2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi🙏❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤

Hadi geçmiş olsun canım ❤ kakada ne sorun vardı? Bu anlattıkların bizde de var hic diş aklima gelmedi benim. 6 ay aşılarını da oldunuz mu

Selam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi🙏❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤
Masallah yavrruna canim

Hadi geçmiş olsun canım ❤ kakada ne sorun vardı? Bu anlattıkların bizde de var hic diş aklima gelmedi benim. 6 ay aşılarını da oldunuz mu
Biz 5 buçuk ayligiz su an kuzum. Bazen günde 4 kere yapmaya başladı kakayi artti baya sayica bi de rengini sordu dr kuzum. Tam dr a girmeden de baya bi yesil yapti ilk kez. Dun kaka yapmamisti bekleyen kaka yesil olur normal dedi

Maşallah maşallah kuzuya demek sizinde disiniz geliyor

Allah yardimcimiz olsun A anneveoglusu dun brnde oyle oldum aksam migren agrim tuttu yine 🙁bir am once gecer insallah agrin
maşallah tatlı azramıza sana da gecmiş olsun kuzum parol iç üstüne türk kahvesi biraz rahatlatıyor beni dene istersen gecer umarım

Biz 5 buçuk ayligiz su an kuzum. Bazen günde 4 kere yapmaya başladı kakayi artti baya sayica bi de rengini sordu dr kuzum. Tam dr a girmeden de baya bi yesil yapti ilk kez. Dun kaka yapmamisti bekleyen kaka yesil olur normal dedi

Aaaa 🙄 benimkinin de kakası yeşilimsi son zamanlarda. 2-3 günde bir yapıyor. Demek beklediğinden öyle oluyormuş. Bu ara pek bi sorunluyuz yaa. Doktora gittiğimizde sorucam bakalım

Beğenmiyor ki bir tuhafina gitti sonra ağladı aldım bende 😀 Aynen arada oturtayim da alişsin. Oyuncak koydum bugün tepsiye ulaşamıyor ki nasıl yiycek bu. Emniyeti sıkı mı bağladım acaba.
Yok kuzum bu tip olanlarfa bu sorun var malesef kastettigim buydu eller birazdaha tepsi asagisinda kaliyor blw icin uygun degil birazdaha buyuynce erisiyor anca 😊

Maşallah güzelliğe ❤️ Kilosu ne çıktı canımmm.

Kızlar bira mayası kullanan vardı süt arttırmak için, kim kullanıyordu? İşe yaramış mıydı

Şu an lohusalığa döndüm resmen süt artsın diye gözüm döndü 😣

S sgokcen kullanıyordu canım

Kefir iç. Canım bide taze soğan bulgur sütlü tatlılar bide kafana takma gerçekten ben saldım gitti her açıdan daha iyi hissediyorum kendimi

Maşallah güzelliğe ❤ Kilosu ne çıktı canımmm.

S sgokcen kullanıyordu canım

Kefir iç. Canım bide taze soğan bulgur sütlü tatlılar bide kafana takma gerçekten ben saldım gitti her açıdan daha iyi hissediyorum kendimi

Sağol canım ❤ bulguru epeydir yemiyorum. Yapmaya başlayayım artık. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama oğlum memeyi çekiştirip agladıkça üzülüyorum

Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyaliuorsunuz
Vallahi ben sastim. Hicbirseyden tatmin olmuyor. Alican kucakta tin tin gezdir giki cikmiyor. Bu sicaklarda yapis yapis darlandim artik. Uyku desen ben oturup hohh diyene kadar uyaniyor.Gecici birseydir insallah

İnşallah geçicidir kuzum. Bizimki de aynı öyle. Birkac gündür darlanıp koyuyorum bebek arabasına dışarda turluyoruz. Anca öyle rahatlıyor. Evde de yere koyuyorum yerde sürünüyor tepiniyor bi şekilde akşam oluyor

Back