayim oturayim onla birlikte oynuyor tabi ac ve uykusu yok ise uyku eklendimi kesinlikle kucakta gezme harici durmuyor sicaklardan sanirim yada yeni ataktan uyuyamiyor az once uyuttum yarim saat oldu olmadi 2 3 parca utu yapabildim sadece uyandi gecen inanirmisn kanguruyu sirtima taktim oy ev supurdumsildim hangi ara isleri yapicam ben birde perde yikamayi cam silmeyi dusunuyorum
Valla aynisi bende de varNilufer_3457 buaralar ortak dert sicaktanmi yoksa buyuduklari icin mi böylelerbilmiyorum benmki kapidan ciktigim an deli gibi agliyor yaninda durayim oturayim onla birlikte oynuyor tabi ac ve uykusu yok ise uyku eklendimi kesinlikle kucakta gezme harici durmuyor sicaklardan sanirim yada yeni ataktan uyuyamiyor az once uyuttum yarim saat oldu olmadi 2 3 parca utu yapabildim sadece uyandi gecen inanirmisn kanguruyu sirtima taktim oy ev supurdumsildim hangi ara isleri yapicam ben birde perde yikamayi cam silmeyi dusunuyorum
Maşallah cnm 6. Ay olmadan kiloyu 2ye katlamış daha ne yapsın bu kızBizimki 4. Ayinda 5850ydi
5. Ayina 3 gun kala ben goturdum s. Ocagina 6300 cikti 4 cm de uzamisti 66cm olmustu
Biz 3150 mi ne dogduk
Aynen yatağa koydum uyandı bu kuzular neden uyumaz şöyle bir iki saatValla aynisi bende de var
Isleri yuzeysel yapiyorum napiyim bi degisik bu bebekler ya
Bizde mi anormallik anlamadim
Az once zoraki uyuttum geldim salona 5 dk olmadi uyandi.gittim geri sallamaya uyudu iyi guzel,tam yataga birakacakken bir peynir suyu kokusu geldi bi baktim ki bez komple kaka dolu
Uyandi mecbur tabi simdi attim yerde parmak kemiriyor
Ay birde programda var bende acip vi zahmet okusaymisimÇünkü atakkendini paraliyo resmen, görüş alanından çıktığımızda apartman inliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?