Selam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤
Masallah yavrruna canimSelam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤
Biz 5 buçuk ayligiz su an kuzum. Bazen günde 4 kere yapmaya başladı kakayi artti baya sayica bi de rengini sordu dr kuzum. Tam dr a girmeden de baya bi yesil yapti ilk kez. Dun kaka yapmamisti bekleyen kaka yesil olur normal dediHadi geçmiş olsun canım ❤ kakada ne sorun vardı? Bu anlattıkların bizde de var hic diş aklima gelmedi benim. 6 ay aşılarını da oldunuz mu
Maşallah maşallah kuzuya demek sizinde disiniz geliyorSelam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤
Allah yardimcimiz olsun A anneveoglusu dun brnde oyle oldum aksam migren agrim tuttu yinebir am once gecer insallah agrin
Asidan sonra insallah huysuzlanmazBenim şu an basım ağrıyor gözlerim küçüldü aşısı var öğleden sonra bakalım bende nasıl dayaniyorlar anlamıyorum yat uyu dinlen yok anam yok
maşallah tatlı azramıza sana da gecmiş olsun kuzum parol iç üstüne türk kahvesi biraz rahatlatıyor beni dene istersen gecer umarımAllah yardimcimiz olsun A anneveoglusu dun brnde oyle oldum aksam migren agrim tuttu yinebir am once gecer insallah agrin
Beğenmiyor ki bir tuhafina gitti sonra ağladı aldım bendeOo ilk denem3miz gerceklesmis masada masallahh alistir simdiden oturt
Aldım kuzum parol aldım bir nebze hafifletti en azındanmaşallah tatlı azramıza sana da gecmiş olsun kuzum parol iç üstüne türk kahvesi biraz rahatlatıyor beni dene istersen gecer umarım
Biz 5 buçuk ayligiz su an kuzum. Bazen günde 4 kere yapmaya başladı kakayi artti baya sayica bi de rengini sordu dr kuzum. Tam dr a girmeden de baya bi yesil yapti ilk kez. Dun kaka yapmamisti bekleyen kaka yesil olur normal dedi
Yok kuzum bu tip olanlarfa bu sorun var malesef kastettigim buydu eller birazdaha tepsi asagisinda kaliyor blw icin uygun degil birazdaha buyuynce erisiyor ancaBeğenmiyor ki bir tuhafina gitti sonra ağladı aldım bendeAynen arada oturtayim da alişsin. Oyuncak koydum bugün tepsiye ulaşamıyor ki nasıl yiycek bu. Emniyeti sıkı mı bağladım acaba.
Aynı durumdayım iki gündür hiç olmadığı kadar az benim deKızlar bira mayası kullanan vardı süt arttırmak için, kim kullanıyordu? İşe yaramış mıydı
Şu an lohusalığa döndüm resmen süt artsın diye gözüm döndü
Aynı durumdayım iki gündür hiç olmadığı kadar az benim de
Selam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤
Kızlar bira mayası kullanan vardı süt arttırmak için, kim kullanıyordu? İşe yaramış mıydı
Şu an lohusalığa döndüm resmen süt artsın diye gözüm döndü
Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?